- 27 Eylül 2017
- 254
- 95
- 13
- 36
Ya valla 2 gundur o geciodu aklimdan esmer bi bayandi dimi hafif toplu ayy bak simdi bi karar degistiriyim bende iyiydi ya 2 dedigi cikmisti cok sasirdim gitmeyim o zmnevet cnm. insanın canı çok yanınca böyle uyarıda bulunmak istiyor.
yok hafif toplu değil bayağı kilolu. artı çok uzun boylu 1.75 1.80 filan çok iri. o olmayabilir....Ya valla 2 gundur o geciodu aklimdan esmer bi bayandi dimi hafif toplu ayy bak simdi bi karar degistiriyim bende iyiydi ya 2 dedigi cikmisti cok sasirdim gitmeyim o zmn
Evet evet o degil cunku bende basariliydi o bu iranli kadina iyimi diosun fiyati ne kadaryok hafif toplu değil bayağı kilolu. artı çok uzun boylu 1.75 1.80 filan çok iri. o olmayabilir....
valla baktırmadım. ben fatoşa baktırdım. o bayağı iyi. 80 +50 de kurşun bütün fallara baktı. kahve,tarot, iskambil,el.....Evet evet o degil cunku bende basariliydi o bu iranli kadina iyimi diosun fiyati ne kadar
Eee iyimiydi sen sirinciydin sirinle kiyaslasan hngisi iyivalla baktırmadım. ben fatoşa baktırdım. o bayağı iyi. 80 +50 de kurşun bütün fallara baktı. kahve,tarot, iskambil,el.....
henüz çıkan olmadı. çünkü çok yeni ama çokarsa bu gerçekten çok biliyor gibi ....... bak bu iş 1 aya hadi bilemedin ocağa kadar belli olur.o artı sinem vede özge hapsi belli olur .Eee iyimiydi sen sirinciydin sirinle kiyaslasan hngisi iyi
Valla bende de hepsi ayni seyi soyluyor ama hepsi olursa hepsi biliyor olmazsa hic biri bilmiyor dicem tarihleri hic tutmadi tam 3 aydir olacak diolar inatla ins olurdahenüz çıkan olmadı. çünkü çok yeni ama çokarsa bu gerçekten çok biliyor gibi ....... bak bu iş 1 aya hadi bilemedin ocağa kadar belli olur.o artı sinem vede özge hapsi belli olur .
umarım patlamazlar.Valla bende de hepsi ayni seyi soyluyor ama hepsi olursa hepsi biliyor olmazsa hic biri bilmiyor dicem tarihleri hic tutmadi tam 3 aydir olacak diolar inatla ins olurda
Ins patlarlarsa hem hayal kırıklıgina ugrarim hemde piyasada falcı kalmaz cunku hepsi ayni seyi soyledi en iyisindej en kotusune kadarumarım patlamazlar.
ne diyeyim. hakkımızda hayırlısı.Ins patlarlarsa hem hayal kırıklıgina ugrarim hemde piyasada falcı kalmaz cunku hepsi ayni seyi soyledi en iyisindej en kotusune kadar
Ne sınavlarına gireceksiniz? Sınav için mi baktırıyorsunuz?orada fal bakan biri çok önerdiği için. ama şu sınavları atlatınca gidebilirim.
cnm sınav önemli değil . ben sınavlar için baktırmıyorum .başka özel bir durum.Ne sınavlarına gireceksiniz? Sınav için mi baktırıyorsunuz?
Falmaduru olarak açtığınız hesabınızda iki üniversite mezunu olduğunuzu yazmışsınız. Mezun oldupunuza göre hangi sınavlar acaba? Bildiğim kadarıyla bu aralar meslek sınavları yok. Varsa ben de farklı arayışlar içindeyim.cnm sınav önemli değil . ben sınavlar için baktırmıyorum .başka özel bir durum.
neyse o bana kalsın cnm. kendi branşımla ilgili diyelim. siz de avukat olduğunuza göre kendi branş sınavlarınızı takip ediyorsunuzdur.Falmaduru olarak açtığınız hesabınızda iki üniversite mezunu olduğunuzu yazmışsınız. Mezun oldupunuza göre hangi sınavlar acaba? Bildiğim kadarıyla bu aralar meslek sınavları yok. Varsa ben de farklı arayışlar içimdeyim.
Zaten hukuk bürosunda çalışıyorum dediğiniz için sordum.neyse o bana kalsın cnm. kendi branşımla ilgili diyelim. siz de avukat olduğunuza göre kendi branş sınavlarınızı takip ediyorsunuzdur.
avukat değilim cnm.Zaten hukuk bürosunda çalışıyorum dediğiniz için sordum.
ya bugün yorum yapmak için girmiştim ama şu kadınlar klübününce cılkı çıktı. burada insanlar yorum yapmakta özgür.zaten amaç bu . doğru kişileri bulmak. o zaman kimse yorum yapmasın. dolaşmaya vede kandırılmaya devam edin. çok ta tın.
BU ARADA HUKUK BÜROSUNDA ÇALIŞIYORUM. HAKKIMDA EN UFAK BİR DEDİKODU ŞİKAYET OLURSA HEPİNİZİ SÜRÜNDÜRÜRÜM BENİ TEHTİT EDEMEZSİN
Kaç hesabınız var ve gerçekte ne iş yapıyorsunuz acaba? 2 üniversite bitirip hukuk bürosunda katip olarak çalışmak ve aslında muhasebeci olmak, ama sınavlardan bahsetmek ?? Beynim yandı.burada siteye gönderme yaptığın için cevap hakkımı kullanayım.
cılkı çıkan senin 3. kez üyelik iptal ettirmen. Ciddi olarak dediğin gibi cılkı çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?