Canım ilk on dört ayetini mi okuyorsun?Burda tavsiye ettigim ve yapan insanlar var onlara bile sorabilirsin cok sukur bn hep sonuc aldim
Vera icin cok dedim ama beni dikkate almadilar ins seni alirlar 3 gozdeki falcilarin hepsi kotu bozdu orasiKızlar veraya boşuna 30 Tl bayilmayin hiçbir dediği çıkmadı sohbeti tatlı olabilir ama siz dediklerine odaklanın sohbetine değil, hemen sen de büyü var olayına girdi komiği de yildiznameye baktirirsam büyü bozulurmus ahsjsjskkssk hayatımda böyle saçmalık duymadım daha önceki bir mesajimda yazmıştım büyü var diyen falcinin kendine güveni yoktur faldan yuruyemecegini anladığında hemen büyü var bilmem ne diyor direk soğuyorum böyle insanlardan bi de dua verdi üstümdeki ne ise onu rüyamda görecekmişim yapmadım tabiki dua veren falcı kendiyle çalışıyordur fal bakmanın ve baktirmanin günah olduğunu herkes bilir ne bilim bana garip geliyor böyle şeyler dua falan vermesi bu da yine bi kendine çekme taktigi
Gidenler memlun olmamis yazmislardi buraya eski yorumlara bak istersen ben gitmedim yorum yapamicam ama vera icin ayni fikirdeyizSakarya da ki şu İranlı falcinin yanındaki diğer kadın iyiymiş diyorlar ona giden var mi
Sadece 14 ayeti ela yalemu men halak ve huvel latiful habur bunu 7 kere okuyorsun int bi bak ben ezberimle yazdim kelime hatasi olabilir uyuyana kadarda ya habir ya latif gorenr kadar yap hemen pes etmeCanım ilk on dört ayetini mi okuyorsun?
Kızlar evim cafedeki Sevda’nın su falını denediniz mi hiç?
Ben de kahve tarot baktırdım iki kez anı ve geçmişi çok iyi bildi ancak gelecekle ilgili dedikleri şrylerin 2-3 tanesi çıkmıştır geri kalanı fıss suya 60 tl ye bakıyordu sanırım da merak ettim sadeceBen kahve tarot baktırdım Sevda'ya. Çok beğendim açıkçası ve enerjisini de sevdim. O anki durumu çok iyi değerlendirdi. Gelecekle ilgili söyledikleri henüz gerçekleşmedi tabii.
Merhabakızlar merhaba uzun zamandır fala ara vermiştim ama bu aralar öyle bunaldım kafam o kadar soruyla dolu ki tekrar düştüm bu belaya
sizin tavsiyelerinizle özgeye gittim evim cafe. fena değildi kesinlikle sallamıyor söylediği şeyler hep doğru şeyler bildiği ince ayrıntılar oldu ama çok dar bir faldı hayatımın sadece bir noktasından bahsedip her şey düzelecek dedi sadece. bir de tarih verdi tutar mı bilmem.
ben asıl mihriye'yi sormak istiyorum. birinden duydum ama 4 sene önce falan baktırmış. ne dediyse çıktı dedi. google'a yazınca terapi cafe diye bir yer çıkıyor. yakın zamanda gideniniz var mı? yeri neresi, fiyatı ne kadar hala bakıyor mu
Sevda tamamen faciaBen de kahve tarot baktırdım iki kez anı ve geçmişi çok iyi bildi ancak gelecekle ilgili dedikleri şrylerin 2-3 tanesi çıkmıştır geri kalanı fıss suya 60 tl ye bakıyordu sanırım da merak ettim sadece
Ben yarın sadece kahve falı baktırmak için gideceğim kendisine. Ben öyle berbat diyemem anlık ve geçmişi hatta o kişinin söylediği sözleri de söyleyebiliyor. Gelecek zaten her zaman muamma. Atanacaksın demişti atanamadım eski sevgilin senle tekrar iletişime geçecek 3 ay sonra dedi ve o tuttu ama.Sevda tamamen facia
Bir nsanın hiçbir dediği mi çıkmaz .sadece anlık şeyleri biliyor ,dediklerinin de tam tersi çıkar hep
bu sevda hangi sevda evimdeki sevda mı?Ben yarın sadece kahve falı baktırmak için gideceğim kendisine. Ben öyle berbat diyemem anlık ve geçmişi hatta o kişinin söylediği sözleri de söyleyebiliyor. Gelecek zaten her zaman muamma. Atanacaksın demişti atanamadım eski sevgilin senle tekrar iletişime geçecek 3 ay sonra dedi ve o tuttu ama.
Merhaba
Fikriye ve mihriye kardeşler falı bırakmış sanırım Ankara'dan da taşınmışlar .ben ikisine de yıllar önce gitmiştim,burada çok anlatıldı diye .ikisi de anı biliyor ama gelecek ile söyledikleri ikisinin de çıkmadı .arkadaşıma da çıkmamıştı .çok şey kaybetmedin kısaca
Aynen evimdeki sevdabu sevda hangi sevda evimdeki sevda mı?
aa üzdü.
ya ben kızılaydaki falcılara öylesine anlık zevk için giderdim hep ve böyle tam fal bakan insanlardan korkardım. şimdi tam tersi öyle tam geleceğe yönelik hakkıyla fal bakan birine gitmek istiyorum. öyle birini bilen biri varsa telefon da olabilir söylese ya bana :))
sevdayla da olan anılarımı anlatayım size
çok iyi bildiği şeyler oldu. hayatımdaki bir kişiyi ailesi, fiziksel özellikleri, karakteri, ismi, yaşı her şeyiyle bildi tarif etti. hatta söyliyim onunla evleneceksiniz dedi verdiği tarihe göre 1.5 sene sonra evlenmemiz lazım ama sevgili olmayacaksınız onun sorunları yüzünden de demişti ve evet sevgili falan değiliz şu an. yani falı çıkar mı çıkmaz mı bilmem. sanırım sevdanın gizli şeyleri görme gibi özelliği varmış birinden şöyle bir hikaye duymuştum kızın birine annesinin evlatlık olduğunu söylemiş kız şaşırmış öyle bir şey yok demiş. hayır senin annen evlatlık hem de teyzesine evlatlık verilmiş (yani kızın annesini kendi annesi kızkardeşine vermiş) kız eve gidiyor söylüyor ve evet doğruymuş ama kıza hiç söylememişler. bana da o evleneceksin dediği kişiyle alakalı buna benzer çok değişik şeyler söyledi ama doğru olup olmadığını bilmiyorum. onun dışında ilk baktığı falda geleceği yönelik söylediği şeyler çıktı sonraki ilişkimi ve o ilişkini bitiş şeklini de söyledi.
sonra iki defa daha gittim ikisi de çok kötüydü. ilki gibi derli toplu bakmadı bir daha beni tanıdığı için muhtemelen. söylediği şeyler çıkmadı beni gaza getirip aşırı ısrar edip mesaj attırdı boş çıktı. ben de bir daha gitmedim. o yüzden bir kez giymek isterseniz gidin. hatta kahve+tarot gidin güzel güzel baksın ama bir daha gitmeyin.
Benim de öyle oldu iki kez gittim ilki çok iyi değildi ama ikincisi güzeldi çocuğun ettiği laflarını vs hep kendi konuştu zaten ben hiçbir bilgi falan vermedim o yüzden bu sefwr de daha iyi anına denk gelirim diye ümit ediyorum bakalım artık
Benim ilk gittiğimde de öyleydi 4 gibiydi diğeribde de 2.ydim sırada yarın da ilk sırada bakalım artıkinşallah öyle olur. ben iki seferde de akşam saatlerine doğru gitmiştim belki yorgun odluğu zamnalara denk gelmişimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?