Ankara'daki Falcılar

Sinem'in dediklerinden çıkan var mı? Şu andaki durum konusunda çok başarılıydı bu gidişimde. Umutlanmak istiyorum...

Peki oyle biyerdrmi oturuosun ve oyle bi işmi yapiosun banada dedi ölü var diye baya uzaktan bi akrabam vefat etti
Evet öyle bir yerde oturuyorum ve öyle bir iş yapıyorum. Ama 2 kişiye daha aynı şeyleri söylemiş. O yüzden aklım karıştı. Vadesi dolmasına rağmen söyledikleri de gerçekleşmedi.

Evet öyle bir yerde oturuyorum ve öyle bir iş yapıyorum. Ama 2 kişiye daha aynı şeyleri söylemiş. O yüzden aklım karıştı. Vadesi dolmasına rağmen söyledikleri de gerçekleşmedi.
Ben cok uzun suredir baktiriyorum sineme ve bunu hep dedim ilk basindan beri tarihleri cikmaz dedikleri genel anlamda oluo ama bende hic tarihte basarili degildi bu benim icin onemli degil ciksinda uc gun once uc gun sonra farktemez yeterki iyi seyler ciksin

aynen tarih burç ve isimlerde başarılı değil banada öğretmenlik gibi bi iş yapacaksın sana gelen üniformalı mı öyle biri gözüküyor dedi devlettle ne bağlantın var demişti bağlantım yok demiştim asker kim var çvrende dedi askerde yok dedim sorduğum kişiyle ilgili hep evlilik var senle dedi

Sanırım herkese aynı şeyleri söylüyor bana da tam olarak bunları söyledi şaka gibi:) bana sen öğretmen misin dedi,sorduğum kişi için asker mi devletle mi bağlantısı var dedi. ölü için de bi erkek yatmış haneyi sarsacak bi şey olacak,üzüleceksiniz dedi daha sonra sordum biri mi ölecek yani öyle dediniz dedim kart çektirdi ölüm kartı çıktı evet ölecek dedi, kan bağın olan ama birinci derece olmayan dede gibi biri babanın babası falan olur dedi hepsi öldü onların dedim amca falan olur dedi Allah korusun dedim demeyin öyle şeyleri dedim ben açık sözlüyüm görünce söylerim dedi , tarotta ölüm kartı ölmek değil bir şeylerin değişeceğini haber verirmiş ayrıca. Sorduğum kişi için de kaderin falan olur dedi,yüksek bi yerde mi oturuyosun dedi . Özetle o ölüm dediğinden beri korkmaya başladım piskolojim bozuldu bi daha fal baktırmıycam diye tövbe ettim umarım bi daha baktırmam.

Bana da ölüm demişti ama allaha şükürler olsun ki çıkmadı metak etme tatlım sende ama ben de bi ölüm diyince tirsmistim bi daha baktirmiyxam falan dedim ama bi süre sonra aman onun için mi baktiryim diyip devam ettim

Ankarada falcı birakmadik sanirim kizlar diger sehirlerin kadınlar kulubüne bakıyım cok iyi dedikleri varsa tlf uzerinden baktiririz her falci hakkinda bilgi sahibi olduk turuncudaki araf icin baktiran varmi iyimi bide dün bi arkadasim bahsetti tarot diye bi kafede meltem mi mehtapmi oyle bisey dedi baya memlun kalmis ben baktirmadim yorum yapamicam

banada aynılarını dedi sinem patladı

banada aynılarını dedi sinem patladı
Sinem' in balonu gerçekten patladı. Kafasında oluşturduğu bir müşteri profili var ve herkese aynı şeyleri söylüyor. Ben de o profile şans eseri uyduğum için "vay be nasıl bildi" dedim. Üniforma, devletle bağlantı, asker sevgili, 2. Derecede ölüm, yüksek yerde oturma... Herkese aynı terane. Üzüldüm. Yakın vade dedikleri de olmadı zaten. Ankara' da herkes ya memur ya öğretmen ya asker ya polis. Gelenlerin yaş ortalamasına bakıp aile büyüklerinin vefat ihtimalini söylemesi de cabası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…