Ankara'daki Falcılar

Baya eski sanirim cunku ben tanimiyorum ama nurettin abiye sorar sansimi denerim

Kızlar çok acil ! Sakarya caddesinde koton karşısı hülyam kafede Ayşe var kapalı bir kadın giden bilen varmıdır nasıldır ?

Bu eylul daha once ankara cafede calistimi bilen varmi bi 6 7 yil once orda eylul diye birine baktirmistim cokta iyiydi bu eylul o eylul mu bide numarasini bilen yollasin lutfen

Kızlar üzülerek belirtiyorumki.. eylüle eylülün basında gittim ve bekledim bekledim keşke dedikleri çıksaydı ve ben gidin deseydim maalesef .. Ama yinede saolsun o an için mutlu oldum ne biliyim :/

Aslinda bunu uzun suredir dusunuyorum yazsam mi diye bugun karar aldim belki inanci olanlar yapar diye mulk suresinin 14 ayetini okuyup yatin ruyanizda ogrenmek istedigini goruyorsun ben oyle yapiyom faldan daha iyi ama yine gidiom iste dayanamion
Gerçekten çıkıyor mu canım?

Aman aman eylülden uzak durun 2 kere denedim fiyasko ikisi de. Kendini övmekten kendini anlatmaktan fal bakmaya zaman kalmıyo falı da hep bilindik yalanlar. İranlı falcı da sıfır çıktı anlık mutluluk dağıtıyolar sadece. Nurdagül hanımı tavsiye etmiştim giden var mı ben çok memnunum ondan hem yönlendiriyor hem de aklınızı okuyor gibi cidden

Valla ben eylül le gittim kendini bana anlatmadı..İşinde gayette başarılı..Ama şuan yerini ve telini kaybettim..

Valla ben eylül le gittim kendini bana anlatmadı..İşinde gayette başarılı..Ama şuan yerini ve telini kaybettim..
Eylül e ben de gitmeyi dusunuyorum sende telefonu yada adresi var mi

eylül bana çok net tarihler verdi ve az kaldı. eğer söylediği çıkarsa yerini buraya yazacağım. çıkmazsa sizi yanlış yönlendirmek istemem. insan bir umutla gidiyor bazen birisine sonra hayalkırıklığı yaşıyor. öyle olmasını istemem...

Bu Eylül kim ve nerede ya

Kızlar veraya boşuna 30 Tl bayilmayin hiçbir dediği çıkmadı sohbeti tatlı olabilir ama siz dediklerine odaklanın sohbetine değil, hemen sen de büyü var olayına girdi komiği de yildiznameye baktirirsam büyü bozulurmus ahsjsjskkssk hayatımda böyle saçmalık duymadım daha önceki bir mesajimda yazmıştım büyü var diyen falcinin kendine güveni yoktur faldan yuruyemecegini anladığında hemen büyü var bilmem ne diyor direk soğuyorum böyle insanlardan bi de dua verdi üstümdeki ne ise onu rüyamda görecekmişim yapmadım tabiki dua veren falcı kendiyle çalışıyordur fal bakmanın ve baktirmanin günah olduğunu herkes bilir ne bilim bana garip geliyor böyle şeyler dua falan vermesi bu da yine bi kendine çekme taktigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…