Ankara'daki Falcılar

Hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı. Hiç yaşayamadım böyle duyguları. Çok canım acıyor yine. Hem madem arkadaş olarak görüyorlarsa niye böyle alıştırıyorlar kendilerine? Her sabah günaydın mesajları, tüm gün konuşma, ilgi vs. Sonra bir anda her şey bitiyor.

Falcılar patlayınca birbirimize akıl vermek destek olmak mantikli bencede sevdim bu isi

arkadaşlar onu bende duydum. DİKKAT
Kızlar ben bu ebruya gittim.Sende kısmet kapalılığı var dedi , güzel kızsın iyisin niye sevgilin olamıyor diye konusmustuk lafı actı işi sohbete çok vuruyor bu kadın.gel sana temizleme yapıcam dedi tuz verdi, onu da mutfaktan son dk sofra tuzu aldı geldi ordayken 2 dk 60 kere bişiler okudu.3 gün bunla yıkan sunları soyle üstündekileri temizliycez dedi.Sonra 3 gün sonra yine gel bu sefer kısmet acma vefkını vercem dedi.Ücret almıycam sadece seans ücreti vereceksin dedi.Vefkimi verdi.ama bende denemekten ne zarar gelir kafası hipnoz gibi gittim.Olur mu olmaz mı bilemem.İnceden bi yalan geldi olay ama . Siz ne duydunuz ebruyla ilgili.

Arkadaşlar bu Ebru iri yarı bi kadın mı? Erkeksi bir sesi var eğer oysa hiç bi dediği çıkmadı da olmadı da bana da dua falan vermişti bakıcam kısmetinde mi bu adam dedi sonra kaderiniz bir dedi adam evlendi:) Bunların hepsi tuzak uzak durun derim duaları kendiniz bulup okuyun rabbim ol derse olur bunu unutmasak kafi ama gel gör ki fal tuzağına düştük bi kere çıkamıyoruz.

Canım sesi erkek gibi iri yarı kilolu yani maskülen bi tip evet.Tarota daha cok bakıyo.bakıyım enerjine falan diyip acıyo herşeye 5 kart . Bana dedikleri genel gecer seylerdi ama bu üzerinde bısı var kapalılık var muhabbetini çok yaptık bende onun üzerine bi kitaptan vefk yazdı verdi.üzerinde tasıman gerekiyor.Ama inancım azaldı.kazıklandıgım da cabası.İstemiyorum bu tarz şeylere para kaptırmak kendim okuyorum ama insan bazen ümitsizliğe düşüyor.

Eevet aynı kişiden bahsediyoruz bana da aynı şeyleri söyledi yaptı dua verdi hiç bi işe yaramadı. Hiç ümitsizliğe düşme,falcıları da çok dikkate alma.Müslüman bir ülke de yaşıyoruz duadan girince bize inanasımız geliyor ama onların verdiklerinin işe yarayacağını hiç sanmıyorum.

ben aslında daha cok yalnızsam muhabbet olsun sohbet ederim biraz seans gibi içimi dökerim kafasına gidiyordum.eskiden daha cok giderdim yani.Bunu da surdan bılıyorum genelde ordan cıkınca aklımda soyledıklerı cok az kalırdı.Ama bu kadın vefk olayına gırınce insan zerinde bisi varsa bunu temızlemek ıstıyor.ha var mı bısı bılmıyor ama ne cıkar denemekten dıyor.Birde kursunu 150 tl ye dokuyormus oha dedım ya bu ne !

mahalle komsulari 20 tl ye dokuo bazilari ucretsiz allah rizasi icin doküo bunlar iyice bokunu cikarmislar tamamen umutsuz vaka olarak görüp sömürüolar

Merhaba kızlar. Falcı Yener'i denemiş olanlar yorum yapabilir mi? Nasıl bakar, kaça bakar?

Bir de tam adresini ( beşevler metrosunda oldugunu biliyorum sadece) ve varsa telefon numarasını verebilir misiniz?

Sineme fal baktirmaya gittigimde verayi gormustum hemde 2 kere karsilastik sinema fal baktirmaya gelmisti bana dedigi hic bisey cikmadi ama cikan arkadaslarim var ozellikle dualarinin ise yaradigini biliyorum giden olursa faldan ziyade duasini isteyin biraz burun kivirir ama cok tatli bi kiz sevecen kıramayip verio falina puanim yok ama

Sinem bende pek çıkmadı bir tanesi daha beklemede yarısından fazlası çıkmadı ama enerjimiz uyuşmamıştı arkadaşımda daha iyiydi. Tekrar gidip baktırsam mo diyorum ama bilemedim.

Evim cafedeki özgede bende basariliydi dedigi bi cok sey cikti tavsiye ederim zaten falida ucuz 15 tl ydi
Ben ondan da memnun kalmamıştım :/ kısmen yani
Evim de İrem, Sinem, Meryem, Özge ve Sevda ya baktırmıştım. En yakın olanlar Sevda ve İrem olmuştu. Gülcan vardı eskiden o da evim de çalışıyordu kendi yerini açmış onu ve Verayı denemeyi düşünüyorum da bakalım.

Bir sonraki durağım Vera
Benim de son durağım Vera olacak inşallah. Bıktım fallara para dökmekten. Sinem sende birkaç şey bilmiş, ben de tek kelime dahi bilemedi geleceğe dair. fakat beraber gittiğim arkadaşıma ne söylediyse oldu hem de mucizevi bir şekilde. En son Eylül'e baktırdım. Biraz bekleyip Vera ile finali yapıcam :)

Gelecekle ilgili tek bildiği o zaman şey demişti 24 martta eski sevgilinle barışacaksın iletişime geçecek dedi ve tuttu hepsi bu anı kısmen bildi öğretmen olduğumu vs ama herkese öyle söylüyormuş sanırım. Vera ve gülcan deneyeceğim de bakalım uygun zamanda artık. Vera ne kadar kahve falı acaba

Canim gulcanin yeni yeri nerede tam adres verirmisin bide eylulu begendin mi

Canim gulcanin yeni yeri nerede tam adres verirmisin bide eylulu begendin mi
Eylüle hiç gitmedim canım onu bilmiyorum
Gülcanı da arkadaşımdan duymuştum çok memnun kalmıştı ve söylediğine göre hepsi çıkmış.
İmparatoriçe Fal ve Hayat Koçu diye geçiyor facebook hesabında Meşrutiyet cad. Konur 2 sok.No:31/4 Kızılay
Ama randevuyla alınıyormuş bilgin olsun. Önce veraya giderim ardından da ona kahve tarot 50e bakıyormuş yarım saat. Yarım saat ne anlatıyor onu bilmiyorum

Vera bnde basarili degildi an konusunda bile cok iyi degildi evimde ve turuncuda daha once calisan bi yasemin varmis burdan bi arkadas onu cok övdu bi baktiriyim soylerim size

Vera bnde basarili degildi an konusunda bile cok iyi degildi evimde ve turuncuda daha once calisan bi yasemin varmis burdan bi arkadas onu cok övdu bi baktiriyim soylerim size
Kimileri memnun bakalım. Veraya kahve baktırırım zaten sadece 30du sanırım fiyatı değil mi? Yasemini de hiç duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…