iki kez gittim ben sevdaya ilkinde ve dediği şey doğru çıktı ve şaşırdım hiç ihtimal vermediğim bişeydi hatta sallıyor dedim doğru bildi ikincisi ise ilkinden çok alakasızdı tam zıttı şeyleri söyledi hanifeye baktırdım o sanki daha mantıklı söyledi bilmiyorum çıkar mıinşallah öyle olur. ben iki seferde de akşam saatlerine doğru gitmiştim belki yorgun odluğu zamnalara denk gelmişimdir.
canim fikriye mihriye iki kardes olan evet haklisin onlarin onceden soyledikleri bi cok sey cikiyordu onceden sihhiye tarafindalardi populer olunca bozdular fallarida parayida eskisi kadar iyi olmasada yine iyi falcilar terapi cafede fali 50 tl olmasi lazimkızlar merhaba uzun zamandır fala ara vermiştim ama bu aralar öyle bunaldım kafam o kadar soruyla dolu ki tekrar düştüm bu belaya
sizin tavsiyelerinizle özgeye gittim evim cafe. fena değildi kesinlikle sallamıyor söylediği şeyler hep doğru şeyler bildiği ince ayrıntılar oldu ama çok dar bir faldı hayatımın sadece bir noktasından bahsedip her şey düzelecek dedi sadece. bir de tarih verdi tutar mı bilmem.
ben asıl mihriye'yi sormak istiyorum. birinden duydum ama 4 sene önce falan baktırmış. ne dediyse çıktı dedi. google'a yazınca terapi cafe diye bir yer çıkıyor. yakın zamanda gideniniz var mı? yeri neresi, fiyatı ne kadar hala bakıyor mu
canim fikriye mihriye iki kardes olan evet haklisin onlarin onceden soyledikleri bi cok sey cikiyordu onceden sihhiye tarafindalardi populer olunca bozdular fallarida parayida eskisi kadar iyi olmasada yine iyi falcilar terapi cafede fali 50 tl olmasi lazim
Rezalet. çok iyi kişilik analizi yapıyor sadece gerçi elliye bakıyordu istiyorsan dene.bana 2 yıl içinde evleneceksin dedi birtane kızın olcak ama pek anlaşamayacaksınız dedi 31 yaşına geldiğinde bir deniz kazası geçireceksin boğulma ihtimalin var dedi. Tutarsızlık şu ki ben şuanda 29 yaşındayım nezaman evlenip çocuk yapıp çocuğumla anlaşamayıp boğulcamkızlar acil yıldızname yardımı
telefonda yıldızname bakan efsanevi bir adam varmış. ekşi sözlükte okudum kadınlar kulübü de keşfetmiş falan deniyor. gercek_fal isimli bir hesap ismi verilmiş sadece. kimdir bu adam telefon numarası olan var mıdır? bu hesap doğru mu adamın adı mehmet mi? çok merak ettim.
rabia iyi bak isim falan verio biraz paragoz bi kadin ama severim falini zarar goreceksin dedikleri kisiden gordum dedikleri ciktigi oldu yaniKaremel cefe Rabiya giden var mı ?Daha doğrusu gidip de söyledikleri çıkan var mı ?
kuzum o artik bakmiyormus bende cok baktirmak istedim ama biraktim ben dediRezalet. çok iyi kişilik analizi yapıyor sadece gerçi elliye bakıyordu istiyorsan dene.bana 2 yıl içinde evleneceksin dedi birtane kızın olcak ama pek anlaşamayacaksınız dedi 31 yaşına geldiğinde bir deniz kazası geçireceksin boğulma ihtimalin var dedi. Tutarsızlık şu ki ben şuanda 29 yaşındayım nezaman evlenip çocuk yapıp çocuğumla anlaşamayıp boğulcaminstagrama gerçek fal yazarsan çıkıyor dm at numara veriyor
canim msjini simdi gordum besevler metrosunun orda burger king falan var benzinlik tam o binada ama kacinci katti unuttum ust kat olmasi lazim numarasi malesef yokKizlar ben şuan besevlerdeyim. Fakat falcı yener'in yerini bulamadim bir turlu. Adresini ve telefonunu cok acil verebilir misiniz?
bir mesaj atayım bakalımRezalet. çok iyi kişilik analizi yapıyor sadece gerçi elliye bakıyordu istiyorsan dene.bana 2 yıl içinde evleneceksin dedi birtane kızın olcak ama pek anlaşamayacaksınız dedi 31 yaşına geldiğinde bir deniz kazası geçireceksin boğulma ihtimalin var dedi. Tutarsızlık şu ki ben şuanda 29 yaşındayım nezaman evlenip çocuk yapıp çocuğumla anlaşamayıp boğulcaminstagrama gerçek fal yazarsan çıkıyor dm at numara veriyor
aa bir telefonunu bulsanız ya. hangi şehirde?benim tanidigim bi hoca var yildiznameye cok iyi bakiyor ben dedigi bi cok seyi yasadim ama tlf uzerinden bakiyormu onu bilmiyorum sormam lazim falciya verdigim paranin biraz ustunu verip baktiriyorum garip bi adam ama dediklerini yasadim
tlf var canim arayip sorarim numarasini vermeme izin verirse sana ozelden yazarim ama ben hangi tarihte olecegimi ne zmn evlenecegimi falan hic sormadim o kısımlar benim ilgi alanima girmiyor sordugum farkli konulardi ve gercktn basariliydiaa bir telefonunu bulsanız ya. hangi şehirde?
Çok teşekkür ederim ... :) Ben yeni gittim çıkarsa yazarım :) Bir de Ezgicizade Ezgi var daha önce Cidandaymış bu ara bir de ona gidiyorum bakalım hangisinin söylediği tutucak...rabia iyi bak isim falan verio biraz paragoz bi kadin ama severim falini zarar goreceksin dedikleri kisiden gordum dedikleri ciktigi oldu yani
tamamdır şehrini söylememişsiniz ankara veya istanbulsa yerine de gidebilirim :)tlf var canim arayip sorarim numarasini vermeme izin verirse sana ozelden yazarim ama ben hangi tarihte olecegimi ne zmn evlenecegimi falan hic sormadim o kısımlar benim ilgi alanima girmiyor sordugum farkli konulardi ve gercktn basariliydi
karamel cafe nerede ve ne kadara bakıyor acaba :)rabia iyi bak isim falan verio biraz paragoz bi kadin ama severim falini zarar goreceksin dedikleri kisiden gordum dedikleri ciktigi oldu yani
suan aydindaymis canim gece bakabilirim 100 tlye deditamamdır şehrini söylememişsiniz ankara veya istanbulsa yerine de gidebilirim :)
k
karamel cafe nerede ve ne kadara bakıyor acaba :)[/QUOTE karamel cafede evimin karsisinda iki lokantanin arasindaki bina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?