Ankara'daki Falcılar

ik
inşallah öyle olur. ben iki seferde de akşam saatlerine doğru gitmiştim belki yorgun odluğu zamnalara denk gelmişimdir.
iki kez gittim ben sevdaya ilkinde ve dediği şey doğru çıktı ve şaşırdım hiç ihtimal vermediğim bişeydi hatta sallıyor dedim doğru bildi ikincisi ise ilkinden çok alakasızdı tam zıttı şeyleri söyledi hanifeye baktırdım o sanki daha mantıklı söyledi bilmiyorum çıkar mı

canim fikriye mihriye iki kardes olan evet haklisin onlarin onceden soyledikleri bi cok sey cikiyordu onceden sihhiye tarafindalardi populer olunca bozdular fallarida parayida eskisi kadar iyi olmasada yine iyi falcilar terapi cafede fali 50 tl olmasi lazim

hala bakıyorlar mı yani biri bıraktılar yazmış. ben de terapi cafenin bulduğum numarasını aradım numara kullanılmıyor dedi ondan boşverdim.

Arkadaslar mrb eskiden bu forumda çok bahsi geçen pınar vardı. YKM arka sokağında ofisi vardı. Aranızda telefon bilen varsa rica etsem msj atabilir mi?

kızlar acil yıldızname yardımı

telefonda yıldızname bakan efsanevi bir adam varmış. ekşi sözlükte okudum kadınlar kulübü de keşfetmiş falan deniyor. gercek_fal isimli bir hesap ismi verilmiş sadece. kimdir bu adam telefon numarası olan var mıdır? bu hesap doğru mu adamın adı mehmet mi? çok merak ettim.

Rezalet. çok iyi kişilik analizi yapıyor sadece gerçi elliye bakıyordu istiyorsan dene.bana 2 yıl içinde evleneceksin dedi birtane kızın olcak ama pek anlaşamayacaksınız dedi 31 yaşına geldiğinde bir deniz kazası geçireceksin boğulma ihtimalin var dedi. Tutarsızlık şu ki ben şuanda 29 yaşındayım nezaman evlenip çocuk yapıp çocuğumla anlaşamayıp boğulcam instagrama gerçek fal yazarsan çıkıyor dm at numara veriyor

kuzum o artik bakmiyormus bende cok baktirmak istedim ama biraktim ben dedi

Kizlar ben şuan besevlerdeyim. Fakat falcı yener'in yerini bulamadim bir turlu. Adresini ve telefonunu cok acil verebilir misiniz?
canim msjini simdi gordum besevler metrosunun orda burger king falan var benzinlik tam o binada ama kacinci katti unuttum ust kat olmasi lazim numarasi malesef yok

benim tanidigim bi hoca var yildiznameye cok iyi bakiyor ben dedigi bi cok seyi yasadim ama tlf uzerinden bakiyormu onu bilmiyorum sormam lazim falciya verdigim paranin biraz ustunu verip baktiriyorum garip bi adam ama dediklerini yasadim

bir mesaj atayım bakalım ben de doğum haritası analizi yapıyor falan diye sevinmiştim. peki şuanki durumu nasıl yorumluyor. evet ben de eski seviglimin ne yaptığını merak ediyorum şimdiye kadar kaç kişiye fal baktırdıysam hepsi evleneceksiniz dedi ama ben hala birilerinden daha duymak istiyorum
uygun fiyata doğum haritası çıkaran bii var mı bildiğiniz?

benim tanidigim bi hoca var yildiznameye cok iyi bakiyor ben dedigi bi cok seyi yasadim ama tlf uzerinden bakiyormu onu bilmiyorum sormam lazim falciya verdigim paranin biraz ustunu verip baktiriyorum garip bi adam ama dediklerini yasadim
aa bir telefonunu bulsanız ya. hangi şehirde?

aa bir telefonunu bulsanız ya. hangi şehirde?
tlf var canim arayip sorarim numarasini vermeme izin verirse sana ozelden yazarim ama ben hangi tarihte olecegimi ne zmn evlenecegimi falan hic sormadim o kısımlar benim ilgi alanima girmiyor sordugum farkli konulardi ve gercktn basariliydi

rabia iyi bak isim falan verio biraz paragoz bi kadin ama severim falini zarar goreceksin dedikleri kisiden gordum dedikleri ciktigi oldu yani
Çok teşekkür ederim ... :) Ben yeni gittim çıkarsa yazarım :) Bir de Ezgicizade Ezgi var daha önce Cidandaymış bu ara bir de ona gidiyorum bakalım hangisinin söylediği tutucak...

tlf var canim arayip sorarim numarasini vermeme izin verirse sana ozelden yazarim ama ben hangi tarihte olecegimi ne zmn evlenecegimi falan hic sormadim o kısımlar benim ilgi alanima girmiyor sordugum farkli konulardi ve gercktn basariliydi
tamamdır şehrini söylememişsiniz ankara veya istanbulsa yerine de gidebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…