Ankara'daki Falcılar

Gulcana gidip yanindan ciktiginda etkilenmis olarak evine gidersin. .. de gelecek çıkmaz bilgin olsun
Bir arkadaşım sibeli cok begenmisti ben de gitmeyi dusunuyordum hatta sende cok mu kotuydu 22ocak_ozge

Gulcana gidip yanindan ciktiginda etkilenmis olarak evine gidersin. .. de gelecek çıkmaz bilgin olsun
Bir arkadaşım sibeli cok begenmisti ben de gitmeyi dusunuyordum hatta sende cok mu kotuydu 22ocak_ozge
Ama simdi hangi sibel canim daha once evimde calisan suan turuncuda olan sibel iyi onu tavsiye ederim 3 gozdeki kısa sacli orta yasli sarisin bayansa tavsiye etmem gercktn etmem birtane nokta atisi bile yoktu bildigi tek sey adak adamissin dedi bayada konustuk yani yaninda uc harflileri oldugunu onu asla yaniltmadigini falan soyledi ama fiyasko 30 tl ye degermi asla son 3 yildir zaten 3 goze adam akilli falci gelmiyor sıladan sonra dikis tutturamadi

Arkadaşımın bahsettiği yani önerdiği 3.gözdeki idi... 60 tl ye baktırmış o. Adak yan komşu da baksa gorecegi figür

Sinemi denemek istiyorum son yorumlar nedir yani gidip zaman gectikten sonra aaa bu da çıktı sinem demisti diyen var mi... bu arada dün gece telefonda deniz adinda Istanbulda olan çok tatli muhabbeti olan bir kiza fal baktirdim 60 tl idi gayet basarili bence suani durumlari tespitleri iyiydi ama gelecegi henüz bilemiyoruz

Kizlar olurda
Arkadaşımın bahsettiği yani önerdiği 3.gözdeki idi... 60 tl ye baktırmış o. Adak yan komşu da baksa gorecegi figür
Canim o arkadasin duygu abla dimi bende onun tavsiyesi uzerine gitmistim nokta atisi bile yoktu ama duygu ablada basariliymis isteyen gider istemeyen gitmez enerji meselesi bende hic birsey bilemedi

Kizlar olurda

Canim o arkadasin duygu abla dimi bende onun tavsiyesi uzerine gitmistim nokta atisi bile yoktu ama duygu ablada basariliymis isteyen gider istemeyen gitmez enerji meselesi bende hic birsey bilemedi
Evet duygu tavsiye etti ama henüz gitmeye firsat bulamadim...oyle tabii herkesin herkese enerjisi tutmayabiliyor ben de kararsiz kaldim simdi. Sineme gitmiş miydin

Gülcan'a da randevu almak istedim çokmsert konuştu benimle anlamadım. Arkadaşımla ben çok iyi bir falcı arıyoruz ama bilemedik tabi.

Istanbulda denizi duydum tutkuda iyiymis baktirdin mi ona

Burdaki herkez yada geneli sevdigi cocuk icin baktirip ve gelecek beklemi diolar oyle diolarsa butun falcilar patladi hic falci aramayalim hepimizin ki gelmez teorik olarak imkansiz

Burdaki herkez yada geneli sevdigi cocuk icin baktirip ve gelecek beklemi diolar oyle diolarsa butun falcilar patladi hic falci aramayalim hepimizin ki gelmez teorik olarak imkansiz
Öyle konuşmayan tek falcı tanıdım. Şu anda sevdiğim değil de ondan önceki için falcı falcı gezerken. Herkes gelecek, bekle şöyle böyle diyordu. Sadece bir falcı çocuğun gerçek karakterini söyledi bana. Bekleme boşuna bu adam olmaz, gelse de gider, senin de düşüncelerin bu şekilde dedi. Sonrasında şu an aşık olacağım adamı birebir tarif etti ve bu adam sana onu unutturacak dedi. Ben de ama böyle diyorlar dedim. O da dediklerimin tersi olursa gel yüzüme tükür dedi. Hatta ben kızla tartıştım sinirlenip. Arkadaşımı da götürmüştüm ona da söylediklerinin yüzde sekseni çıktı; ama kız artık fal bakmıyor ve Ankarada değil dediler. Keşke bulsam yalvaracam baksın diye.

Canim adi neydi falcinin hatirliyormusun

Kızlar bu vera ve sinem dedikleriniz nerede bakiyor nasil ulasabilirim?

Canim adi neydi falcinin hatirliyormusun
Sadece adını değil her şeyini hatırlıyorum. Evim cafede Zeynep diye bir kız. Siyah ve kısa saçlı, kahküllü, zayıf, 1,60 boyunda, koyu göz renkli, gözlüklü, minyon tipli bir kızdı. Şu anda 28 yaşında olması lazım. Evimdekiler memur oldu, izmire gitti dediler. Çok sık giderdim ben ona zamanında dedikleri çıkmaya başladığı için, telefon numarasını almadığıma yanıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…