Kızlar merhaba
Sineme ben de gittim,şu anda kafamda olan ve sorun yaşadığım kişiyi birebir anlattı .ancak verdiği tarih tutmadı
Sineme uzun süredir gidenlere soruyorum,
Verdiği tarihlerde sapmalar oluyor mu yoksa sadece kişilik analizi yapıp olan durumumu biliyor
darısı başımıza .......Sinem benim erkek arkadaşımla 1 hafta içinde barışacağımı bildi -ki o zamanlar aylardır ayrıydık hiç barışma fikri yoktu aklımda. Cidden de dediği gibi oldu birden erkek arkadaşım aradı falan barıştık. Diğer dedikleri çıkmadı ama yine de bu bile takdire şayan gözümde. Çünkü oluru olabilecek bir şey değildi yani attı da tuttu diyemem. Burada tarihleri çıkmaz ama dediği olay yaşanır diyorlar genelde.
darısı başımıza .......
hepimiz için umarım cnm.İnşallah hayırlısı olur sizin için. :)
Sinem suya evimde 60a bakiyordu sanırım ama bende baya bi baş ağrısı yapmıştı baya da iyiydi suya giduceksen sabah git bence yani ilk sen olmaya çalışır çünkü yorgun oluyor sonrasinda
Canim bulmaya calisiyim sanaPeki numarasını biliyor musun? Öncesinde randevu almak istiyorum da.
Tuana cok kotu hemde oldukca kotu bide pahaliya bakio 50 tl dedigi hic biseyi yasamadim valla anida bilmio kaanda oyle gitmeyinnnKızlar çatı cafe de tuvanaya giden oldu mu ben gittim ben cinlerle bakıyorum dedi ama çok kötüydü dalga geçer gibiydi sinirimi bozdu kavga ediçektim de biraz değişik tipti çıkıyor mu giden var sa
Allah izin verirse ben gidicem dayanamiyorum cunkuParalar tükenmemis olsa sineme gitmek iserdim
Sineme gittin mi acaba?Allah izin verirse ben gidicem dayanamiyorum cunku
Gittim yine iyiydi ya dusundugun zaman en iyisi sinem halen hicbirinin dediklerini yasamadim sinemden cok umutluyumSineme gittin mi acaba?
Hiç bir dediği çıkmadı, anlık anlatırken iyi gibi geliyo da çizdiği senaryo gerçek olmuyor.ankarada evim cafedeki sevdaya baktıran oldu mu fal ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?