Ankara'daki Falcılar

kizlar denizi soranlar icin soyluyorum bana dedigi 1 sey cikti ailevi bi olaydi cikti ani evim cafedeki ozge ve irem daha iyi ama sohbeti falan guzel 30 tlden bakio sakaryanin ordaki cati cafe yada onun altindaki girgir cafe numarasi vardi ama sildim uzgunum zaten sadece o cafede calismis 8 yildir da ordaymis zehra ise eger ayni zehradan bahsediosak bi istanbulda bi abidinpasada iki tane var ikiside dolandirici ayni zehraysa tabi paraniza yazik

Yenere baktiran varmi kızlar?? Cikiyomu ... bide zehrani n boşunu istemedm özelden atmayın reklam kokusu aldim hafiften.. neyse şu yeneri bilen bi Allah rızası için yazsa .. dediği cikiyomu cikmiyomu

Yenere baktiran varmi kızlar?? Cikiyomu ... bide zehrani n boşunu istemedm özelden atmayın reklam kokusu aldim hafiften.. neyse şu yeneri bilen bi Allah rızası için yazsa .. dediği cikiyomu cikmiyomu
Yenerin bildigi seyler var ama cok paragoz ve pahalı yani degmez bence... siz bilirsiniz tabii... uzun zaman oldu nosunu silmistim adresi besevler metrosu yakınında akaryakıt istasyonu tarafında değil de karsi tarafında iki uc bina ileride idi

kızlar merhaba haftaya sadece bir günlüğüne ankaraya geleceğim en çok beğendiğiniz zamanıma değecek falcı var mı? gelecek hakkında tutan... tavsiyelerinizi bekliyorum

bana yurdagül hanımın numarasanı verebilir misin acaba canım

Arkadaşlar ben de Yurdagül ablaya baktırıyorum,dedikleri hep çıkıyor,yorumlarda tarih veriyor diye okudum,ama kesinlikle belirli tarih vermez,ya olacak ya da olmayacak der,dediği de hep çıkar,boş yere umutlandırmaz,çok dobra ve dürüsttür,çok da anaç sevecen bir abladır,pozitif enerjisi vardır,kendinizi çok iyi hissedersiniz,fal baktırırken enerjiye çok inanıyorum ben,çünkü bazı kişilere fal baktırdıktan sonra insan kendini daha kötü hisseder,ama Yurdagül abla da inanın kendinizi çok çok daha enerjik ve mutlu hissediceksiniz

kızlar merhaba haftaya sadece bir günlüğüne ankaraya geleceğim en çok beğendiğiniz zamanıma değecek falcı var mı? gelecek hakkında tutan... tavsiyelerinizi bekliyorum
Bende haftaya ankarada olucam 10 gün kadar ve turuncu kafede cengiz veya pınar dediler onlardan birini deniycem gibi

Kızlar Gülşah vardı bitane ya hiç duyan nerde olduğunu bilen var mı

Arkadaşlar merhaba.., uzun süredir eski /yeni bu konudaki yazıları yorumları okuyorum.. iyi ki böyle bir yer var .. Maalesef hayatımın kötü bi noktasındayım.. ve tabii ki de kendimi nerde buldummm iyi bi falcı arayışında .. bayaadır ara vermiştim aslında .. kaç sayfa yorum okudum burda bilmiyorum ama birazdan kafayı yediğimi düşünebilirsiniz:)
2 haftada kimlerle konuştum onları yazıcam ve gidemediğim ve merak ettiğim kişiler için de yardımlarınızı bekliyorrummm nerden de başlasam bilmiyorum... Zaman ayırıp da okur musunız onu da bilmiyorum aslında :)

Nuran Hanım : Janjan cafe Bahçelide .. iyi bi kadıncağız .. akça pakça.. tee mayısta gitmiştim.. Her falcı gibi olanı biliyo ama öyle süpper diyemem.. hatta başta sıkılıyorsunuz.. genelde harf falan veriyor bende tutmuyor nedense .. bazı isimler de vermişti onlar da alakasızdı .. Bi de beni mutsuz eden bi iki şey söylemişti.. dolayısıyla çıktığım gibi ağla zırla ordan uzaklaşmıştım.. gelin görün ki işte 7-8 ay geçti .., onun dedği noktaya geldim.. gene gittim bunca zaman sonra, aynı konu için .. gene bişiler söyledi.. kötü değildi.. beklemek gerek gene .. biraz ileri tarihler var çünkü.. öyle şu ayın 3 ü 5 i demiyor , 2 ay sonra 6 ay sonra falan dediği için oooo daha var diyo insan.. yarına kim öle kim kala... 6o tl ye bakıyodu merak edenler için

Gülcan Hanım - (İmparatoriçe ve hayat koçu demişlerdi) burdan aldım adını.. ilk defa da duydum açıkcası.. çok iddalı gelmişti , biraz da çekinerek gittim.. nedense.. böyle dişçiye giderkenki korku vardı içimde Harbi bi kadın.. hiiç istemediğim şeyler söyledi ama buna rağmen gene giderim dediğim bi kadın.. Palavracı değil bence .. yağlayıp ballamıyo seni.. mutlu etmek için de uğraşmıyo.. çatt çaaattt suratıma yapıştırdı valla .. ne kadar kötü kart varsa hepsini mi çeker insan Ben sadece bi konuyu merak ettiğim için gittiğimden , şu an ne olur bilemem.. ama mesela Nuran hanım gibi ilerisini parlak görmedi.. zaten bi tek Gülcan hanım beni bi sarstı.. belki de kendime getirdi beni.. o pembiş pembiş gözlükleri çıkarttı .. bilmiyorum hepsinin zamanı war .. 5o tl

Yurdagül H. - Hoşbeş Cafe.. tatlı bi kadın .. gerçekten.. Başta genel olarak söyledikleri bana hiç uymadı .. genel şeyler zaten benim için önemli değildi açıkcası.. Dediğim gibi kafada 1 sorun war ..... o konuya yönelince çok daha iyiydi.. Yanından çıkınca Alice Harikalar Diyarında gibi hissediyosunuz :) yani orda ben bi ağladım rahatladım.. Duymak istediklerimi söyledi belki .., belki de öyle gördü .. Ama bana göre olması o kadar imkansız ki dedikleri ...... İnşallah çıkar demekten başka bi yorumum yok .. Paragöz bi kadın değil kesinlikle .. hatta derdinize ortak olmaya çalışıp sizi rahatlatıyo bile .. Benim gibi azıcık psikolojik bunalımdaysanız da gidebilirsiniz..

Asyam Cafe Asya .. Bu konuda çok tarafsız olamıcam .. o yüzden reklam falan dersiniz diye hızlı geçicem.. Ben Asyaya yaklaşık 10 belki de daha fazla zamandır giderim.. Falcı olarak değil arkadaş olarak da severim .. Azcık pahalı ewet .., ama benim hep zor zamanlarımda kurtarıcım olmuştur .. Ondan akıl aldığım çok şey olmuştur.. Ewleneceğim adamın baş harfine , oturacağım ewin tipine katına kadar bilmiştir zamanında.. o yüzden yönlendirmek istemediğim için hemen geçiyorum ..

Tunalı Çelikler Pasajı .. Şevki Bey.. Çok yourm yapılmamış. Ama ben Şevki beyi de sewdim.. Hepsi AN ı çok iyi biliyor zaten .. ama benim için önemli olan biraz da ilerisi ile ilgili .. ama olumlu mu gelişecek yoksa olumsuz mu onu merak ediyorum zaten .. Bi tek Gülcan Hanım sonu kötü dedi.. ama o da dürüst bi kadın bence .. Hatta belki de onunki en gerçek .. Şevki beye başka arkadaşlarım da gitti.. Bİr arkadaşım dışında beğenmeyen yok.. o da 5o tl idi.. Karısı da bakıyomuş ma ben gerek görmedim.. 2. kez gider miyim.. Zannetmiyorum ..

Leyla Hanım .. Turan Güneş. . Kesinlikle gidilmesi gereken bi kadın.. en iyilerden diyebilirim.. değişik bi kadın :) etkilendiğim 2. kadın.. diğeri Gülcandı .. Başka giden warsa o da yazabilir .. rahat hissediyosunuz yanında.. herşeyi söylüyo zaten .. ilerisi için de birşeyler söylüyor tabiii ama dediğim gibi benim olay Hazirana kadar zorr . .. ben hem yerine gittim , hem de 1 hafta sonra telefonla baktırdım.. farklı farklı şeyler söylemedi.. Gayet tutarlıydı .. 8o tl arkadaşlar bu arada .. Onunla da telefonla konuşurlken zırıl zırıl ağladım.. Bilmiyorum ki olacak mı .. bi inansam .. olmaz gözüyle bakmaya çalışıyorum ki sonradan yıkılmayayım.. bi kişi dışında diğerleri genelde olumlu konuştu benimle.. Nasıl oluyosa hepsi de şu an ile ilgili çok net ve doğruydu .. sağlam falcı bence .. bu işler Hisle falan zor bence .. ama tabii ilerisini bi tek Allah'ım bilir ..

Arkadaşlar .. bilmiyorum ki yardımcı olabildim mi size , ama sizden yardım istiyorum bi konuda..
gidemediğim ama gitmek istediğim falcılar war .. ( ewet yetmedi )yardım edebilir misiniz ..
tecrübeli arkadaşlarım warsa ... benim için bir nevi kafa dağatma oluyo açıkcası ..

Burdaki yorumları okudum. Notlar aldım kendime .. Başlıyorum :)
Gitikkleriniz varsa fikir verebilir misiniz .. lütfen reklamcılar yazmasın ..

İlk önce bi arkadaş yazmış.. okur mu bilmem .. Ankarada olmayan Zeynep adında bi Falcı varmış telefonla bakıyomuş.. Onun ağzından konuşuyomuş.. bilen war mı numarasını falan

Arkadaşlar bu Sıla nasıldır ? Nerdedir ? Birisi Pandora cafe demiş. biri Karanfil 14/10 yazmış.. karanfil korku Evinin karşısı yazan war .. ama tam yer neresi bilen war mı ? şok olup çıkıyosun yazmışsınız arkadaşlar.. başka eklemek istediğiniz bişi var mı ki ?

Sinem ?? Nurlu Han milaz cafe demişler.. genelde iyi yorumlar okudum .
Birsürü Sibel okudum Ewim cafe demişler ordan Turuncuya geçti demişler esmer siyah saçlı at kuyruklu bi kadınmış. bu iyiymiş galiba .. Sonra Kibele Sibel varmış. bu da iyi demişler. 3. göz Sibel varmış. Bu kötüymüş. orta yaşlı sarışınmış bu .
Sonuç olarak nerdeki Sibel iyi ??

Nisan ?? Merak ettiklerimden .. Pahalı yazmışlardı sanırım .. Hatta 2oo tl falan demiş galiba biri şok oldum.. Birisi fiyasko demiş biri çok iyi bilemedim .. yeri deBelli değil sanırım . Dost kitapevinin karşısındaki iş merkezi ama nerde ?? Nisan iyi mi bi de yeri nerde bilen war mı ?

Yasemin ?? özellikle Dikmen Yasemin i merak ediyorum ? Yardımcı olabilecek war mıı
Turuncu'da da bir Yasemin warmış anı iyi tespit ediyor .Geleceği bilmiyor . İsim veriyor demişler.
Bi de Asmalı konak Yasemin varmış. iyi demişler o kadar ..

Gır Gır Tuğçe .. Buna kesin gidicem sanırım.. Hiç kötü yorum görmedim sanki.Tarihi pek tutturamıyomuş ama genelde iyi demişler..

Sevda .. Evim cafedeymiş.. bunu da merak ediyorum.. sanırım 1 kere gitmek yeterli:) 2. kez gidince karışıyomuş herşey.Bunun için de fiyasko yazan war.. 1-2 şeyi gelecekten biliyo diyen var.. sanırım kendim gidicem..

Astrobloom Özge iyi yazılmışş .. hiçbi fikrim yok
Bi de evim cafe Özge var galiba .. ikisi aynı kişi değildir sanırım ..

Astrobloom meryeme foss demişler..
evimde de Meryem warmış .. enteresan :) hep aynı isimler..

Eylül .. Çok çıkan da olmuş Çıkmayan da .. Vera nın yanındaki binada yazmışsınız.. ama orası neresi bilmiyorum ben.. yardımcı olmak isteyen ??

Karamel Cafe Rabia .. Anı biliyomuş.. gelecek yokmuş..

Masal Cafe Soner .. Sadece reklamı yapılmış gerisi boşş anladığım kadarı ile ..

Medyum Muzaffer Karakuş yazılmış.. pek yorum göremedim ???
Medyum Mustafa Miraç kaya .. Ata iskenderin karşısındaymış.. ama pek iyi değil mi sanki bilemedim bunu da ..

iişteeee böyle arkadaşlar .. Bayaa uzun bi post oldu sanırım.. inş sıkılmazsınız ...
En son olarak bana özellikkle
Nisan / Sıla / Dikmen Yasemin / Sinem / Sibel / Sevda / Özge hakkında bilgi verebilirseniz ( yer dahil ) çok sevinirim.. Hakkımızda hayırlısı olsun ... İyi Akşamlarr

O gırgır Tuğçe dediğin arkadaş burada çok reklamını döndürdü, en son kendi yerini açmış diye duydum sallamasyon baktığını çok söylediler haberin olsun. Sıla için de aynı şey geçerli, bir zamanlar iyi bakıyormuş sanırım ama şu an patlayanlardan.

Ben Sinem'e baktırdım bu dediklerinden. Evim Cafedeyken baktırmıştım orada bile müdavimleri çoktu sıra beklemiştim baya. Şu an kendi yerini açmış Sakarya Koton'un oradaymış ancak ben gitmedim. Sinem benim eski sevgilimle barışacağımı bildi sadece. 1 hafta 10 gün içinde barışacaksınız dedi ve 7 aydır ayrıydık. Cidden de iletişime geçtik ve barıştık. Ama onun dışında bir şey tutturamadı. Herkese mutlaka bir ölüm çıkarıyor bir de haberin olsun, gidersen etkilenme.

Fala çok fazla para dökmüşsünüz, inanın hiçbiri değmez; çünkü çoğu o kartların anlamlarını bile bilmeden yorum yapıyor. Kartların anlamlarını bildiğim için bunu diyebiliyorum size. Gülcan ablaya ben vaktinde su, tarot ve kahveyi bir arada baktırdım. Çıkmadı. Gerçi hiçbiri çıkmamıştı. Sadece şu yazdıklarınızdan Yurdagül hanımın paragöz olmadığına katılıyorum. Bi de kahvesiyle ilgili yorum yapamam; ama tarot kart anlamlarını bilerek yorumladı, diğerleri gibi sallamamıştı, o yüzden para verirken rahatsız olmamıştım. Diğerlerinin kartlara göre değil de kafalarına göre yorum yaptığını gördüğüm için para verirken genelde içim sızlardı. Falı tutar mı bilmiyorum bu arada, ben de yeni gittim. Ama size tavsiyem şu an zor dayanıyorsanız, baktırmadan duramıyorsanız şayet düşük ücretle çalışan kişilere gidin, bu kadar yüksek ücretle bakanlara gitmeyin.

Kızlar bir de geçenlerde şu yolda çevirenlerden birine sırf kafa dağıtmak için fal baktırmaya girdim uygun fiyata. Kaan diye bir çocuğa baktırdım, aşırı pembeciydi. Yani bana öyle geldi en azından bilmiyorum 2018de hayatımda her şey yolunda gidiyor olamaz. Muhtemelen uydurukçudur ben zaten kafa dağıtmak için o parayı vermiş bulundum ama haberiniz olsun çevirirlerse girmeyin. Asya diye bir kadınla birlikte bakıyorlar. Kimdirler necidirler bilmiyorum ama pembeci geldiler bana. Bilen varsa alıntılayıp söyleyebilir bana yanılıp yanılmadığımı. :)

Çok haklısınız aslında. Ama duramıyorum bu aralar. Yemek de yiyemiyorum doğru düzgün. Dışarı da çıkmıyorum. Bu aralar biraz fala para harcadım bu tarz olaylara geçici bi rahatlama işte... sanırım iyi bi psikiyatr bulsam daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…