Ankara'daki Falcılar

valla şirini arıyorum ben. ona rastlarsan sakın kaçırma.bunun dışındakilerin çoğunu inan denedim.fos......

sen şirini duydun mu? sılanın alt katındaydı. o dönem hiç işime gelmemişti ama doğruymuş.

Bi yildiz diolar oda boyle tlf uzerine geliomus cok iyi diolar ama baktirmadim baktiran varsa bende nurayi ariomm
ben iki yıldız tanıdım ankarada birisi turuncudaydı. öbürüde kızılayda idi. ama ikiside çıkmamıştı.

Aslinda bunu uzun suredir dusunuyorum yazsam mi diye bugun karar aldim belki inanci olanlar yapar diye mulk suresinin 14 ayetini okuyup yatin ruyanizda ogrenmek istedigini goruyorsun ben oyle yapiyom faldan daha iyi ama yine gidiom iste dayanamion

Aslinda bunu uzun suredir dusunuyorum yazsam mi diye bugun karar aldim belki inanci olanlar yapar diye mulk suresinin 14 ayetini okuyup yatin ruyanizda ogrenmek istedigini goruyorsun ben oyle yapiyom faldan daha iyi ama yine gidiom iste dayanamion
bu nuray cidandaki nuray mı?

tamam cnm.ben o nuraysa cidanda başladı diyecektim.ama %30 40 çıkar.

Ya kizlar aynurdu adi nuray degil kizida vardi oda bakiomus esmer orta boylu bi bayan hafif toplu bilen varsa nolur soylesin

Sılanin alt katinda calisiosa sirin bulmaya calisalim brosurcu tanidiklarim var sorarim bi
ay valla çok makbule geçer. bak gerçekten o kadının dediklerini 3 yıl içinde yavaş yavaş yaşadım. umarım yaşıyordur. galiba lösemiydi.

ay valla çok makbule geçer. bak gerçekten o kadının dediklerini 3 yıl içinde yavaş yavaş yaşadım. umarım yaşıyordur. galiba lösemiydi.
Hadi ya umarim yasiyordur üzüldum simdi gaziantepte bi adami duydum ben fal bakmiyormus ocaktan el almis ruyaya yatiyormus herseyi goruyormus hic bi sekilde parada almiyormus

Herkese selamlar. Sinem hangi falda daha iyi, kahve mi tarot mu? Ben de falcı arayışı içindeyim. Tavsiyelere açığım, aslında başka bi falcıya baktırdım geçen gün memnun kaldım gibi ama başka bir falcı daha denemek istiyorum.

Sinem evde mi bakıo kafede mi acaba? Memnun kaldığınız falcı kim kime baktırmıştımız

Sinem evde mi bakıo kafede mi acaba? Memnun kaldığınız falcı kim kime baktırmıştımız

Ben Sinem'e hiç gitmedim. Burda okuduğum kadarıyla gitmeyi düşünüyorum. Sakarya caddesinde Nurlu han diye yazmışlar. Ben Venüs'e baktırdım, baya isabetliydi yorumları, isim falan da söyledi.

Ben Sinem'e hiç gitmedim. Burda okuduğum kadarıyla gitmeyi düşünüyorum. Sakarya caddesinde Nurlu han diye yazmışlar. Ben Venüs'e baktırdım, baya isabetliydi yorumları, isim falan da söyledi.
Venüs kafede bakıo dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…