ne kadarda ilginizi çekmişim böyle.eeeeee ulaşacağınız yer neresi merak ettim.
Kazen sağolsun. Çoklu profiller ve çelişkili ifadeler hoş karşılanmıyor. Amaç ne?ne kadarda ilginizi çekmişim böyle.eeeeee ulaşacağınız yer neresi merak ettim.
sizin bu ilginiz ne. keyfimin kahyası mısınız?Kazen sağolsun. Çoklu profiller ve çelişkili ifadeler hoş karşılanmıyor. Amaç ne?
Sizin değil bizim keyfimiz önemli. Fal forumlarında çoklu profillerin yaptığı tavsiyeler şüphelidir. Uzun zamandır farklı hesaplarla burda olduğunuza göre biliyor olmalısınız.sizin bu ilginiz ne. keyfimin kahyası mısınız?
şüpheli derken ?falcı filan mıyım?öyle mi?anlamadım?Sizin değil bizim keyfimiz önemli. Fal forumlarında çoklu profillerin yaptığı tavsiyeler şüphelidir. Uzun zamandır farklı hesaplarla burda olduğunuza göre biliyor olmalısınız.
soruya soruyla cevap vermek? Toplamda 5 hesaba sahip olmak? Aynı anda 2 hesabı yönetmek ve kendi kendini etiketleyerek destek olmak? İlginçşüpheli derken ?falcı filan mıyım?öyle mi?anlamadım?
hayırdır. ne 5 hesabı. kendinize iş mi arıyorsunuz? benimle uğraşacağınıza kendi hayatınıza yoğunlaşın mesleğinizde muaffak olun inşallah.hadi size iyi uykular.soruya soruyla cevap vermek? Toplamda 5 hesaba sahip olmak? İlginç
Taa mart ayında kazen demiş ya 3 defa üyelik yaptırdınız diye. Ondan sonra 2 üyelik. Vay be. Bizimle dalga mı geçiyorsunuz? Bir bu hesaptan bir diğer falmaduru hesaptan yazmalar falan??hayırdır. ne 5 hesabı. kendinize iş mi arıyorsunuz? benimle uğraşacağınıza kendi hayatınıza yoğunlaşın mesleğinizde muaffak olun inşallah.hadi size iyi uykular.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne ? varacağın yer neresi? amaç ne ?gece gece.he bacım kafem var beklerim gel .ne diyeyim artık.......Taa mart ayında kazen demiş ya 3 defa üyelik yaptırdınız diye. Ondan sonra 2 üyelik. Vay be. Bizimle dalga mı geçiyorsunuz? Bir bu hesaptan bir diğer falmaduru hesaptan yazmalar falan??
İnsanlarla dalga geçme.eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne ? varacağın yer neresi? amaç ne ?gece gece.he bacım kafem var beklerim gel .ne diyeyim artık.......
nereden çıkardın bilmiyorum ama o da senin fikrin ne oldu başın göğe ermiştir inşallah.umarım mutlu olmuş, kendini zafer kazanmış sanmışsındır.İnsanlarla dalga geçme.
sana bir soru sinemin uzun vadede çıkıyor mu?Eee yeni falcı var mı şöyle tüm çakraları nirvanaya ulaşmış diyebilceniz. Benim bi Vera ve Sinem vardı uzundur gidipte memnun kaldığım ama artık onlarda herseyimi biliyolar yeni kan lazımÖnerilere açığım
sen ne matrak kızsın ya . daha çok yaz. sanırım o cadılardan biride benim.valla bana dediklerini genel olarak yaşadım. tabi tutturamadıkları şeylerde oluyor ama neticede okadar yeteneği olsa köşelik olurdu niye fal baksınkısa vadede daha iyi diyebilirim ama bak mesela son gittiğimde aslı kim dedi haber var sana (15 yıllık arkadaşımdır uzuncada görüşemediğim) tam çıktım aslı aradı şaşırttığı çok oluyor yani eğlenceli bi kız ama seviyorum herseyimi bildikleri için artık pek tatmin olmuyorum sadece ondan yeni arayış ama buralarda pek cadı kazanı sormaya korkuom
Bak bu konuda sana cok katiliyorum hep gidince ayni kisiye olmuyor zaten herseyimizi biliyorlar ama sohbet etmesi guzel oluyor sinem bende daha iyiydi veraya gore veradan cok memlun olanlar var ama bende uyusmadivalla bana dediklerini genel olarak yaşadım. tabi tutturamadıkları şeylerde oluyor ama neticede okadar yeteneği olsa köşelik olurdu niye fal baksınkısa vadede daha iyi diyebilirim ama bak mesela son gittiğimde aslı kim dedi haber var sana (15 yıllık arkadaşımdır uzuncada görüşemediğim) tam çıktım aslı aradı şaşırttığı çok oluyor yani eğlenceli bi kız ama seviyorum herseyimi bildikleri için artık pek tatmin olmuyorum sadece ondan yeni arayış ama buralarda pek cadı kazanı sormaya korkuom
valla bana dediklerini genel olarak yaşadım. tabi tutturamadıkları şeylerde oluyor ama neticede okadar yeteneği olsa köşelik olurdu niye fal baksınkısa vadede daha iyi diyebilirim ama bak mesela son gittiğimde aslı kim dedi haber var sana (15 yıllık arkadaşımdır uzuncada görüşemediğim) tam çıktım aslı aradı şaşırttığı çok oluyor yani eğlenceli bi kız ama seviyorum herseyimi bildikleri için artık pek tatmin olmuyorum sadece ondan yeni arayış ama buralarda pek cadı kazanı sormaya korkuom
Kızlar merhabaSinem kısa vadede cidden daha iyi. Vera'yı denemedim ben de buradakilerden duyup gideceğim. Her zaman orada oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?