- 25 Eylül 2017
- 39
- 19
- 38
- 31
Fiyat konusunda bilgi verir misin?Ben yurdagül hanıma gittim.
Yorumlamasını beğendim, gerçekten de sohbeti de güzeldi benim için. Tek takıldığım nokta ilk başta eski sevgilimin kesin döneceğini söyledi sonra başka kart açtıkça canım sen onu bırak bir şey çıkmaz dedi. Tam olarak bilmiyorum ne çıkar ne çıkmaz ilerki zamanlarda göreceğim...
Fiyat konusunda bilgi verir misin?
Teşekkürler canım. Tarotla o ne öyle ya çokmuşKahve falı 25 tl Tarotla beraber 55
Bahsettiğin Zehra nerede çalışıyor? Burada hiç adı geçmedi sanırım.Falcı Zehra gibi hem anı hem de geleceği bilen ama uygun fiyata bakan birilerini bana önerebilir misiniz?
İkisini de bilmesi lazım ama.. hem anı hem de geleceği.. (çok uzak gelecek olmasa da olur.. yakını bilsin kafi..)
Zehra'dan başka birisine daha gitmek istiyorum ama çok para veremem.. lütfen önerilerinizi gönderin.. çook acil...
Bahsettiğin Zehra nerede çalışıyor? Burada hiç adı geçmedi sanırım.
Ne kadara bakıyor? Gelecek de çok iyi dediğim falcı yok maalesef. Sevda ve irem derdim evim cafede ama öyle çok iyi diyememtelefonda bakıyor, adı geçmemesi doğal..
var mı bana tavsiye edebileceğin ucuz bir falcı?
sen denizi begenmezsin cnm verayla cok farkli ayrica kahveyede bakio3. Göze Gülşah diye bi kız gelmiş ben çok beğendim. Tabi yine tercihen veracımdırBide sakaryada deniz diye biri varmış bilen duyan varmı sadece yıldızname bakıyormuş
hadi ya çok adını söylüyordu bizim işyerindekiler filan yerini öğrendim cumartesi gidicem bisen denizi begenmezsin cnm verayla cok farkli ayrica kahveyede bakio
Ne kadara bakıyor? Gelecek de çok iyi dediğim falcı yok maalesef. Sevda ve irem derdim evim cafede ama öyle çok iyi diyemem
Ucuz derken ben gerçekten ucuz sandımKahveyi 50 ye suyu 100 e bakıyor Zehra..
Ucuz derken ben gerçekten ucuz sandım
Sen daimi müşterisisin bir şey olmaz yapsın bir zahmetSöyleyince indirim yapıyor Zehra ama şimdi kadının hakkını da yemeyeyim ama benim indirim istemeye yüzüm kalmadı =)
canım meraba ben yurdagül ablayı tavsiye ederim kahve falında cidden çok iyi sorularına da tarotla cevapveriyo kartları güzel yorumluyo. zehrayı ben duymadım hiç. sineme de bir ara iyi diyolardı sonradan bozmuş. iranlıya gitmiştim dediklerinin çoğu çıkmadımerhaba arkadaşlar ben buralarda yeniyim:) ama fal sevdalısı biriyim ki buaralar fazlasıyla ihtiyacım var gercekten ama bana soru sormadan geçmişimi şimdiki zamanı bilipte gelecek konusundada tahminleri kuvvetli olan ve 3 harfli yardımcıları olan bir falcı arıyorum:)
Zehra hanımın adı geçiyor kimdir nedir birde nekadara bakıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?