valla şirini arıyorum ben. ona rastlarsan sakın kaçırma.bunun dışındakilerin çoğunu inan denedim.fos......Ya birisi bana imkansiz bisey demisti o an resmen popomla güldum o kadar imkansizdi ama dedigi cikti hangi falciydi onu hatirlamiyorum cok gitmeninde zarari bu ama sen kadriyeyi bildigine gore sende iyi falci tavsiye edersin cunku kadriyeyi genel olarak bilen yok
Bi yildiz diolar oda boyle tlf uzerine geliomus cok iyi diolar ama baktirmadim baktiran varsa bende nurayi ariommvalla şirini arıyorum ben. ona rastlarsan sakın kaçırma.bunun dışındakilerin çoğunu inan denedim.fos......
sen şirini duydun mu? sılanın alt katındaydı. o dönem hiç işime gelmemişti ama doğruymuş.Ya birisi bana imkansiz bisey demisti o an resmen popomla güldum o kadar imkansizdi ama dedigi cikti hangi falciydi onu hatirlamiyorum cok gitmeninde zarari bu ama sen kadriyeyi bildigine gore sende iyi falci tavsiye edersin cunku kadriyeyi genel olarak bilen yok
aaaa cidan nuray mı?Bi yildiz diolar oda boyle tlf uzerine geliomus cok iyi diolar ama baktirmadim baktiran varsa bende nurayi ariomm
ben iki yıldız tanıdım ankarada birisi turuncudaydı. öbürüde kızılayda idi. ama ikiside çıkmamıştı.Bi yildiz diolar oda boyle tlf uzerine geliomus cok iyi diolar ama baktirmadim baktiran varsa bende nurayi ariomm
bu nuray cidandaki nuray mı?Aslinda bunu uzun suredir dusunuyorum yazsam mi diye bugun karar aldim belki inanci olanlar yapar diye mulk suresinin 14 ayetini okuyup yatin ruyanizda ogrenmek istedigini goruyorsun ben oyle yapiyom faldan daha iyi ama yine gidiom iste dayanamion
Yok bi cafede degildi anneli kizli bakiolardi esmer bi kadin adi nuray olmasi lazim yalnis hatirliyo olabilirimbu nuray cidandaki nuray mı?
Sılanin alt katinda calisiosa sirin bulmaya calisalim brosurcu tanidiklarim var sorarim bitamam cnm.ben o nuraysa cidanda başladı diyecektim.ama %30 40 çıkar.
ay valla çok makbule geçer. bak gerçekten o kadının dediklerini 3 yıl içinde yavaş yavaş yaşadım. umarım yaşıyordur. galiba lösemiydi.Sılanin alt katinda calisiosa sirin bulmaya calisalim brosurcu tanidiklarim var sorarim bi
Hadi ya umarim yasiyordur üzüldum simdi gaziantepte bi adami duydum ben fal bakmiyormus ocaktan el almis ruyaya yatiyormus herseyi goruyormus hic bi sekilde parada almiyormusay valla çok makbule geçer. bak gerçekten o kadının dediklerini 3 yıl içinde yavaş yavaş yaşadım. umarım yaşıyordur. galiba lösemiydi.
bence bulursak şirin inan yok.Kızlarrr en iyi falcı kimdir ankara da?
Şirin mi ?bence bulursak şirin inan yok.
Sinem evde mi bakıo kafede mi acaba? Memnun kaldığınız falcı kim kime baktırmıştımızHerkese selamlar. Sinem hangi falda daha iyi, kahve mi tarot mu? Ben de falcı arayışı içindeyim. Tavsiyelere açığım, aslında başka bi falcıya baktırdım geçen gün memnun kaldım gibi ama başka bir falcı daha denemek istiyorum.
Sinem evde mi bakıo kafede mi acaba? Memnun kaldığınız falcı kim kime baktırmıştımız
Venüs kafede bakıo dimi?Ben Sinem'e hiç gitmedim. Burda okuduğum kadarıyla gitmeyi düşünüyorum. Sakarya caddesinde Nurlu han diye yazmışlar. Ben Venüs'e baktırdım, baya isabetliydi yorumları, isim falan da söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?