- 27 Eylül 2017
- 254
- 95
- 13
- 36
Eger vera 30 tl oraya yeni biri gelmis sibel diye tavsiye etmem vera daha iyi yaseminede baktirdim anı bile bilemediKimileri memnun bakalım. Veraya kahve baktırırım zaten sadece 30du sanırım fiyatı değil mi? Yasemini de hiç duymadım
Hadi ya yazık oldu parana :/ tam anlamıyla iyi falcı yok sanırımEger vera 30 tl oraya yeni biri gelmis sibel diye tavsiye etmem vera daha iyi yaseminede baktirdim anı bile bilemedi
Evet yaseminede sibelede verdim para yazik oldu bari anı bilseler iyiydiHadi ya yazık oldu parana :/ tam anlamıyla iyi falcı yok sanırım
Sağlık olsun içinde kalmamış oldu. Gülcana gidecek misin peki nasıl yapacaksınEvet yaseminede sibelede verdim para yazik oldu bari anı bilseler iyiydi
Ama simdi hangi sibel canim daha once evimde calisan suan turuncuda olan sibel iyi onu tavsiye ederim 3 gozdeki kısa sacli orta yasli sarisin bayansa tavsiye etmem gercktn etmem birtane nokta atisi bile yoktu bildigi tek sey adak adamissin dedi bayada konustuk yani yaninda uc harflileri oldugunu onu asla yaniltmadigini falan soyledi ama fiyasko 30 tl ye degermi asla son 3 yildir zaten 3 goze adam akilli falci gelmiyor sıladan sonra dikis tutturamadiGulcana gidip yanindan ciktiginda etkilenmis olarak evine gidersin. .. de gelecek çıkmaz bilgin olsun
Bir arkadaşım sibeli cok begenmisti ben de gitmeyi dusunuyordum hatta sende cok mu kotuydu 22ocak_ozge
Arkadaşımın bahsettiği yani önerdiği 3.gözdeki idi... 60 tl ye baktırmış o. Adak yan komşu da baksa gorecegi figürAma simdi hangi sibel canim daha once evimde calisan suan turuncuda olan sibel iyi onu tavsiye ederim 3 gozdeki kısa sacli orta yasli sarisin bayansa tavsiye etmem gercktn etmem birtane nokta atisi bile yoktu bildigi tek sey adak adamissin dedi bayada konustuk yani yaninda uc harflileri oldugunu onu asla yaniltmadigini falan soyledi ama fiyasko 30 tl ye degermi asla son 3 yildir zaten 3 goze adam akilli falci gelmiyor sıladan sonra dikis tutturamadi
Canim o arkadasin duygu abla dimi bende onun tavsiyesi uzerine gitmistim nokta atisi bile yoktu ama duygu ablada basariliymis isteyen gider istemeyen gitmez enerji meselesi bende hic birsey bilemediArkadaşımın bahsettiği yani önerdiği 3.gözdeki idi... 60 tl ye baktırmış o. Adak yan komşu da baksa gorecegi figür
Evet duygu tavsiye etti ama henüz gitmeye firsat bulamadim...oyle tabii herkesin herkese enerjisi tutmayabiliyor ben de kararsiz kaldim simdi. Sineme gitmiş miydinKizlar olurda
Canim o arkadasin duygu abla dimi bende onun tavsiyesi uzerine gitmistim nokta atisi bile yoktu ama duygu ablada basariliymis isteyen gider istemeyen gitmez enerji meselesi bende hic birsey bilemedi
Sinem iyidir tavsiye ederim beni anıda yakin gelecegide tutarEvet duygu tavsiye etti ama henüz gitmeye firsat bulamadim...oyle tabii herkesin herkese enerjisi tutmayabiliyor ben de kararsiz kaldim simdi. Sineme gitmiş miydin
Istanbulda denizi duydum tutkuda iyiymis baktirdin mi onaSinemi denemek istiyorum son yorumlar nedir yani gidip zaman gectikten sonra aaa bu da çıktı sinem demisti diyen var mi... bu arada dün gece telefonda deniz adinda Istanbulda olan çok tatli muhabbeti olan bir kiza fal baktirdim 60 tl idi gayet basarili bence suani durumlari tespitleri iyiydi ama gelecegi henüz bilemiyoruz
Ben de almayı düşünüyordum nasıl tepki verdiiGülcan'a da randevu almak istedim çokmsert konuştu benimle anlamadım. Arkadaşımla ben çok iyi bir falcı arıyoruz ama bilemedik tabi.
Öyle konuşmayan tek falcı tanıdım. Şu anda sevdiğim değil de ondan önceki için falcı falcı gezerken. Herkes gelecek, bekle şöyle böyle diyordu. Sadece bir falcı çocuğun gerçek karakterini söyledi bana. Bekleme boşuna bu adam olmaz, gelse de gider, senin de düşüncelerin bu şekilde dedi. Sonrasında şu an aşık olacağım adamı birebir tarif etti ve bu adam sana onu unutturacak dedi. Ben de ama böyle diyorlar dedim. O da dediklerimin tersi olursa gel yüzüme tükür dedi. Hatta ben kızla tartıştım sinirlenip. Arkadaşımı da götürmüştüm ona da söylediklerinin yüzde sekseni çıktı; ama kız artık fal bakmıyor ve Ankarada değil dediler. Keşke bulsam yalvaracam baksın diye.Burdaki herkez yada geneli sevdigi cocuk icin baktirip ve gelecek beklemi diolar oyle diolarsa butun falcilar patladi hic falci aramayalim hepimizin ki gelmez teorik olarak imkansiz
Tutkuyu bilmiyorum duymadimIstanbulda denizi duydum tutkuda iyiymis baktirdin mi ona
Canim adi neydi falcinin hatirliyormusunÖyle konuşmayan tek falcı tanıdım. Şu anda sevdiğim değil de ondan önceki için falcı falcı gezerken. Herkes gelecek, bekle şöyle böyle diyordu. Sadece bir falcı çocuğun gerçek karakterini söyledi bana. Bekleme boşuna bu adam olmaz, gelse de gider, senin de düşüncelerin bu şekilde dedi. Sonrasında şu an aşık olacağım adamı birebir tarif etti ve bu adam sana onu unutturacak dedi. Ben de ama böyle diyorlar dedim. O da dediklerimin tersi olursa gel yüzüme tükür dedi. Hatta ben kızla tartıştım sinirlenip. Arkadaşımı da götürmüştüm ona da söylediklerinin yüzde sekseni çıktı; ama kız artık fal bakmıyor ve Ankarada değil dediler. Keşke bulsam yalvaracam baksın diye.
Sadece adını değil her şeyini hatırlıyorum. Evim cafede Zeynep diye bir kız. Siyah ve kısa saçlı, kahküllü, zayıf, 1,60 boyunda, koyu göz renkli, gözlüklü, minyon tipli bir kızdı. Şu anda 28 yaşında olması lazım. Evimdekiler memur oldu, izmire gitti dediler. Çok sık giderdim ben ona zamanında dedikleri çıkmaya başladığı için, telefon numarasını almadığıma yanıyorum.Canim adi neydi falcinin hatirliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?