Ankara'daki Falcılar

arkadaşlar ;buraya üye olduğumda yalnızca özelden bir falcının numarasını alacaktım .ama öyle bir olay oldu ki bugün artık bütün çıkmayan falcıları yazmakta farz oldu.
işte o çok iddalı konuşan ama falının tek harfi bile çıkmayan falcılar:
başta milaz kafe sinem asla dedikleri çıkmıyor. herkese ali veli diyor. hep aynı laflar.....
sonra tarot kafede zarife iddalı konuştuğu bir durum tamamen zıttı çıktı.
burada adı çokta geçmeyen eskilerden şimdi kendi yerini açmış olan efsun o da tamamen boş.
benim bir ara çok beğendiğim falından çok etkilendiğim. buradada bahsedilmişti leyla .
yine hoşbeşteki çok adı geçen yurdagül. hele yurdagül tamamen boş.
bir de evim özge .
arkadaşlar bende bu kişiler ne yazık ki patladı.
keşke dedikleri çıksaydı.ama galiba bu fal işi tamamen boş.
ben artık tamamen bırakıyorum. elimizdeki kısıtlı parayıda bu insanlara yedirmenin bir mantığı yok.falla birşeyler olsaydı ;sanırım şimdiye kadar olurdu.
umarım yazdıklarımdan birileri faydalanır. en azından çıkmayan kişilere yüksek rakamlar ödemeyin. falla en iyiyim diyen falcı bile ne yazık ki 20 tl den fazla etmiyor.

Bu turan güneşteki leyla nerde acaba??
Emin olun gitmemekle hiçbir şey kaybetmediniz
Abartılan falcılardan o da .
Ablam ,ben ,arkadaşım gittik ,an da evet doğru falan diyorsunuz ama gelecek hiç çıkmıyor bana en geç 1 ay için de olacak bak gör ,yine geleceksin, bana çikolata getireceksin dediği olayın üzerinden 3 yıl geçti .Arkadaşıma da bu adam sana evlenme teklif edecek demişti ,adam başkasına evlenme teklifi etti
Evli şu an .
Kısaca kendimizi enayi gibi hissetmiştik
Ama suç falcıların değil ,bizim .
Ben burada bahsedilen falcıların hemen hemen hepsine gittim ,anı -geçmişi çok iyi bilenler oldu hatta şok olmuştum , isme kadar bilen falcılar vardı ,o an vay be biliyor işte ,kesin gelecek için söyledikleri de çıkar diyorsunuz ,ama sonuç hüsran
,Belki çok küçük 1-2 şey tutturuyorlar onu da olaylara göre iç güdüsel yorumluyorlar
Gittiğim tüm falcılardan sonra not tutuyorum ,geçmiş çoğunda iyi ama gelecekti ilgili dedikleri çıkanlar 2-3 kişiydi ,onlar da 5 şey söylemiş 1 tane doğru çıkmış
Fikriye -mihriye ;gelecek ile söylediklerinin HiÇBİRİ çıkmadı
Leyla ;Hİç söyledikleri çıkmadı
Evim sevda ;hiçbir söylediği çıkmadı ,bir de üstüne basa basa tarih verir Şaka gibi )
Evim özge :facia
Yurdagül :şu aralar popüler oldu ,hiçbir dediğini yaşamadım
İranlı falcı :facia
Sinem milaz : 1 tane verdiği tarih tuttu .sonra olacak dediği olay ,olmadı bir kaç kere gittim ona ,verdiği tarih tam zamanında çıkınca şaşırdım o yüzden 3 kere daha gittim ama şöyle bir sorun oldu ,kesin olacak dediği için dönemedi de söylediği şeyden,ilk gittim Kasım ayında kesin dedi ,Kasım bitti Aralık dedi,olmadı dedim Aralık'ta ,sonra Ocak dedi ,en son gittiğim de Şubat deyince kafam attı artık ,bu ne ya her ay 1 sonraki aya mı atıyor dedim . Suç benim ama ,ne diye ısrarla gittiysem
Sıla :geçmiş ve an da mükemmel dir Sıla ,üstüne tanımam .çok gittim ona tarih tutturamaz olayların oluş biçimini kıyısından köşesinden az da olsa tutturur
Ama o da her gittiğimde farklı tarihler verince artık ona da gitmemeye karar verdim bir olayım var mesele sözde 1 ay da olacaktı ,3 yıl oldu .umut tüccarlığı onunkisi de ,kanmak istiyoruz ve kanıyoruz
Turuncu cafe ;at çöpe hepsini
Tunalı Şevki ve karısı ;ikisinin dediklerini de asla yaşamadım
Gırgır Tuğçe : 2 kere gittim çok iddialıydı ,işle ilgili bir olayım vardı ,dediğinin tersini yaşadım
Zehra: geçmiş de o da iyi ,ama gelecek ne bana ne ablama çıktı
Rabia /karamel :bu Pazartesi %100 olacak dediği olayın üzerinden 10 Pazartesi geçti
Eylül :Hülya'm kafe de bakıyor şimdi ,ben ona yıllar önce gitmiştim burada yazılınca o olduğunu bilmeden yine gittim ,onun da hiçbir dediği çıkmaz haberiniz olsun ,o sadece olayları kafasına göre yorumlar uyduruk da bir tarih verir ve olay çıkmaz .olan 100 liranıza olur
İlyada var /Tunalı da pasaj içinde ;ben bu kadar uyduruk fal bakan biri daha görmedim
Satı :facia o da
Gülcan -imparatoriçe :bu kadın niye bu kadar abartılıyor anlamadım .bana ilk gittiğim de dedikleri hiç çıkmamıştı sonra bi daha gittim ,ona dediklerin çıkmadı ama belki iyi modunda değildin ondan çıkmadı falan dedim ,benim dediklerim genelde çıkar yine bakayım dedi,tamam dedim yine baktı ,iddialı bir sürü laflar falan , sonuç sıfır .bir dediği çıkmaz mı insanın ya
Rengarenk Kafe :hepsini denedim ordakilerin hem de 2 kere ,hiçbirinin hiçbir dediği çıkmadı ,onlar çok amatörler bence .
Daha bu liste uzar gider ,gördüğünüz gibi paramın düşmanıyım
Suç falcılarda değil ,onlara havadan para kazandıran bizlerde

Kızlar ben bu hafta ankaraya gelmiştim ailemin yanına ve gelmişken fal baktırayım diye birkaç isim aldım. Sadece sineme gittim şu ana kadar ve korkunç şeyler söyledi. Hayatımdaki insanın başkalarıyla görüştüğünü filan söyledi. Çok çöktüm şuan, etkilenmemek elde değil. Bi de yorumlarda okuduğum şu anı çok iyi biliyor deniyor sinirlerim bozuldu. Gidenler varsa gerçekten tutturuyormu insanların düşüncelerini?

3.göze git falcıları iyi evim cafe dilek bir de hep gittiklerim bunlar

arkadaşlar mrb bahçelide adını yanlış hatırlamıyorsam kadriye diye kapalı bi bayan vardı. 2010 filan baktırmıştım çok geleceğe dair bakmıştı o zaman sallamadım ama bi çok yerde haklı çıktı.çiğ köftecide bakıyordu o zamanlar çokda emin değilim yerinden ama şimdi baktığı yeri bilen duyan varsa lütfen yazar mı

bu listeden sadece Sıla'ya gitmedim sanırım. bBir dahaki fal krizimde onu deneyim diyorum. nerde çalıştığını ve ne kadara baktığını söyler misiniz?

Kim acaba bu amca banada soylermisin neler soyluyor nasil bakiyor biraz bilgi verirmisin merak ettim

Arkadaşlarrrr Sıla nerde ki bilen war mı
Sakarya cad.sindeki kotonun karşılarında biyerlerdeymiş galibaa
Bi de dikmen yasemin ? :) bu arkadaşlar merak ettim. Kafamı dağatacak bişiker bulamadığım için sürekli falcılara gidiyorum ben yaaa uffff

Dikkat Önemli: arkadaşlar yaklaşık 1 aydır dediğiniz tüm falcılara gidiyorum, burada sizin falcı anlayışınızın ne olduğunu bilmediğim için üye olmak istedim sonunda. lütfen siz bu konu altında artık falcı önerip milleti kandırmayın. dedikleriniz arasında bir tane iyi falcıya denk gelmedim. bu konu şaka için oluşturulmuş bir konumu anlamadım konu bildiğiniz çöp. Falcılar fal kafeler toplanıp aranızda takılıyormusunuz anlamadım. Aklı olanlar buradan öneri alıp falcıya gitmez arkadaşlar. eşinize dostunuza sorun. buralar bildiğiniz tuzak alanına dönmüş insanları yanıltıp dolandırılmaya teşfik etmek'den başka bir şey değil.

Aynen öyle
Yıllardır üyeyim ben forma ,hemen hemen tüm falcılara gittim ,daha önce de belirttim paranın düşmanıyım ,suç ben de diye
Her seferin de de yazdım gittim falcıları ,Israrla anlattım aslında 1-2 önemsiz şey dışına hiçbir şey çıkmadığını .
Millet benim gibi para vermesin ,artık şu falcılar havadan para kazanmasın diye
Geçmiş sayfalarda okuyanlar bilir özellikle ayrıntılı da yazdım ,ne olup ne bittiğini ,çoğunun ne kadar saçmaladığını ,yok çıkmazsa falı bırakırım dediklerini
Ama gel gör ki ,millet hala evim kafe sevda nasıl ,turıncu kafededirler nasıl ,Dikmen Yasemin nerde bakıyor ,Sıla kaça bakıyor diye soruyor
1000 kere yazdık ,ya millet yazılanları okumuyor ya da takmıyor
Herkes yetişkin ve aklı başında zaten bırakın ne yapmak istiyorlarsa yapsınlar
Olan 100 liralarına olur
Ama sadece lütfen buraya YALANDAN çıktı ,çok iyi biliyor diye yazmayın
Ben burada 1 gün önce falcıya gidip ertesi gün ,herşey çıktı diyenleri gördüm
Sadece gidecek olanlar yazılanlara dikkat edip ,uyanık olsun
Kimlerin kimin reklamını yaptığı çok bariz anlaşılıyor zaten
Sevgileri

Ne yazarsak yazalım gitmekten vazgecmicekler ... yazık paranıza.. arkanızdan dalga geciyo o falcilar ve hepsinin burda üyeliği var yüz kere dedim yine dicem turuncu cafe evim cafe bunlar tuzakçı yapmayın etmeyin iyi bakan yok... olsada buraya yazmıyorlar... psikolojini düzeltmek istiyosan o 100 tlyle çok guzel düzeltirsin, sana umut verip paranı çalan biri sadece o gün moralini duzeltiyo .. olacak olan yine oluyo, olmayacak olan ne yapsan olmuyo... dönecekmi gelecekmi diye para seçtiğiniz o adamlar yeni sevdalara yelken açarken siz hala umut ediyosunuz.. seven yanından ayrılmaz zaten kıyamaz üzülmene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…