Ankara'daki Falcılar

Sinem benim erkek arkadaşımla 1 hafta içinde barışacağımı bildi -ki o zamanlar aylardır ayrıydık hiç barışma fikri yoktu aklımda. Cidden de dediği gibi oldu birden erkek arkadaşım aradı falan barıştık. Diğer dedikleri çıkmadı ama yine de bu bile takdire şayan gözümde. Çünkü oluru olabilecek bir şey değildi yani attı da tuttu diyemem. Burada tarihleri çıkmaz ama dediği olay yaşanır diyorlar genelde.

darısı başımıza .......

Ya asyam cafede bi kiz vardi sevilay mi sibelmi tam hatirlamiyorum sarisindi ben onuda begendim fiyatida uygundu burdaki herkez asyam cafe icin kotu seyler soylemis sanirim enerji meselesi

Merhaba kızlar. Sinem'i numarasını verebilecek olanınız var mı?

Bir de Sinem su falına nasıl ve kaça bakıyor? Teşekkürler şimdiden.

Sinem suya evimde 60a bakiyordu sanırım ama bende baya bi baş ağrısı yapmıştı baya da iyiydi suya giduceksen sabah git bence yani ilk sen olmaya çalışır çünkü yorgun oluyor sonrasinda

Kızlar çatı cafe de tuvanaya giden oldu mu ben gittim ben cinlerle bakıyorum dedi ama çok kötüydü dalga geçer gibiydi sinirimi bozdu kavga ediçektim de biraz değişik tipti çıkıyor mu giden var sa

Sinem suya evimde 60a bakiyordu sanırım ama bende baya bi baş ağrısı yapmıştı baya da iyiydi suya giduceksen sabah git bence yani ilk sen olmaya çalışır çünkü yorgun oluyor sonrasinda

Peki numarasını biliyor musun? Öncesinde randevu almak istiyorum da.

Kızlar çatı cafe de tuvanaya giden oldu mu ben gittim ben cinlerle bakıyorum dedi ama çok kötüydü dalga geçer gibiydi sinirimi bozdu kavga ediçektim de biraz değişik tipti çıkıyor mu giden var sa
Tuana cok kotu hemde oldukca kotu bide pahaliya bakio 50 tl dedigi hic biseyi yasamadim valla anida bilmio kaanda oyle gitmeyinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…