telefon numarasını bana da atabilir misiniz yada ulaşabilceğim başka biyer varsa yardımcı olursanız sevinirim:)aa bir telefonunu bulsanız ya. hangi şehirde?
Yurdagül abla dediğin kişi nerede çalışıyor. yurdagül ablanın dedikleri çıktı mı peki yoksa beklemede misin :)canım meraba ben yurdagül ablayı tavsiye ederim kahve falında cidden çok iyi sorularına da tarotla cevapveriyo kartları güzel yorumluyo. zehrayı ben duymadım hiç. sineme de bir ara iyi diyolardı sonradan bozmuş. iranlıya gitmiştim dediklerinin çoğu çıkmadı
canım geçen gittiğimdeki dedikleri çıkmıştı. mesela ben mahkeme konusunu iranlıya sorduğumda olumsuz gösterdi ve zaman verdi bana tutmadı aynı konuyu yurdagüle sorduğumda sıkıntılı olacak ama sonu iyi dedi. arsa işimiz vardı onunla ilgili söylediği her şey çıkmıştı. 3 gün önce baktırdım yine onu bekliyorum bakalımYurdagül abla dediğin kişi nerede çalışıyor. yurdagül ablanın dedikleri çıktı mı peki yoksa beklemede misin :)
teşekkür ederim yardım olduğun için canım birde nerede çalışıyor bu hanımefendicanım geçen gittiğimdeki dedikleri çıkmıştı. mesela ben mahkeme konusunu iranlıya sorduğumda olumsuz gösterdi ve zaman verdi bana tutmadı aynı konuyu yurdagüle sorduğumda sıkıntılı olacak ama sonu iyi dedi. arsa işimiz vardı onunla ilgili söylediği her şey çıkmıştı. 3 gün önce baktırdım yine onu bekliyorum bakalım
sakaryada canm kotonun karşısında hoşbeş cafeteşekkür ederim yardım olduğun için canım birde nerede çalışıyor bu hanımefendi
Ben memnun kalmadım arkadaşım da öyle oldu evliydi kendisi birisiyle tanışıp aşık olacaksın demişti evli olduğuna da şaşırdıKızlar evim kafe Özge nasıl diye soruyor bir arkadaşım giden var mı?
Bu zehra abidinpasadaki dolandırıcı ise lütfen uzak durun
Ben de gittim ,önce geleceği allahtan Başka kimse bilmez ,bu fal sadece diye başladı .karışık bir olayım vardı ,kesin çözülecek ,maksimum 2 hafta dedi.2 ay geçti tık Yok. Kesin iletişim görüyorum falan da demişti o da çıkmadı ,kısaca o kadar anlatıldığı gibi falan değil,sadece 1 olayı yakalayıp kendine göre yorum yapıyor ,şansına tutarsa işte .öyle derin ve iyi bir falcı değil.Yurdagül den memnun olmayan var mı gidenlerin hepsi memnun mu
Tüh üzüldüm bunaBen de gittim ,önce geleceği allahtan Başka kimse bilmez ,bu fal sadece diye başladı .karışık bir olayım vardı ,kesin çözülecek ,maksimum 2 hafta dedi.2 ay geçti tık Yok. Kesin iletişim görüyorum falan da demişti o da çıkmadı ,kısaca o kadar anlatıldığı gibi falan değil,sadece 1 olayı yakalayıp kendine göre yorum yapıyor ,şansına tutarsa işte .öyle derin ve iyi bir falcı değil.
Bunun yeri neredeYok bu Zehra o değil, evine gittim çünkü =)
abidinpaşadakine de gitmiştim gerçi vakti zamanında =)
ama bu o değil =)
Bunun yeri nerede
Bnde gecenlerde gittim fakat asla gun hafta zaman vermedi bana. Giden baska arkadasim da var vakit zaman veremiyor. Zaten kuldan beklemek hata. Hersey Allahtan. Yurdagul hanimBen de gittim ,önce geleceği allahtan Başka kimse bilmez ,bu fal sadece diye başladı .karışık bir olayım vardı ,kesin çözülecek ,maksimum 2 hafta dedi.2 ay geçti tık Yok. Kesin iletişim görüyorum falan da demişti o da çıkmadı ,kısaca o kadar anlatıldığı gibi falan değil,sadece 1 olayı yakalayıp kendine göre yorum yapıyor ,şansına tutarsa işte .öyle derin ve iyi bir falcı değil.
Bnde gecenlerde gittim fakat asla gun hafta zaman vermedi bana. Giden baska arkadasim da var vakit zaman veremiyor. Zaten kuldan beklemek hata. Hersey Allahtan. Yurdagul hanimda buna dikkat ediyor. Sadece yol gosterici gibi dusunenilirsiniz. Bana aricak dedi ve seni birakmicak dedi haftaya aradi. Bna asla haftaya arayacak demedi ama. Sadece genel anlamda bu çocuk seni birakacak aramicak diye düşünme dedi. Niyetini beklentilerini sizin icin ne dusundugunu de acı da olsa sizin izniniz var ise size söylüyor. İç rahatlatıcı yol gösterici... ben cok memnun kaldim. Keskin tarihler keskin rakamlar haftalar yok . Olur -olmaz. Hayırlı-pek hayırlı degil. Bu şekilde. Kafasi karisik herkese tavsiye ederim. Allahtan baska kimse hicbirseyi bilemez. Sadece Allahin izni ile yol gostericiler olur hayatimizda bunu da boyle bilmek gerek benceYurdagül den memnun olmayan var mı gidenlerin hepsi memnun mu
Sana gelecek ile söylediği şeyler genel anlamda çıktı mı yani?Bnde gecenlerde gittim fakat asla gun hafta zaman vermedi bana. Giden baska arkadasim da var vakit zaman veremiyor. Zaten kuldan beklemek hata. Hersey Allahtan. Yurdagul hanim
Bnde gecenlerde gittim fakat asla gun hafta zaman vermedi bana. Giden baska arkadasim da var vakit zaman veremiyor. Zaten kuldan beklemek hata. Hersey Allahtan. Yurdagul hanimda buna dikkat ediyor. Sadece yol gosterici gibi dusunenilirsiniz. Bana aricak dedi ve seni birakmicak dedi haftaya aradi. Bna asla haftaya arayacak demedi ama. Sadece genel anlamda bu çocuk seni birakacak aramicak diye düşünme dedi. Niyetini beklentilerini sizin icin ne dusundugunu de acı da olsa sizin izniniz var ise size söylüyor. İç rahatlatıcı yol gösterici... ben cok memnun kaldim. Keskin tarihler keskin rakamlar haftalar yok . Olur -olmaz. Hayırlı-pek hayırlı degil. Bu şekilde. Kafasi karisik herkese tavsiye ederim. Allahtan baska kimse hicbirseyi bilemez. Sadece Allahin izni ile yol gostericiler olur hayatimizda bunu da boyle bilmek gerek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?