Ankara'daki Falcılar

ben de senin gibi çok merak ederek deneme amaçlı turuncu cafeye gittim mekan olarak güzel ama baktırdığım fal çok sıradan 10 liraya uzun uzun bakıyor ama herkese söylenecek şeyleri söylemişti isim analizi ve kahve falı baktı hatta fincana bakmadı bile isim analizinde karakter olarak söyledikleri tuttu ama ne geçmiş ne gelecek hiçbir şey tutturamadı. Ondan önce bebe cafede eylüle baktırdım param boşa gitti sadece sohbet edip kendini övdü.Daha önce yazmıştım iranlı falcı buldum diye 3 gün önce gittim tekrar hoşbeş cafeye iranlı nazanin için gittim birkaç gün izinli olduğunu söylediler başka falcı sordum nurgül yada nurlugül gibi bir adı var ona baktırdım. Geçmiş ve şimdiki zamanda çok iyi. Anlatamadığım bir konuyla ilgili sordum ve o konuda dedikleri aynı akşam çıktı. Erkek arkadaş konusunda çok ılımlı konuştu biraz zor ama bakalım onu bekliyorum.

arkadaşlar şu ankarada iyi diyebileceğimiz bir falcı yok mu? en iyisi bir iki bakınca sapıtıyor. ya büyü , okudum üfledim olaylarına girip para sızdırıyorlar.
yada boş fallar.
yalnız bir kişi vardı ki o kadar fal baktırdım. şu son üç yılda belki bin defa birtek onun dedikleri çıktı.
ŞİRİN vardı eskiden konurda bakıyordu. ben onun izini kaybettim. sanırım çok hastaydı. eğer vefat etmediyse onu bulmak istiyorum. duyan bilen var mıdır?

Sen

Ne fali baktirmistin ben kahve ve tarot ama su falini denemek istiyorum

Kızlar merhaba ben Sılaya baktırdım Kızılayda baka karışıklık olmasın başka sıla varsa bana hiçbir dediği çıkmadı haberiniz olsun o zamanlar asla barışmak istemediiğim biri vardı hayatımda barışcaksınız dedi ısrarla bir daha hiç konusmadık bile mesaj bile atmadık birbrimize. Ben telde bakan birini buldum 9 kez falan baktırıdm her dediğini yaşadım valla enerji meselesi tabi ama küsceksniz dediği zamanda küstük barışcaksınız dediği zamanda barıştım. Y harfli biri ile tanışcaksın dedi bu cocuk bir rahatsız falan dedi çok hasta br cocukla tanıstım ama bu cocukla sevgili olmayacaksın dedi olmadımda hakikaten en istediğim işe giremeyeceğimi söyledi ve işim hazırdı giremedim. Kısacası dediği herseyi yasadım ve cok uzun bakıyor. Numarasını verebilirim özelden isterseniz bana yazın

Canim adı ne kadriyemi

cnm sılanın hiçbir türü çıkmıyor merak etme.asıl sıla beyin okur. çakması zaten ben gitmedim ama bir arkadaş söyledi o da tırt.

Yok üniversite öğrencisi değil baya çalışıyor işte bir firmada kafelerde falcılık yapanda biri değil
falıyla ilgili bilgi verebilir misin? ben isabetli ise denemek isterim.özelden alayım nosunu.

Tlf iyi diyebilecegim hatta tanidigin en iyi falcilardan biri kadriyedir kadin paraya doymus cok zor bakio aglayin sizlayin baktirin kizlar 2 yil gecse bile cikio 50 tl ye bakio ama deger bide rabia diye bi kadin var biraz para göz ama iyidir kizilayda bi yerde cafenin adini unuttum

cnm bu kadriyeye yıllardır kimse ulaşamıyor ki......
yalnız rabia ilgimi çekti gören bilen varmıki?

cnm bu kadriyeye yıllardır kimse ulaşamıyor ki......
yalnız rabia ilgimi çekti gören bilen varmıki?
Kuzum kadriye ameliyat oldu ama bana baslicam dedi sali ara dedi aradim acmadi☺bırakmam pesini ararim baktirana kadar rabia caramel cafedeymis biraz paragöz ama oda 50 tlye bakio

Kuzum kadriye ameliyat oldu ama bana baslicam dedi sali ara dedi aradim acmadi☺bırakmam pesini ararim baktirana kadar rabia caramel cafedeymis biraz paragöz ama oda 50 tlye bakio
saol cnm. rabianın dedikleri isebetli mi ?

valla öyle dolandırıcılar var ki 50 iyi geliyor. okurum üfürürüm durumları filan.....

Ya kuzum oda kadriye gibi cok genel bakio amcama kadar soyledi cok iyi bilio isimler hastaliklar akrabalarin falan cok basarili arkadasimin abisinin sehidine kadar bildi ama verdigi tarih hic cikmadi
anladım cnm. tarih çıkmıyor. olaylar çıkıyor.neyse o da yeter çıksında.

anladım cnm. tarih çıkmıyor. olaylar çıkıyor.neyse o da yeter çıksında.
Ya birisi bana imkansiz bisey demisti o an resmen popomla güldum o kadar imkansizdi ama dedigi cikti hangi falciydi onu hatirlamiyorum cok gitmeninde zarari bu ama sen kadriyeyi bildigine gore sende iyi falci tavsiye edersin cunku kadriyeyi genel olarak bilen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…