- 24 Ocak 2017
- 40
- 7
- 1
- 37
ban size birşey söyleyeyim mi o kadriyeye benimde hiç içim ısınmadı. bu işi yapıyorsan etiğine uyacaksın. yapmıyorsanda yapma. bu neyin nazı niyazı. hiç mi falcı yok.ben en son ona gitmeme kararı aldım. ondan gelecek hayır ALLAH tan gelsin.Kadriyeye ulaştım bugün ama çok bi şey hiss tmedim ya konusmasindan 1-3 arası bakıyormuş 10 kişi alıyormuş sadeceperşembeye randevu vericekti 1 kisi olduğu için almadım ama zaten baktirmam da sürekli yalan söylüyorlar yardımcısi çıktı telefona hasta yatıyor dedi sonra kadriye seansta çıkıp randevu vermeye başladı
yasemine ben gitmiştim çok etkilenmiştim. ama anda bile başarısızmış. sonradan öğrendim yine de herkesin enerjisi farklı ama ben birdaha ona yada turuncudaki herhangibir falcıya gidip 100 tl vermem.10 tl bile etmezler. hepsi sallıyor.Kızlar turuncu da eskiden çalışan siyah saçlı yasemin vardı zayif bi kadın ulaşan varsa haber verebilir mi çok nokta atuşları vardı ve bana hepsi tuttu
malesef iremde fos.............İreme gittim dun çıkar mı bilmem ama çoğundan iyiydi
cnm dün bahsetmiştim. şu fatoşu bir denesene.reklam değil valla. bende çıkıp çıkmadığını test etmek istiyorum.Ankara falcı konusunda hala kararsızım kızlar :) kafamı karıştırdınız
arkadaşlar onu bende duydum. DİKKAT
ANKArada ki hatunlar mutsuz ondan coştuk sanırım :)La havle vela kuvvet kendi kendine konuşana ne derler ?
Ya bu bölüm son günlerde neden böyle coştu anlamadım ki ? Abla yani F FAL MADURU abla
1- Madur değil mağdur
2-@nagoya sizin hesabınız neden ısrarla kendinizi alıntılıyor sunuz ?
deli derler o da benim varmı ötesiLa havle vela kuvvet kendi kendine konuşana ne derler ?
Ya bu bölüm son günlerde neden böyle coştu anlamadım ki ? Abla yani F FAL MADURU abla
1- Madur değil mağdur
2-@nagoya sizin hesabınız neden ısrarla kendinizi alıntılıyor sunuz ?
artı mesajlar okunursa bir durum sözkonusuydu.sanki herkes türkçe eğitmeni mübarek.muhtemelen bunu da yazınca üyelik iptali olur. neyse herkese bolşans. sizede ...............
arkadaşlar onu bende duydum. DİKKAT
deli derler o da benim varmı ötesi
ne fiyaskosu ya.... sanki herkes çok sağlıklı paylaşımlar yapıyorda.ederseniz de edin.diye 2. bir şahıs gibi yazıyorsunuz, bu hatırlatma vs değil ! Hatta bu normal bir hareket değil... Fal bölümü eğlence için var, sizde saplantı olmuş. Bakın iyi değil durumunuz. Gitmek isterseniz üyeliğinizi iptal edebilirim. Yok kalacağım derseniz kalın gerçi bu fiyaskodan sonra kalacağınızı sanmam..
Cafede canim sakaryada kotonun karsisindaki is hani 2 kat kuaforun hemn yaniSinem evde mi bakıo kafede mi acaba? Memnun kaldığınız falcı kim kime baktırmıştımız
Bu ebru nerdeydi kuzum bu sakarya metrosunun hemn ordaki cida mi ne o cafedekimiArkadaşlar dolandırıcı falci ebruya dikkat
Hadi ya baktimi bugun sanaKadriyeye ulaştım bugün ama çok bi şey hiss tmedim ya konusmasindan 1-3 arası bakıyormuş 10 kişi alıyormuş sadeceperşembeye randevu vericekti 1 kisi olduğu için almadım ama zaten baktirmam da sürekli yalan söylüyorlar yardımcısi çıktı telefona hasta yatıyor dedi sonra kadriye seansta çıkıp randevu vermeye başladı
Herseye bakio ordakilerden su falı cok iyi diye duydum bi arkadasimda su falına baktirdi cok begendi ama ben hep kahve tarot baktirdim kuzum 25 veya 30 olmasi lazim ya tam hatirlamiyorumBu arada sinem in ücreti ne kadardı bana yazam arkadas ? Kahveye mi bakıodu?
evet cnm. insanın canı çok yanınca böyle uyarıda bulunmak istiyor.Bu ebru nerdeydi kuzum bu sakarya metrosunun hemn ordaki cida mi ne o cafedekimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?