Ankara'daki Falcılar

Kızlar turuncu da eskiden çalışan siyah saçlı yasemin vardı zayif bi kadın ulaşan varsa haber verebilir mi çok nokta atuşları vardı ve bana hepsi tuttu

ban size birşey söyleyeyim mi o kadriyeye benimde hiç içim ısınmadı. bu işi yapıyorsan etiğine uyacaksın. yapmıyorsanda yapma. bu neyin nazı niyazı. hiç mi falcı yok.ben en son ona gitmeme kararı aldım. ondan gelecek hayır ALLAH tan gelsin.

Kızlar turuncu da eskiden çalışan siyah saçlı yasemin vardı zayif bi kadın ulaşan varsa haber verebilir mi çok nokta atuşları vardı ve bana hepsi tuttu
yasemine ben gitmiştim çok etkilenmiştim. ama anda bile başarısızmış. sonradan öğrendim yine de herkesin enerjisi farklı ama ben birdaha ona yada turuncudaki herhangibir falcıya gidip 100 tl vermem.10 tl bile etmezler. hepsi sallıyor.

arkadaşlar onu bende duydum. DİKKAT

La havle vela kuvvet kendi kendine konuşana ne derler ?

Ya bu bölüm son günlerde neden böyle coştu anlamadım ki ? Abla yani F FAL MADURU abla

1- Madur değil mağdur
2-@nagoya sizin hesabınız neden ısrarla kendinizi alıntılıyor sunuz ?

ANKArada ki hatunlar mutsuz ondan coştuk sanırım :)

Bu arada sinem in ücreti ne kadardı bana yazam arkadas ? Kahveye mi bakıodu?

deli derler o da benim varmı ötesi

artı mesajlar okunursa bir durum sözkonusuydu.sanki herkes türkçe eğitmeni mübarek.muhtemelen bunu da yazınca üyelik iptali olur. neyse herkese bolşans. sizede ...............

artı mesajlar okunursa bir durum sözkonusuydu.sanki herkes türkçe eğitmeni mübarek.muhtemelen bunu da yazınca üyelik iptali olur. neyse herkese bolşans. sizede ...............

Yaptığınızı bir kenara bırakıp ufak detaylara takıldınız ? Kendi mesajlarınızı alıntılayıp kendinize cevap niteliğinde mesaj yazmışsınız. Bunlar normal hareketler değil. Türkçe konusuna gelince, bu konu da benim saplantım.

arkadaşlar onu bende duydum. DİKKAT

diye 2. bir şahıs gibi yazıyorsunuz, bu hatırlatma vs değil ! Hatta bu normal bir hareket değil... Fal bölümü eğlence için var, sizde saplantı olmuş. Bakın iyi değil durumunuz. Gitmek isterseniz üyeliğinizi iptal edebilirim. Yok kalacağım derseniz kalın gerçi bu fiyaskodan sonra kalacağınızı sanmam..

Sinem bende iyiydi en azindan soyle kıyaslama yaparsak diger falcilara gore cok iyiydi sohbetide güzel gidilmeye deger yani ama hafta ici gidin ben hafta sonu gitmistim baya bekledimm hemde onlarinda enerjiside kalabalik degilken daha iyi oluyo bence

ne fiyaskosu ya.... sanki herkes çok sağlıklı paylaşımlar yapıyorda.ederseniz de edin.

Hadi ya baktimi bugun sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…