Cnm kilolu degildi orta kiloda kisa sacli eylulde ordaydikilolu bayanmiydi ordan bi kac tane ozlem gecti hangisi ki suan bitanesi evimde
Sagol bir evim lafeye bakayimCnm kilolu degildi orta kiloda kisa sacli eylulde ordaydi
o zmn bilmiyorum canim uzgununEvim kafede degil
Gerçekten böyle düşünüp ,böyle hareket edebiliyorsanız ne mutlu size .Yukarıdaki bir iki yorum için yazma gereği hissettim bu yazıyı.. Falcılara gitme olayı körü körüne onlara inanıp mutlu olup olmadığını görünce de yıkılma değil benim için.. Ümitlenip , umutla beklemek de değil.. kaptırıppp ohhh rahatladım demek de.. sadece bi kafa dağatma işi. . Sıkıntılı zamanlarda ne alış veriş yapmak ne sinemaya gitmek ne dizi izlemek ne de kuaföre gitmek ile kafa dağatamıyorum ben . Kafamda sürekli takıldığım mevzular oluyo. Başka işe de odaklanamıyorym. Arkadaşlarla 1 gün 2 gün 5 gün dışarı çıkıyosun ama 7. Gün gene yalnızsın .. para tuzağı mı fallar ...? Olabilir. Ama ben bunun bilincinde olarak sadece rahatlama amaçlı gidiyorum, başkaları ile konuşamadığım şeyleri belki 10 dakika orda anlatıp içsel bi rahatlama ile ayrılıyorum.. az çok hayatımda neler olacağını tahmin ediyorum ben zaten. Öylee pembe gözlük takmak için , beni kandırsınlar , güzel şeyler söyleyip umutlandırsınlar kafasında değilim .. o yüzden de gerçekten bizimle kafa bulmak için değil de biraz daha bu konuda iyi olan kişikere gidip konuşmak istiyorum. Sıla nerde , yasemin nerde diye sormamın sebebi de bu.. 1o tl ye de bakan kişiler var onu da biliyorum ama o kişilere gittiğinizde rahatlayamıyosunuz. Yani bende öyle. Diğer kişiler gerçekten psikolog gibi.. yani söyledikleri çıkar çıkmaz orası ayrı ama biliyo ki senin bi derdin var ve o yüzden de seni dinliyo kimisi akıl veriyo kimi yorum yapıyo kimi soru sorup seni kendine getiriyo.. o yüzden lütfen ‘ kaç kere dedik çıkmıyo paranıza yazık’ şeklinde kızıp yargılamayın. Bu rahatlamaya çok ihtiyacı olan kişiler var. Psikiyatr a gidip bu kadar hafifleyemeyen de war. Tek önemli nokta insanın kenfini kaptırmaması. !
Bi beklentiye girmemesi.. olacak denenler çıkmayınca üzülmemesi.. belki gelecek değil ama o an neler olduğu konusunda meraka düşenler olabilir. İşte falcıların geneli anlık konularda iyi. Belki o merak duygusunu hafifletmek için gidilebilir .. bunları paylaşmak istedim sadece. Tabiiki de hayatın bize ne getireceğini sadece Allah bilir !hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun
ben hnaifeye baktırdım iki defa, ilk falında 2 vakte kadar demişti 2 gün mucive olur dedi ve 2 günde gelişmem oldu. ikinci falı da iyiydi daha tarihi gelmedi. öyle şok olmuyorsun ama genel ruh halini bilmesi anı bilmesi güzel.evim cafede haniye fal baktıran oldu mu ?
Eski bir yazinizda okudum ankarada sila ve sineme gitmissiniz bunlara gitmeye degmez mi diyorsunuz?Aynen öyle
Yıllardır üyeyim ben forma ,hemen hemen tüm falcılara gittim ,daha önce de belirttim paranın düşmanıyım ,suç ben de diye
Her seferin de de yazdım gittim falcıları ,Israrla anlattım aslında 1-2 önemsiz şey dışına hiçbir şey çıkmadığını .
Millet benim gibi para vermesin ,artık şu falcılar havadan para kazanmasın diye
Geçmiş sayfalarda okuyanlar bilir özellikle ayrıntılı da yazdım ,ne olup ne bittiğini ,çoğunun ne kadar saçmaladığını ,yok çıkmazsa falı bırakırım dediklerini
Ama gel gör ki ,millet hala evim kafe sevda nasıl ,turıncu kafededirler nasıl ,Dikmen Yasemin nerde bakıyor ,Sıla kaça bakıyor diye soruyor
1000 kere yazdık ,ya millet yazılanları okumuyor ya da takmıyor
Herkes yetişkin ve aklı başında zaten bırakın ne yapmak istiyorlarsa yapsınlar
Olan 100 liralarına olur
Ama sadece lütfen buraya YALANDAN çıktı ,çok iyi biliyor diye yazmayın
Ben burada 1 gün önce falcıya gidip ertesi gün ,herşey çıktı diyenleri gördüm
Sadece gidecek olanlar yazılanlara dikkat edip ,uyanık olsun
Kimlerin kimin reklamını yaptığı çok bariz anlaşılıyor zaten
Sevgileri
Onlar gittiklerimin arasında en iyisiydi diyebilirimEski bir yazinizda okudum ankarada sila ve sineme gitmissiniz bunlara gitmeye degmez mi diyorsunuz?
Ankarada o halde baktirmaya deger biri yok?
Sinem ve Sıla o kadar iddialı konuşmuşlardı ki. Sıla senin zihnini okur ve buna göre tahmin yapar. Ya tutar ya tutmaz. Sinem onu bile yapamıyor. Tanıdığım kaç kişi gitti Sinem' e. Hepimize aynı şeyleri söylemişti, hepimizde patladı. Sıla o an herşeyi bilşyor gibi gelmişti ama olmadı. Sadece ben değil arkadaşlarımda da patladı. En son geçen yıl Sıla' ya gittiğimde söylediklerimi yaz, birkaç ay sonra oku, hepsinin çıktığını göreceksin demişti. Ihh çıkmadı...Eski bir yazinizda okudum ankarada sila ve sineme gitmissiniz bunlara gitmeye degmez mi diyorsunuz?
Ankarada o halde baktirmaya deger biri yok?
Onlar gittiklerimin arasında en iyisiydi diyebilirim
Çünkü saçmalamadılar ,olan olayları durumu vs bildiler
Sinemin 1 tarihi net çıktı ,sılanın da dediği 1-2 olay aynı şekilde oldu
İkisinin de başarı oranı %50 falan
Ama kesin olacak deyipte ,olmayan şeyler de oldu
Bazen çok net kesin konuşup İnsanı umutlandırada biliyorlar .. tehlikeli bir durum o yüzden
Sinem ve Sıla bir konuda o kadar net konuştular ki ,aylarca beklerdim
Sonuç onların dediği gibi olmadı,sonradan öğrendim bunların anlattıkları durumun tam tersi yaşanmış meğer
İşte anlatmak istediğim tam olarak bu .kaptırıp,çok inanıp ,beklememek lazım
Çoğu zaman yanılıyorlar ...
Çok tesekkur ederim yorumlariniz icinSinem ve Sıla o kadar iddialı konuşmuşlardı ki. Sıla senin zihnini okur ve buna göre tahmin yapar. Ya tutar ya tutmaz. Sinem onu bile yapamıyor. Tanıdığım kaç kişi gitti Sinem' e. Hepimize aynı şeyleri söylemişti, hepimizde patladı. Sıla o an herşeyi bilşyor gibi gelmişti ama olmadı. Sadece ben değil arkadaşlarımda da patladı. En son geçen yıl Sıla' ya gittiğimde söylediklerimi yaz, birkaç ay sonra oku, hepsinin çıktığını göreceksin demişti. Ihh çıkmadı...
Sevda yı biliyorum sadece 1.5 ay önce gitmiştim kahve 30 kahve+tarot 50Arkadaşlar Sıla Sevda ve Sinem’in güncel olarak ne kadara baktıklarını söyleyebilcek var mııı
sinem kahve 20 miydi ocakta zam gelecegini soylemisti suan ne kadar bilmiyorun sevda kahve 30 sıla kahve 50Arkadaşlar Sıla Sevda ve Sinem’in güncel olarak ne kadara baktıklarını söyleyebilcek var mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?