Ankara'daki Falcılar

Sizin değil bizim keyfimiz önemli. Fal forumlarında çoklu profillerin yaptığı tavsiyeler şüphelidir. Uzun zamandır farklı hesaplarla burda olduğunuza göre biliyor olmalısınız.
şüpheli derken ?falcı filan mıyım?öyle mi?anlamadım?

soruya soruyla cevap vermek? Toplamda 5 hesaba sahip olmak? İlginç
hayırdır. ne 5 hesabı. kendinize iş mi arıyorsunuz? benimle uğraşacağınıza kendi hayatınıza yoğunlaşın mesleğinizde muaffak olun inşallah.hadi size iyi uykular.

hayırdır. ne 5 hesabı. kendinize iş mi arıyorsunuz? benimle uğraşacağınıza kendi hayatınıza yoğunlaşın mesleğinizde muaffak olun inşallah.hadi size iyi uykular.
Taa mart ayında kazen demiş ya 3 defa üyelik yaptırdınız diye. Ondan sonra 2 üyelik. Vay be. Bizimle dalga mı geçiyorsunuz? Bir bu hesaptan bir diğer falmaduru hesaptan yazmalar falan??

Taa mart ayında kazen demiş ya 3 defa üyelik yaptırdınız diye. Ondan sonra 2 üyelik. Vay be. Bizimle dalga mı geçiyorsunuz? Bir bu hesaptan bir diğer falmaduru hesaptan yazmalar falan??
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne ? varacağın yer neresi? amaç ne ?gece gece.he bacım kafem var beklerim gel .ne diyeyim artık.......

ya arkadaşım. böyle tartışmalara ne gerek var? ya bir fal için değer mi?insanların birbirini kırmasına hadi iyigeceler. fal olsa ne olmasa ne .ne olmuş ben birkaç yerden yazmışsam.ben ne falcıyım nede bu işten bir çıkarım var.ayrıca kimseylede dalga geçmiyorum. ama yeri gelmişken hiçkimseye fal bakmamama rağmen çok iyide fal bakarım. emin ol altıncı hislerimde çok güçlüdür de kendime hayrı yok. o ayrı.neyse umarım hepimizin hayatı umduğu gibi gider de kimse böyle şeylerle uğraşmaz. bolşans.

Hanımlar tartışma olmasın lütfen.
Sitede çoklu üyelik yasaktır, rica ediyorum tüm site kurallarına uyulması gerektiği gibi 2. üyelik kurallarına da uyulsun.

Eee yeni falcı var mı şöyle tüm çakraları nirvanaya ulaşmış diyebilceniz. Benim bi Vera ve Sinem vardı uzundur gidipte memnun kaldığım ama artık onlarda herseyimi biliyolar yeni kan lazım Önerilere açığım

sana bir soru sinemin uzun vadede çıkıyor mu?

valla bana dediklerini genel olarak yaşadım. tabi tutturamadıkları şeylerde oluyor ama neticede okadar yeteneği olsa köşelik olurdu niye fal baksın kısa vadede daha iyi diyebilirim ama bak mesela son gittiğimde aslı kim dedi haber var sana (15 yıllık arkadaşımdır uzuncada görüşemediğim) tam çıktım aslı aradı şaşırttığı çok oluyor yani eğlenceli bi kız ama seviyorum herseyimi bildikleri için artık pek tatmin olmuyorum sadece ondan yeni arayış ama buralarda pek cadı kazanı sormaya korkuom

sen ne matrak kızsın ya . daha çok yaz. sanırım o cadılardan biride benim.ama bak önerilerim hiç fena değildir. aslında bende de çıkıyor kısmen dur bakalım.

Bak bu konuda sana cok katiliyorum hep gidince ayni kisiye olmuyor zaten herseyimizi biliyorlar ama sohbet etmesi guzel oluyor sinem bende daha iyiydi veraya gore veradan cok memlun olanlar var ama bende uyusmadi

Sinem kısa vadede cidden daha iyi. Vera'yı denemedim ben de buradakilerden duyup gideceğim. Her zaman orada oluyor mu?

Sinem kısa vadede cidden daha iyi. Vera'yı denemedim ben de buradakilerden duyup gideceğim. Her zaman orada oluyor mu?
Kızlar merhaba
Sineme ben de gittim,şu anda kafamda olan ve sorun yaşadığım kişiyi birebir anlattı .ancak verdiği tarih tutmadı
Sineme uzun süredir gidenlere soruyorum,
Verdiği tarihlerde sapmalar oluyor mu yoksa sadece kişilik analizi yapıp olan durumumu biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…