Ankara'daki Falcılar

Ya valla 2 gundur o geciodu aklimdan esmer bi bayandi dimi hafif toplu ayy bak simdi bi karar degistiriyim bende iyiydi ya 2 dedigi cikmisti cok sasirdim gitmeyim o zmn
yok hafif toplu değil bayağı kilolu. artı çok uzun boylu 1.75 1.80 filan çok iri. o olmayabilir....

Evet evet o degil cunku bende basariliydi o bu iranli kadina iyimi diosun fiyati ne kadar
valla baktırmadım. ben fatoşa baktırdım. o bayağı iyi. 80 +50 de kurşun bütün fallara baktı. kahve,tarot, iskambil,el.....

orada fal bakan biri çok önerdiği için. ama şu sınavları atlatınca gidebilirim.

Eee iyimiydi sen sirinciydin sirinle kiyaslasan hngisi iyi
henüz çıkan olmadı. çünkü çok yeni ama çokarsa bu gerçekten çok biliyor gibi ....... bak bu iş 1 aya hadi bilemedin ocağa kadar belli olur.o artı sinem vede özge hapsi belli olur .

henüz çıkan olmadı. çünkü çok yeni ama çokarsa bu gerçekten çok biliyor gibi ....... bak bu iş 1 aya hadi bilemedin ocağa kadar belli olur.o artı sinem vede özge hapsi belli olur .
Valla bende de hepsi ayni seyi soyluyor ama hepsi olursa hepsi biliyor olmazsa hic biri bilmiyor dicem tarihleri hic tutmadi tam 3 aydir olacak diolar inatla ins olurda

cnm sınav önemli değil . ben sınavlar için baktırmıyorum .başka özel bir durum.
Falmaduru olarak açtığınız hesabınızda iki üniversite mezunu olduğunuzu yazmışsınız. Mezun oldupunuza göre hangi sınavlar acaba? Bildiğim kadarıyla bu aralar meslek sınavları yok. Varsa ben de farklı arayışlar içindeyim.

neyse o bana kalsın cnm. kendi branşımla ilgili diyelim. siz de avukat olduğunuza göre kendi branş sınavlarınızı takip ediyorsunuzdur.

BU ARADA HUKUK BÜROSUNDA ÇALIŞIYORUM. HAKKIMDA EN UFAK BİR DEDİKODU ŞİKAYET OLURSA HEPİNİZİ SÜRÜNDÜRÜRÜM BENİ TEHTİT EDEMEZSİN

burada siteye gönderme yaptığın için cevap hakkımı kullanayım.
cılkı çıkan senin 3. kez üyelik iptal ettirmen. Ciddi olarak dediğin gibi cılkı çıktı.
Kaç hesabınız var ve gerçekte ne iş yapıyorsunuz acaba? 2 üniversite bitirip hukuk bürosunda katip olarak çalışmak ve aslında muhasebeci olmak, ama sınavlardan bahsetmek ?? Beynim yandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…