- 28 Şubat 2017
- 576
- 1.283
- 33
Ben çok hevesle geçen ay gittim. O an beğenmiştim de. İki ayrı olayla ilgili iki kısa vade verdi. Kendinden çok emindi ama ikisi de olmadı. Olmayacak da. Anı bilşyor diye gelecekle ilgili beklentiye girme bence.Ben Sinem'e hiç gitmedim. Burda okuduğum kadarıyla gitmeyi düşünüyorum. Sakarya caddesinde Nurlu han diye yazmışlar. Ben Venüs'e baktırdım, baya isabetliydi yorumları, isim falan da söyledi.
Hangisi bu dediğiniz sinem mi venüs mü?Ben çok hevesle geçen ay gittim. O an beğenmiştim de. İki ayrı olayla ilgili iki kısa vade verdi. Kendinden çok emindi ama ikisi de olmadı. Olmayacak da. Anı bilşyor diye gelecekle ilgili beklentiye girme bence.
Sinem. Geçmişle ilgili bayağı şey bildi ama an ile ilgili söylediklerini teyit edemem.Hangisi bu dediğiniz sinem mi venüs mü?
Venüs kafede bakıo dimi?
İsim söylemesi çok ilginç gerçekten deEvet canım. Turuncu'da. Ben memnun kaldım gibi. Çok çok iyiydi diyemiyorum ama şak diye isim falan söylemesi baya şaşırttı beni.
ya sinem bendede anda iyiydi ama gelecek bakalım bu yıl sonuna kadar belli olur da pek umutlu değilim. hakikaten pek çok kişiden iyi ama sanki onunda durumu şu meşhur sıla vardı beyin okurdu onunla aynı gibi. ama çok iyi bir insan o da ayrı konu. rahatlamak için bile gidilir.Sinem. Geçmişle ilgili bayağı şey bildi ama an ile ilgili söylediklerini teyit edemem.
Evet sıla gibi. Sıla da geçmişi biliyor, anı da biliyor gibi geliyor insana. Ama ben de beyin okuduklarını düşünüyorum ve buna göre gelecekle ilgili öngörüde bulunuyorlar. Sılanın gelecekleri ilgili dedikleri bana ve 2 arkadaşıma çıkmadı. Zaten 8 ay önce gittim en son. Sinem çok kesin konuştu. Ama dediğim gibi verdiği iki kısa vade tutmadı.ya sinem bendede anda iyiydi ama gelecek bakalım bu yıl sonuna kadar belli olur da pek umutlu değilim. hakikaten pek çok kişiden iyi ama sanki onunda durumu şu meşhur sıla vardı beyin okurdu onunla aynı gibi. ama çok iyi bir insan o da ayrı konu. rahatlamak için bile gidilir.
Evet sıla gibi. Sıla da geçmişi biliyor, anı da biliyor gibi geliyor insana. Ama ben de beyin okuduklarını düşünüyorum ve buna göre gelecekle ilgili öngörüde bulunuyorlar. Sılanın gelecekleri ilgili dedikleri bana ve 2 arkadaşıma çıkmadı. Zaten 8 ay önce gittim en son. Sinem çok kesin konuştu. Ama dediğim gibi verdiği iki kısa vade tutmadı.
arkadaşlar onu bende duydum. DİKKATbu arada oradan ayrılan falcı ebruya dikkat şimdi cidana geçmiş . kendisi son derece tehlikeli imiş haberiniz olsun. duyduğum kadarıyla orada bayanlar şikayet ediyordu. herkese büyü , okuma, cinlerim var diyormuş. sonrada dolandırıyormuş. çok şikayet var hakkında. bilginiz olsun. çok kötü şeyler duydum.
Evet sıla gibi. Sıla da geçmişi biliyor, anı da biliyor gibi geliyor insana. Ama ben de beyin okuduklarını düşünüyorum ve buna göre gelecekle ilgili öngörüde bulunuyorlar. Sılanın gelecekleri ilgili dedikleri bana ve 2 arkadaşıma çıkmadı. Zaten 8 ay önce gittim en son. Sinem çok kesin konuştu. Ama dediğim gibi verdiği iki kısa vade tutmadı.
Kuzum kadriye ameliyat oldu ama bana baslicam dedi sali ara dedi aradim acmadi☺bırakmam pesini ararim baktirana kadar rabia caramel cafedeymis biraz paragöz ama oda 50 tlye bakio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?