Ankara'daki Falcılar

Ben yurdagül hanıma gittim.
Yorumlamasını beğendim, gerçekten de sohbeti de güzeldi benim için. Tek takıldığım nokta ilk başta eski sevgilimin kesin döneceğini söyledi sonra başka kart açtıkça canım sen onu bırak bir şey çıkmaz dedi. Tam olarak bilmiyorum ne çıkar ne çıkmaz ilerki zamanlarda göreceğim...

Fiyat konusunda bilgi verir misin?

Falcı Zehra gibi hem anı hem de geleceği bilen ama uygun fiyata bakan birilerini bana önerebilir misiniz?

İkisini de bilmesi lazım ama.. hem anı hem de geleceği.. (çok uzak gelecek olmasa da olur.. yakını bilsin kafi..)

Zehra'dan başka birisine daha gitmek istiyorum ama çok para veremem.. lütfen önerilerinizi gönderin.. çook acil...

Bahsettiğin Zehra nerede çalışıyor? Burada hiç adı geçmedi sanırım.

kızlar ben formlarda okuyarak hoşbeş cafe ye gitmiştim orda yurdagül abla ya fal baktırdım sıra da o vardı o esnada. tarot baktırdım sorduğum şeyler hakkında yorumları doğru şeylerdi.çok bunaldığım ve hayatımın bu zamanları biraz sıkıntılı olduğundan nazara inanıyorum diye kurşun da döktürtürmüştüm. kurşundan sonra biraz ferahladım gerçekten.
çok güzel sohbet ediyor, terapi gibi hem fal baktırdım hemde psikoloğa gitmiş gibi rahatladım.

Söyleyince indirim yapıyor Zehra ama şimdi kadının hakkını da yemeyeyim ama benim indirim istemeye yüzüm kalmadı =)

merhaba arkadaşlar ben buralarda yeniyim:) ama fal sevdalısı biriyim ki buaralar fazlasıyla ihtiyacım var gercekten ama bana soru sormadan geçmişimi şimdiki zamanı bilipte gelecek konusundada tahminleri kuvvetli olan ve 3 harfli yardımcıları olan bir falcı arıyorum:)
Zehra hanımın adı geçiyor kimdir nedir birde nekadara bakıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

canım meraba ben yurdagül ablayı tavsiye ederim kahve falında cidden çok iyi sorularına da tarotla cevapveriyo kartları güzel yorumluyo. zehrayı ben duymadım hiç. sineme de bir ara iyi diyolardı sonradan bozmuş. iranlıya gitmiştim dediklerinin çoğu çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…