Ankara'daki Falcılar

Yukarıdaki bir iki yorum için yazma gereği hissettim bu yazıyı.. Falcılara gitme olayı körü körüne onlara inanıp mutlu olup olmadığını görünce de yıkılma değil benim için.. Ümitlenip , umutla beklemek de değil.. kaptırıppp ohhh rahatladım demek de.. sadece bi kafa dağatma işi. . Sıkıntılı zamanlarda ne alış veriş yapmak ne sinemaya gitmek ne dizi izlemek ne de kuaföre gitmek ile kafa dağatamıyorum ben . Kafamda sürekli takıldığım mevzular oluyo. Başka işe de odaklanamıyorym. Arkadaşlarla 1 gün 2 gün 5 gün dışarı çıkıyosun ama 7. Gün gene yalnızsın .. para tuzağı mı fallar ...? Olabilir. Ama ben bunun bilincinde olarak sadece rahatlama amaçlı gidiyorum, başkaları ile konuşamadığım şeyleri belki 10 dakika orda anlatıp içsel bi rahatlama ile ayrılıyorum.. az çok hayatımda neler olacağını tahmin ediyorum ben zaten. Öylee pembe gözlük takmak için , beni kandırsınlar , güzel şeyler söyleyip umutlandırsınlar kafasında değilim .. o yüzden de gerçekten bizimle kafa bulmak için değil de biraz daha bu konuda iyi olan kişikere gidip konuşmak istiyorum. Sıla nerde , yasemin nerde diye sormamın sebebi de bu.. 1o tl ye de bakan kişiler var onu da biliyorum ama o kişilere gittiğinizde rahatlayamıyosunuz. Yani bende öyle. Diğer kişiler gerçekten psikolog gibi.. yani söyledikleri çıkar çıkmaz orası ayrı ama biliyo ki senin bi derdin var ve o yüzden de seni dinliyo kimisi akıl veriyo kimi yorum yapıyo kimi soru sorup seni kendine getiriyo.. o yüzden lütfen ‘ kaç kere dedik çıkmıyo paranıza yazık’ şeklinde kızıp yargılamayın. Bu rahatlamaya çok ihtiyacı olan kişiler var. Psikiyatr a gidip bu kadar hafifleyemeyen de war. Tek önemli nokta insanın kenfini kaptırmaması. !
Bi beklentiye girmemesi.. olacak denenler çıkmayınca üzülmemesi.. belki gelecek değil ama o an neler olduğu konusunda meraka düşenler olabilir. İşte falcıların geneli anlık konularda iyi. Belki o merak duygusunu hafifletmek için gidilebilir .. bunları paylaşmak istedim sadece. Tabiiki de hayatın bize ne getireceğini sadece Allah bilir !hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun

Gerçekten böyle düşünüp ,böyle hareket edebiliyorsanız ne mutlu size .
Para da sizin zaman da sizin,tabi ki size denilebilecek birşey yok
Türk toplumu olarak zaten psikolojimizin bızuk olduğunu düşünüyorum (ekonomik ,politik olaylar ,işsizlik ,gelecek kaygısı falan ) o yüzden gidip de daha fazla psikolojimizi bozmayalım diyorum
Ayrıca LÜTFEN artık psikolog ve falcıları karşılaştırmayalım .çok ayrı 2 şey bunlar .
Falcılarda karşılaştığım birçok insan ,ağır depresyonda ,bana falcı sevgiline büyü yapmışlar ondan sana gelmiyor deyip buna inanan ve dünya kadar para verip büyüyü çözdürmeye gelen insanlar tanıdım .hayatındaki tüm olumsuzluğu nazara ,büyüye bağlayan insanlar da gördüm
2 yıldır falcı ,sevgilin dönecek diye umutsuzca bekleyen insanlar gördüm
Benim sözüm onlara
Psikolog daha sağlam ve mantıklı çözüm .
Tabi onlar için,siz dedikleriniz de samimiyseniz sorun yok zaten .
Ayrıca piyasada bu kadar falcının olmasından da rahatsız oluyor insan ,
Hassas duygulu insanları sömürüyorlar ....

Arkadaşlar sıla için birinin numarası kayıtlı bende ancak geçici olarak kullanılmıyor diyor. Yakında giden var mı??

Arkadaslar ilk defa birini soruyom
Turuncu kafede ozlem hanim vardi..eylul sonu baktirdim.tekrar gittim yok..Calusmadigini soylediler yalan olabilir..suanki yerini bilen varsa yazarmi buraya..

evim cafede haniye fal baktıran oldu mu ?
ben hnaifeye baktırdım iki defa, ilk falında 2 vakte kadar demişti 2 gün mucive olur dedi ve 2 günde gelişmem oldu. ikinci falı da iyiydi daha tarihi gelmedi. öyle şok olmuyorsun ama genel ruh halini bilmesi anı bilmesi güzel.

merhaba arkadaşlar, hepimizin az buçuk hatta samimiyetinize de dayanarak fal baya fal geçmişimiz var. herkes böyle ben işte bu falcıyı unutamadım bu falcıda şok oldum dediği bir iki falcı vardır. hepimiz onları paylaşalım m? herkes gitmediği ama iyi falcıları bulmuş olur böylece....
ben başlayayım ben tunalı olsun ümitköy olsun çayyolu olsun sakarya olsun karanfil kızılayın sokakları olsun çoğuna gitmişimdir ya da ismen biliyorumdur. şok etkisi yarattı dediğim 4 sene evvel sevda (evim) olmuştu fakat yenilerde de gittim bir çok sevda abla artık çok iyi değil ya çok iyi hatırlıyor ya artık hisleri kaybolmuş. ama ilk defa deniyeceklere tavsiye ederim. yasemin masal cafede ona çoğu kez baktırdım ve şok olduğum nadir falcılardandır.

evetttt şimdi herkes en beğendiği falcıyı yazabilir mi? geleceğinin de genelde çıktığı :)

bir de arkadaşlar bu su perisine gidenler yazabilr mi genel olarak iyi miydi geleveği tutuyor mu aylardır ona gitmrk istiyorum telefondaki kadın sürekli dolu oldugunu söylüyor hakikaten dolu mu bu kadar bu kadın

Eski bir yazinizda okudum ankarada sila ve sineme gitmissiniz bunlara gitmeye degmez mi diyorsunuz?
Ankarada o halde baktirmaya deger biri yok?

Eski bir yazinizda okudum ankarada sila ve sineme gitmissiniz bunlara gitmeye degmez mi diyorsunuz?
Onlar gittiklerimin arasında en iyisiydi diyebilirim
Çünkü saçmalamadılar ,olan olayları durumu vs bildiler
Sinemin 1 tarihi net çıktı ,sılanın da dediği 1-2 olay aynı şekilde oldu
İkisinin de başarı oranı %50 falan
Ama kesin olacak deyipte ,olmayan şeyler de oldu
Bazen çok net kesin konuşup İnsanı umutlandırada biliyorlar .. tehlikeli bir durum o yüzden
Sinem ve Sıla bir konuda o kadar net konuştular ki ,aylarca beklerdim
Sonuç onların dediği gibi olmadı,sonradan öğrendim bunların anlattıkları durumun tam tersi yaşanmış meğer
İşte anlatmak istediğim tam olarak bu .kaptırıp,çok inanıp ,beklememek lazım
Çoğu zaman yanılıyorlar ...

Sinem ve Sıla o kadar iddialı konuşmuşlardı ki. Sıla senin zihnini okur ve buna göre tahmin yapar. Ya tutar ya tutmaz. Sinem onu bile yapamıyor. Tanıdığım kaç kişi gitti Sinem' e. Hepimize aynı şeyleri söylemişti, hepimizde patladı. Sıla o an herşeyi bilşyor gibi gelmişti ama olmadı. Sadece ben değil arkadaşlarımda da patladı. En son geçen yıl Sıla' ya gittiğimde söylediklerimi yaz, birkaç ay sonra oku, hepsinin çıktığını göreceksin demişti. Ihh çıkmadı...

Arkadaşlar Sıla Sevda ve Sinem’in güncel olarak ne kadara baktıklarını söyleyebilcek var mııı

Çok tesekkur ederim yorumlariniz icin

sılanın kardesî var ben sılayım diye bakıyormus sıla cok yogun oldugu zmanlar ve yeni musterisine sılayi tanımayanlara oyle yapiyorlarmis diye duydum denk gelmedim ama sadece duydum kızlar dikkat edin bundan yıllar önce 3.gozdeydi ve o zmn cok basarılıydi sıla suan eskiye gore bozdu

2 22ocak_ozge fal konusunda çok tecrübelisin gerçekten anlattıklatından , yorumlarından çok faydalanıyorum , paylaştığın için de çokkk teşekkür ederimmm
Sılayı tanımadığım için ; gidersem bana kesin kardeşi denk gelir nasılsa anlamam sinem e gideyim diyorumm o da herkese aynı demiş. Yüksek yer üniforma ölüm memur .. fln:) sevda dedim ona bi uğrayayım.., o da muhabbete dönüştürüp zaman geçiyomuş hemen. Bi de süre doldu diyorlarmış sinir bozucu yani ..
Gitmeyi düşündüğümmm : ewim özge olabilir sanırım,
Birileri Güneş Abla demiş. Biraz olumsuz konuşuyomuş sanırım. Gidiim bi ağzımın payını aliimm bi de devrim olabilir belkim. O da kısa bakıyomuş. Öyle de olmazki :)) en az 2o dk konuşsun istiyorumm ben
Fikir vermek isteyen warrr mıııı:)
Bi de yıldızname baktırmak isyorummmm
Kuzılay konurda Serhata gittim. Kuran-ı Kerim i açıp bişiker yazdı çizdi söyledi ama gerçekten öyle mi bakılıyor bu yıldızname bilmiyorum. Bi de gittiğimin ertesi günü çok kötüydüm. İstemsizzz biçimde ama . Böyle kalbimi kazımışlar gibi içim acıyodu. Öyle geçti bütün günüm .O yüzden de ona bi daha gitmek istemedim. Belki de gerçek yıldızname öyle bakılıyodur .. bilemedimmm yaniii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…