canım ilk bahsettiğim kişiyle aynı kafede. kızılay sakarya hoşbeş kafe. açıkçası iranlıdan ben çok memnun kalmadım mutlu ediyo ama devamı yok yani. aynı kafede fal baktırdığım diğer falcıyı beğendim ben. mutluluk hayalleri dağıtmadı bana gördüğünü söyledi. ya da düzgün yorumladı demek daha doğru olur. yurdagül veya nurdagül ismi yaşlı bi bayan.İranlı falcı kim ve nerede bakıyor?
Ona da baktırdım.Bende geçmiş ve anda başarılıydı gelecek ise idare eder. Sinemi duydum burada yazmıştı kızlar yeni yerinde daha uygun fiyata bakıyormuş
Yarın Kızılayda falcıya gitmek istiyorum. Uzun süredir gitmiyorum, pahalı olmasın istiyorum; çünkü genelde yarı yarıya sallıyorlar. Uygun fiyata bakan son zamanlarda gideri olan facılar kimler?
Az önce baktırdım hoşbeşte, kızlar kadın sallamıyor, cidden kartları yorumladı, çıkar çıkmaz Allah bilir; ama emek veriyor, gitmek isteyen olursa. :)Kanka ben Pınara mesaj attım bugünlerde bakacak yazmışlar . Heyecanla bekliyorum
Kime baktırdın ne kadara baktı?Az önce baktırdım hoşbeşte, kızlar kadın sallamıyor, cidden kartları yorumladı, çıkar çıkmaz Allah bilir; ama emek veriyor, gitmek isteyen olursa. :)
Adını yazmaşım.Kime baktırdın ne kadara baktı?
Çıkarsa haber etAdını yazmaşım.Yurdagül, fiyat değişiyor ya baktırdığın şeye göre gidince sorarsınız.
aa kızlar teşekkür ederim daha önce baktırdıgım kafeden ayrılmış ben de onu arıyordum hoşbeş kafede olduğunu yorumlarınızdan öğrendm ben zaten onun 1 yıldır müşterisiydim sayenizde buldum kahve ve tarot da harikadır bundan sonra her hafta ordayım :) Yanlız ısınamadığı kişilere bakmıyor karşında kaba birisi olunca masadan kalkıyor nazik olmaya dikkat edin :))canım ilk bahsettiğim kişiyle aynı kafede. kızılay sakarya hoşbeş kafe. açıkçası iranlıdan ben çok memnun kalmadım mutlu ediyo ama devamı yok yani. aynı kafede fal baktırdığım diğer falcıyı beğendim ben. mutluluk hayalleri dağıtmadı bana gördüğünü söyledi. ya da düzgün yorumladı demek daha doğru olur. yurdagül veya nurdagül ismi yaşlı bi bayan.
kesinlikle gitme hiçbir dediği çıkmadıEvim Cafedeki İrem olabilir
Bende çıkmıştı. 1 tanesi hariç tabiikesinlikle gitme hiçbir dediği çıkmadı
canım selanikte yeni açılan kotonun karşısındaArkadaşlar bu hoşbeş cafe nin yeri neresi??
Sakarya caddesinde mi ki..? Bulamadım benn
Kahve tarot ne kadara bakıyor ve sadece kahve?aa kızlar teşekkür ederim daha önce baktırdıgım kafeden ayrılmış ben de onu arıyordum hoşbeş kafede olduğunu yorumlarınızdan öğrendm ben zaten onun 1 yıldır müşterisiydim sayenizde buldum kahve ve tarot da harikadır bundan sonra her hafta ordayım :) Yanlız ısınamadığı kişilere bakmıyor karşında kaba birisi olunca masadan kalkıyor nazik olmaya dikkat edin :))
Eylül hangi cafe de çalışıyor ??Selamlar yeniden. Burada daha önce uzunca kimlere fal baktırdığım ıyazmıştım. Neredeyse Kızılay, Esat Tunalı taraflarında gitmediğim kimse kalmadı. Burada adı çok geçtiği için defalarca Sinem'e gittim ki en büyük fiyasko odur diye düşünüyorum. tek kelimesi bile çıkmadı gelecekle ilgi. o anla ilgili doğru isimler vs söyledi ama gelecek fos. sadece iki kişi olayları çok doğru analiz etti birisi Evim Sevda diğeri de Eylül. Eylül bana çok olumsuz bir şey söyledi ve tarih verdi. tarih bir iki gün sarktı ama söylediği şey inanılmaz bir şekilde oldu ve hem çok şaşırdım hem de çok üzüldüm. son baktığında yine bir şeyler söyledi bakalım çıkacak mı. çıkarsa hemen yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?