Ankara'daki Falcılar

Çok teşekkürler cevap için

Sevda bende iyiydi gelecekle ilgili söyledikleri bazıları çıkmamış olsa da verdiği tarihler şimdiye kadar hep çıktı son gittiğim hariç onu da bekliyorum daha. Gülcan hanımı merak ediyordum benim arkadaşım da bayılmıştı ve ne dediyse çıkmıştk dedi ama burada bazı yorumlarda beğenilmediği de yazıldı. Onun sadece kahvesi ne kadar merak ettim.

medyum miraç kayayı bende çok merak ettim ulaşması ayrı bir dert ayrıca çok pahalı hadi parayı vermeyi göze alıyorsun ama birebir baktırmak istemene ragmen randevu almak için atmden önden parayı yatırmanı istiyorlar oyüzden ben baktırmaktan vazgeçtim :)

Miraç Kaya mı? Aman aman. Uzak durun.

Sırf kahve bakmıyo sanırım .. yani tarot kahve 5o..
gülcanın dedikleri çıkıyo denek. Pffffff off offfffff

O zaman sanırım Sevda nın bi kahvesini içmeye gitmeliyim Teşekkür ederimmmmm

Geçici rahatlama; ama çok takmışsınız. Gülcan abla benim yanımda telefonda bir başkasına da baktı. Hep gelen müşterileri varmış, onların tanıdığı bir erkeğe baktı ki adamın derdini de önden o müşterileri anlattı, şunun için bakacaksınız diye. Bakıyor; ama adam, Gülcan abla ne dese öyle bir şey yok diyor, bilemeyince de dediğini başka yöne büküyor. Evli adama evlilik görmüştü, düşünün. Bana bakarken de her şeyin iyiye gidecegini, baktırdığım kişinin çok düzgün olduğunu falan söylemişti ki adam karaktersizin tekiydi ve kanlı bıçaklı ayrıldık. Bana da giden kişiler ağlayarak çıktık diyorlardı. Ben de ağladığım bir gün gidip, gülerek çıkmıştım.

Sırf kahve bakmıyo sanırım .. yani tarot kahve 5o..
gülcanın dedikleri çıkıyo denek. Pffffff off offfffff
Hayır hemen kötü düşünme çıkmadıkları da çok kişi var sen iyi düşün iyi olsun dua et. Sevda da öyle memnun olmayan da çok var enerji meselesi sanırım

İyi ki buraya yazmışım. Biraz daha iyi geldi bu yorumlar.. kafamı biraz daha serbest bırakmaya çalışıcam.. teşekkür ederimmm samimi yorumlarınız için

İyi ki buraya yazmışım. Biraz daha iyi geldi bu yorumlar.. kafamı biraz daha serbest bırakmaya çalışıcam.. teşekkür ederimmm samimi yorumlarınız için
Fal konularında araya para girince genelde karşıdakini memnun etme kaygısı da giriyor. Kimisi pespembe tablo çiziyor kimisi de pembeci demesin diye negatif yorumlar yapıyor, bakmıyorlar doğru düzgün. Aile, arkadaş arasında baktırdığınız fallar bile daha iyidir bu saydığınız kişilerin fallarından.
Baktırdığım eski sevgilimle ilgiliydi benim, şu anda bir başkasını seviyorum; ama o zaman bakılan fallar da hala aklımda. Bir kişi hariç hepsi patlamıştı ki o kişi de çok düşük bir ücretle bakıyordu, kpss ataması beklerken boş durmamak adına bakıyormuş sonradan öğrendiğim kadarıyla. O dönem hakkıyla falıma bir o bakmıştı; çünkü derdi para değildi. Benim bunca zamanlık fal maceramdan çıkardığım bu oldu.

orda sarisin bi bayan var sevilay yada sibel o iyi bak kaan bi konuda bnmle oyle inatlastiki olmazsa falciligi birakirim olayina kadar gitti bn falini begenmemistimm sarisin bayan daha iyi

orda sarisin bi bayan var sevilay yada sibel o iyi bak kaan bi konuda bnmle oyle inatlastiki olmazsa falciligi birakirim olayina kadar gitti bn falini begenmemistimm sarisin bayan daha iyi

Teşekkürler, yolum düşerse bir dahakine de onu deneyeyim :)

merhaba, hiç üzme kendini hepimiz aynı yollardan geçip falcı ararken buluyoruz kendimizi. Ben de takınca takar her hafta giderim. Benim favori falcılarım Eylül, Gülcan Abla ve son zamanlarda Sevda. Gülcan Ablaya gitmişsin zaten. Ben ona ilk gittiğimde bana öyle şeyler söyledi ki tek tek yaşadım hepsini. Sonra çok gittim ama ilk seferki gibi olmadı hiçbiri. Eylül'le bir konuda inatlaştık. çok net tarihler ve olaylar söylemişti. Ben olmaz dedim o olur dedi. Aynen söylediği şekilde hepsi oldu ve buraya da yazdım geçenlerde. Yeri Sinem'in yan binası. KOTON'un karşısı 6 numara. Hülyam Kafe. Sevda zaten Evim Cafe'de. Olaylar değil ama baktırdığım kişinin söylediklerini bana aynen kelimesi kelimesine söyledi. Enteresandı. Görüşeceksin dedi görüştüm mesela hiç hesapta yokken. Umarım yardımcı olur sana. sevgiler.

Kızlar yanlış anlamayın ama yanımda kadınlar klubunu açıp okuyan falcı bile gördüm.. çoğu burda reklamını döndüruyo 5 kişi gelse 70 liradan keklerim diyolar.. sevda demissiniz acaip salladı. Şöyle diyim adam 14 şubatta evlilik teklif edecek dedi sonra kıvırdı bakti ben çok şey yapmayınca günah paranıza.. heleki turuncu cafedekiler organize reklamcılar ben size diyim.. fal krizlerinizi bi şekilde durdurun.. şu kadar diyim şu an iyi bakan bilen biri yok. Ses kaydı alin sonrasinda kriz gelince dinleyin .. hem o an nasil etkilenip bildi diye şaşıracaksınız hemde tutturamadigini göreceksiniz ... Ben alt alta topladimda verdiğim para 1 memur masasını buldu.. psikolojik rahatlama .. Zaten bi adam için olacakmı diye falcıya gidiyosaniz ilişkiniz problemlidir ve yüzde 90 olmucagni hissettiğiniz için biri olacak desin diye gidiyorunuz.. Ben zorda olsa bıraktım fal işini... darısı başınıza

kızlar rengarenk cafe hakkında ne düşünüyorsunuz? deryayı duydum bir yerden güzel diye ama bilemedim.

Arkadaşlar merhaba şimdiye kadar siz yazdım ben okudum beğeniye göre gittim burda adı geçmeyen kere bile gittim örnek veriyim asya Abdullah cengiz başak Berrin sanatçı olan serdeniz Keçiören de Süreyya bakla falı bakıyor Tunalı da İlayda Bahçelievler'de bitane kadın adını unuttum hatta geçenlerde sormuşlar memlukteki bayan hocaya bile gittim güya dua verdi arkadaşımla bana açmayın dedi açtık ikiside aynı bide fotokopi yani bir sürü falciya gittim burda da takip ettim size iyi falcilarda var pozitif enerji verenler tabiki kimseye kötü diyemem Morales ihtiyacım vardı gittim ama on gün önce öyle birine baktirdimki beyaz kâğıtta herşeyi yazan bir adam ve adama hicbirsey söylemiyorsun gerçekten zorda olan varsa o amcaya gidin inan falı bırakırsın iz tavsiye ederim herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…