Ankara'daki Falcılar

Buradaki neredeyse popüler tüm falcilar patladı arkadaşlar , adı geçenlerin hemen hepsine gittim eski postlarimdan da bakabilirsiniz hepsine aynı soruyu sordum gidiyor muyum bu şehirden diye istisnasız hepsi gitmiyorsun dedi 10 güne taşınıyorum :), ben sormadan hepsi mahkemen var kazanacaksın dedi evet var ama kaybetmek üzereyim :d hepsinin rutin olarak söylediği mahkemen var,üniformalı biriyle evleneceksin (asla öyle birşey yok ) , devlette çalışmak istiyorsun / çalışacaksın ( asla istemiyorum ) bir de 10 güne kadar iş buluyordum güya :) arayan bile olmadı basvurularimdan,kısacası hepsi kendine gelen müşteri profilini az çok biliyor ve gelişine sallıyor ha bi de küçük görünüyorum diye eğitimle ilgili birşey birseyler diyorlar komikler valla, hepsi faso fiso anlayacağınız

Karemel cefe Rabiya giden var mı ?Daha doğrusu gidip de söyledikleri çıkan var mı ?
Merhaba
Ben karamel kafe Rabia hanıma 2 hafta önce gittim ,dedikleri gibi biraz paracı ,falı pahalıya bakıyor .isim ve durum analizlerinde başarılıydı ,karşıdaki kişiyi isimle falan biliyor .ama bana Pazartesi veya Cumartesi %100 olacak dediği şey olmadı .
O da birçok falcı gibi,geçmiş ve an da başarılı ama gelecek maalesef çıkmıyor

evet haklisin biraz paraci ama isim analizleri harika sulaleden bile isim sayiyor bana dedikleri ins cikar

Ne kadara bakıyor? Sadece kahve?

Kızlar yener diye birinin numarasını verdiler.. giden eden varmi ? Acil bilgi lütfen:/
Besevlerdeki ise ben iki yıl once gitmistim o istedigi rakamlar etmez bence ama beraber gittigim arkadasim cok begenmisti bence iyi ama o parayi etmez o zaman sadece kahve 50 idi digerleri 100 150 200 diye artiyordu ki en sıkıntılı durum isleme yönlendirmesi ben islem deyince buz gibi soguyorum

Aksam telefonda baktırdıgım sahra gayet iyiydi bence ama gelecegi de gormek lazim gerçi 2 8 gun icinde yami cok kisa vadede olacak dedigi birsey 2 saat sonra oldu cok onemli kilit bir olay degildi ama oldu bakalim 2 hafta icinde olacak dediği sey olacak mı

Nebeli çok teşekkür ederim 100 tl diyo.. ışlem derse aynen soğuyorum... süheylaya işlem yaptıran varsa yazabilirmi ya. Bahcelideki

Ya gerçekten anı bilen değilde. Gelecekle ilgili bilen varsa burdan yazmasanıza özelden iletin lütfen ya
anı ve geleceği bilen bi falcıyla tanıştım fal baktıracağım zaman ona gidiyorum artık 2 yıldır falcılık yapıyormuş. önceden de yazmıştım yeni tanıştığım zaman. örnek vermem gerekirse satış işlemi ile ilgili sorduğum soruya olmayacak dedi. günlerdir uğraşıyorum olmaması için bir engel yok ama son aşamada olmadı :)
iranlı nazana da baktırmıştım ilgilenmesi çok güzel falı uzun sürüyor masadan kalkarken memnun kalıyosunuz ama geleceği tutturamadı ruh haline göre yorumluyor. sakarya metro çıkışındaki gülçe satı ve ebru fiyasko. şimdilik bu kadındayım bakalım yeni beğendiğim biri çıkarsa ya da bu kadının dedikleri çıkarsa daha da yazarım sizlere

ilk bahsettiğiniz kişi kim ve nerede ne kadara bakıyor acaba?

Bir de Venüs bana tarih vermişti az kaldı o tarihe eğer çıkarsa dediği 1 numaralı falcı ilan edicem kendisini :) dediği bazı şeyler çıktı eğer bu da çıkarsa başka fallcı aramayacağım :)

Nebeli çok teşekkür ederim 100 tl diyo.. ışlem derse aynen soğuyorum... süheylaya işlem yaptıran varsa yazabilirmi ya. Bahcelideki
suheyla tam bi dolandirici kuzum uzak dur ayrica islemleri medyuma yaptirmayin bence bi hocaya yaptirin derim daha az para alir daha hem daha garanti olur o ilim farkli suheylaya yaptirma derim

Mihriye abla falı bırakmıs ankaradan taşınmış artık bakmıyorlarmış konuşmuştum bi ara

Yarın Kızılayda falcıya gitmek istiyorum. Uzun süredir gitmiyorum, pahalı olmasın istiyorum; çünkü genelde yarı yarıya sallıyorlar. Uygun fiyata bakan son zamanlarda gideri olan facılar kimler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…