Ankara'daki Falcılar

Ben Sinem'e hiç gitmedim. Burda okuduğum kadarıyla gitmeyi düşünüyorum. Sakarya caddesinde Nurlu han diye yazmışlar. Ben Venüs'e baktırdım, baya isabetliydi yorumları, isim falan da söyledi.
Ben çok hevesle geçen ay gittim. O an beğenmiştim de. İki ayrı olayla ilgili iki kısa vade verdi. Kendinden çok emindi ama ikisi de olmadı. Olmayacak da. Anı bilşyor diye gelecekle ilgili beklentiye girme bence.

Ben çok hevesle geçen ay gittim. O an beğenmiştim de. İki ayrı olayla ilgili iki kısa vade verdi. Kendinden çok emindi ama ikisi de olmadı. Olmayacak da. Anı bilşyor diye gelecekle ilgili beklentiye girme bence.
Hangisi bu dediğiniz sinem mi venüs mü?

Sinem. Geçmişle ilgili bayağı şey bildi ama an ile ilgili söylediklerini teyit edemem.
ya sinem bendede anda iyiydi ama gelecek bakalım bu yıl sonuna kadar belli olur da pek umutlu değilim. hakikaten pek çok kişiden iyi ama sanki onunda durumu şu meşhur sıla vardı beyin okurdu onunla aynı gibi. ama çok iyi bir insan o da ayrı konu. rahatlamak için bile gidilir.

Evet sıla gibi. Sıla da geçmişi biliyor, anı da biliyor gibi geliyor insana. Ama ben de beyin okuduklarını düşünüyorum ve buna göre gelecekle ilgili öngörüde bulunuyorlar. Sılanın gelecekleri ilgili dedikleri bana ve 2 arkadaşıma çıkmadı. Zaten 8 ay önce gittim en son. Sinem çok kesin konuştu. Ama dediğim gibi verdiği iki kısa vade tutmadı.

Sinem hangi cafede?

Arkadaşlar dolandırıcı falci ebruya dikkat

bugün yine fal krizim tuttu. tesadüfen gittiğim hoşbeş kafede fatoş adında bir bayana baktırdım ki ağzım açıkta kaldı. zaten kendisi 1 aydır ankaradaymış. daha önce didimdeymiş. arkadaşlar kesinlikle deneyin. el falından tutta iskambile kadar.herşeye bakıyor. bakın ben herkese kolay kolay iyi demem. gerçekten iyi. umarım dedikleri çıkar.(bu arada onun baktığı falla sinem vede kısmen evim özgede paralel) hatta ben o kafede iranlı bir kadını deneyecektim. oradan çok fala giden biri özellikle fatoş hanımı tavsiye ettiği için denedim. deneyin derim. bakalım. hadi hayırlısı.......

bu arada oradan ayrılan falcı ebruya dikkat şimdi cidana geçmiş . kendisi son derece tehlikeli imiş haberiniz olsun. duyduğum kadarıyla orada bayanlar şikayet ediyordu. herkese büyü , okuma, cinlerim var diyormuş. sonrada dolandırıyormuş. çok şikayet var hakkında. bilginiz olsun. çok kötü şeyler duydum.

arkadaşlar onu bende duydum. DİKKAT

Arkadaşlar size ben de fal deneyimlerimi anlatmak istiyorum:

Fısıltı cafe: Ahmet: kesinlikle gitmeyin ben çok inandım nedense ve çok para kaybettim. Geçmişi iyi biliyor yalan yok ama gelecek ile ilgili bir dediği çıktı o da zaten dediği tarihten 3 ay sonra çıktı. Gerisi fos (30 tl)

Tutku telde bakan: bence çok iyiydi başta çok etkilendim ama bana çıkmadı malesef yani olayları iyi yakalıyor anı çok iyi biliyor ama gelecekle ilgili hiçbir dediğini yaşamadım tarihler geçikince de yaşamadım. Ama yine de anı bilsin yeter diyorsanız an konusunda çok iyi.(70tl)

Kızılay Güneş abla: bazı şeyleri çok isabetli tutturuyor bana çıkan dedikleri oldu çıkmayanlarda oldu denenebilir ama çok çok pahalıydı (150tl) tarot ve kahveye almıştı benden. Toplam bir 10 kez gitmişimdir ondan sapmalar olmuştur tabi ama mesela 30 Haziranda biri ile tanışcaksın demişti tanışmıştım o kişi ile evlenceksin demişti ayrıldık ama tanışmıştım sonuçta. Bu en büyük nokta atışıydı bana.

Mercan Sayhan: rezalet niye baktırdım bilmiyorum. Telden baktırdım çok kötüydü hiçbir dediği çıkmadı.(hatırlamıyorum)

İzmirdeki Esen: Telden baktırdım yine anı Esende inanılmaz biliyor o an yaşadığım herşeyi söyledi bana ama dedikleri gelecekle ilgili bana çıkmadı çıkan olabilir tabi enerji meselesi. Ama terapi gibi geliyor o ayrı.(50tl)

İzmirdeki Gülden hanım: ona da telden baktırdım Esen hanım ile aynı cafedeler 50 tl bu arada. Onunda çıkmadı malesef bana falı.

Telefondan birine baktırıyorum ben ama asıl işi falcılık değil çalışıyor bir şirkette onun bana her dediğini yaşıyorum ben. Harfleri baya iyi biliyor tarih konusu ise 23ünde demiyor mesela ama 4-6 hafta içinde kesin diyor mesela kesin de oluyor şaşmıyor yani hiç falları uzun uzun bakıyor tam terapi bana çıkıyor valla dedikleri. Kahve falı bakıyor. İlişki konusunda ise o anda 1 yıldır hayatımda olan bir çocuk vardı M T harfli bu çocuk demişti ve hakikaten M T harfliydi adı ona şok olmuştum önce sonra onunla bitceğini söyledi ama ben inanmadım başta çünkü o an için bırakmam sanıyordum sonra öyle bişi öğrendim ki bir anda bitti içimde şuan hala arıyor mesgule atıyorum. Burçları baya iyi biliyor ben çok bilmiyorum takip edemiyorum orasını. Mesela bana bişeye çok takılı kalmıştım bir harf verdi o harfli insan sana iş konusunda yardım edecek dedi ve normalde tanımadığım birini bir ayda tanıştım bizim okuldan bir hocaymış o şuan yardım ediyor gerçektende. Bu kişinin telefon numarası benden alabilirsiniz isterseniz özelden burdan yasak zaten. Bir yakın kız arkadaşım var o bu ara kariyeri ile ilgili sana bişey sorcak sen bişey önerceksin ve cok gzüel bişey olcak dedi gerçekten arkadasım bana sordu bişey önerdim akademik açıdan ve suan bir hoca onu asistanı olarak kabul etti beraber araştırma yapıyorlar ve bu kız arkadaşımın dasçı olduğunu hatta modern dans yaptıgını dabildi :) (70tl)

Kızlar bence Sılaya gitmeyin ya Kızılayda ben 14 Şubatta gittim o kadar psikolojimi bozdu ki o gün ağladım yani çünkü canımı çok acıtan bir cocugun benim kaderim olduğunu bugun yazacak ve evlenceksiniz dedi aglayarak cıktım çünkü çok mutsuzdum yani ben bitirmiştim zaten ilişkimi ama çok inandırıcı konusunca sinirim bozuldu benimde tabii. Hiçte çıkmadı boşuna canımı sıkmışım neredeyse 1 yıl geçti üzerinden gelen giden yok zaten 1 hafta içinde barışcaksınız demişti.Ben telefodan baktrıyorum birine şimdi bosuna gitmek zorunda kalmıorum bir yere en azından :)

Kuzum kadriye ameliyat oldu ama bana baslicam dedi sali ara dedi aradim acmadi☺bırakmam pesini ararim baktirana kadar rabia caramel cafedeymis biraz paragöz ama oda 50 tlye bakio

bana da ameliyat oldum 1o gün sonra ara dedi mümkün değil ulaşamadım sadece ben ulaşamıyor değilmişim demek ki o kadar iyi mi hakikaten ya eskişehirde nerde hangi cafede bakıyor acaba yolumuz düşerse oraya mı gitsek o kadar biliyorsa

Kizlar amann telefondabakan denizden uzak durun cidden bomboş ben bile daha iyi bakarım bi dr hanimefedin 70 e bakıyor bi kahveye indirmle 60 yapıyor bu fal 1 lira bile haketmiyor buralardaysa da selam olsun hahahaha ayrıca venus te çıkmaz sallliyor bi iki tutuyor

Kadriyeye ulaştım bugün ama çok bi şey hiss tmedim ya konusmasindan 1-3 arası bakıyormuş 10 kişi alıyormuş sadeceperşembeye randevu vericekti 1 kisi olduğu için almadım ama zaten baktirmam da sürekli yalan söylüyorlar yardımcısi çıktı telefona hasta yatıyor dedi sonra kadriye seansta çıkıp randevu vermeye başladı

Ankara falcı konusunda hala kararsızım kızlar :) kafamı karıştırdınız

İreme gittim dun çıkar mı bilmem ama çoğundan iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…