- 7 Mayıs 2017
- 266
- 140
- 23
Keşke biri yardimci olsaydiKızlar bu vera ve sinem dedikleriniz nerede bakiyor nasil ulasabilirim?
Canim sinemin kendi yeri var sakaryada koton magazanin karsisinda nurluhan is hni 2 kat kuaforun hemen yani verada 3 goz fal evinde rifat abinin ordaKeşke biri yardimci olsaydi
Baya eski sanirim cunku ben tanimiyorum ama nurettin abiye sorar sansimi denerimSadece adını değil her şeyini hatırlıyorum. Evim cafede Zeynep diye bir kız. Siyah ve kısa saçlı, kahküllü, zayıf, 1,60 boyunda, koyu göz renkli, gözlüklü, minyon tipli bir kızdı. Şu anda 28 yaşında olması lazım. Evimdekiler memur oldu, izmire gitti dediler. Çok sık giderdim ben ona zamanında dedikleri çıkmaya başladığı için, telefon numarasını almadığıma yanıyorum.
En son 2016 haziranda baktırabilmiştim, sonraki gidişimde yoktu.Baya eski sanirim cunku ben tanimiyorum ama nurettin abiye sorar sansimi denerim
Sende eylülun telefonu var miBurada yazılanlardan sadece Vera'ya gitmedim sanırım. Bir de onu deneyeceğim ama gitme değmez diyen var mı? Benim favorim her zaman Eylül. Fakat ona ulaşmak çok zor.
Eylül e ben de gitmeyi dusunuyorum sende telefonu yada adresi var miKesinlikle favorimdir en azından kızılay çevresindeki en tatlış falcı o. Günündeyse de yeme de yanında yatay dur yarın bende bi uğrayayım haketen
Canim onun ismi burda hic gecmedi ilk defa senden duydumKızlar çok acil ! Sakarya caddesinde koton karşısı hülyam kafede Ayşe var kapalı bir kadın giden bilen varmıdır nasıldır ?
Gerçekten çıkıyor mu canım?Aslinda bunu uzun suredir dusunuyorum yazsam mi diye bugun karar aldim belki inanci olanlar yapar diye mulk suresinin 14 ayetini okuyup yatin ruyanizda ogrenmek istedigini goruyorsun ben oyle yapiyom faldan daha iyi ama yine gidiom iste dayanamion
Burda tavsiye ettigim ve yapan insanlar var onlara bile sorabilirsin cok sukur bn hep sonuc aldimGerçekten çıkıyor mu canım?
Valla ben eylül le gittim kendini bana anlatmadı..İşinde gayette başarılı..Ama şuan yerini ve telini kaybettim..
Eylül e ben de gitmeyi dusunuyorum sende telefonu yada adresi var mi
Bu Eylül kim ve nerede yaeylül bana çok net tarihler verdi ve az kaldı. eğer söylediği çıkarsa yerini buraya yazacağım. çıkmazsa sizi yanlış yönlendirmek istemem. insan bir umutla gidiyor bazen birisine sonra hayalkırıklığı yaşıyor. öyle olmasını istemem...
Canim veranin yanindaki bina 2 kattaBu Eylül kim ve nerede ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?