Ankara'daki Falcılar

Aynen sinem bi de acaip hafiza da tutuyir arkadaşımın burcunu sevdi gini burcunu ismindeki 3 harfi hep aynı söylüyor artık tanıyor bazı müşterileri sanıtim kızlar telefonda yiğitin denediniz mi ben yazdan beri baktiriyorum anı iyi biliyor gelecek daha çıkmadı bana ama arkadaşıma akşamına cikti yiğitin ilk fali çok iyi oluyor

Sinem'in fallarından çıkan var mı ben de merak ediyorum ölüm falan dedi korktum açıkcası.

Bana da dedi ya uyduruyor onu herkese bir ölüm çıkarıyor sırf çok olumlu konuşmayım diye herhalde. Hatta ismi salladı Ali dedi, benim bırak ailede Ali ismini sülalede Ali ismi yok Nasılsa herkesin bir Ali Veli tanıdığı vardır diye düşunüyor herhalde. Çaktırmadım ama hıı doğrudur dedim geçtim. Tek bildiği eski sevgilimle barışacağım oldu onu da galiba öylesine attı o da tesadüfen tuttu diye düşünür oldum artık zira o söylediği dışında hiçbir dediği çıkmadı bana. Korkmayın yani.

Kizlar beni korkutmayin nolur ya ben sinemden cok umutluyum daha once soyledigi bi cok sey bende cokti sevgilim icinde gelecek bekle dio umudumu kirmayin valla aglarim

Valla içim rahatladı oh be:)

Burada yazılanlardan sadece Vera'ya gitmedim sanırım. Bir de onu deneyeceğim ama gitme değmez diyen var mı? Benim favorim her zaman Eylül. Fakat ona ulaşmak çok zor.

beni en çok sevda şaşırttı bişey söyledi ve 2 gün sonra ihtimal vermediğim kişi ekleme talebi yolladı 3 yıl sonra düşün

beni en çok sevda şaşırttı bişey söyledi ve 2 gün sonra ihtimal vermediğim kişi ekleme talebi yolladı 3 yıl sonra düşün
Buna ben de şaşırdım:) sevda an da çok iyi ama bana tek bi kelimesi çıkmadı :)) 3 yıl sonra o kişiye nerden ne esmiş acaba asıl merak konusu o?:)

Burada yazılanlardan sadece Vera'ya gitmedim sanırım. Bir de onu deneyeceğim ama gitme değmez diyen var mı? Benim favorim her zaman Eylül. Fakat ona ulaşmak çok zor.

Eylül hangi cafede? Vera'ya gittim ben. Sohbeti çok tatlı, tarih ve isim veriyor bolca. İsimler tuttu, tarihlere biraz zaman var. 1,5 saate yakın baktı fala. Çok iyi anlaştık, falını bilemem ama yanından kuş gibi rahatlamış bir şekilde ayrıldım.

Valla canim iyi dediklerimiz hep patladi☺evim cafede ki özge bende basariliydi ilk baktirdigim zamanlar dedikleri cikti ama sonrasinda bozdu cok gitmemek lazim sanirim onu bi dene derim kahve falı 15 tl cokda iyi
Sinem iyiydi bence kızlar patladı dio bi ozgeyi dene bakalim en azindan ucuz cok sorun yoksa tarot baktirma zaten cektirio

Kesinlikle favorimdir en azından kızılay çevresindeki en tatlış falcı o. Günündeyse de yeme de yanında yat ay dur yarın bende bi uğrayayım haketen

Buna ben de şaşırdım:) sevda an da çok iyi ama bana tek bi kelimesi çıkmadı :)) 3 yıl sonra o kişiye nerden ne esmiş acaba asıl merak konusu o?:)
walla bende anlamadım 3 yıl snr bide dikkat çekmek amaçlı klediği kesin vazgeçilmeyi hazmedemiyor bide ben 3 yıl önce tamam tüm hata benim senin suçun yok seni sevdiğim için ben suçluyum sen umut vermedin ama şu saatten srn bana tek bir adım atarsan tüm suç senin diye ağır konuşmuştum hatta engelledi beni snr engeli açtı hayatına birileri girdi çıktı şok oldum bi anda

Yalnız
Yalnız kalmıştır, hepsi bu şekilde geri dönüyor boşluğa düştükleri ilk an da akıllarına gelen kişi oluyoruz. Bence bu gelişleri bi işe yaramaz. Benim de buna benzer durum olmuştu ama hala bi sonuç yok.

Biliyorum cnm ekleme isteği yollamış bana kabul etmedim :) güç bende artık

İrem, Sinem ve Hanife'nin falları patladı... Yine olmadı. Kızlar bana bir akıl verin ne olur... Hep birileri çıkıyor, konuşuyoruz, her şey çok güzel ha başladı başlayacak derken bir anda arkadaşlığa dönüyor. 31 yaşındayım. Çok yoruldum karşılıksız hislerden artık. Niye böyle oluyor?

38 yaşındayım ama hala umudum var :) ayrıca arkadaşlıktan ilişkiye dönen insanlar tanıyorum. Bir gün olur sana bakan göz değişir, belli olmaz ki. Ya da yeni gözler bakmaya başlar. Ben de daralıyorum bazen. Öyle zamanlarda gidip dudak dolgusu, kaş maş yaptırıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…