Ankara'daki Falcılar

canim asıl ben tesekkur ederim sonucta hepimiz bi umutla gidiyoruz umudu da gectim para veriyoruz en azindan degsin yani yildizname icin iyi bi hoca tanidigim yok sonucta havas ilmi herkez bakamaz o ilme sahip olmak lazim iyi birini bulursam muhakkak denk gelirim ama sen baksettigim kadriyeye baktir pisman olmazsin canim

Özgeye baktırma derim evli arkadaşıma mehmet diye birisiyle tanışıp çok güzel aşk yaşayacaksın demiş bende de atanacaksın kpss puanın çoğu kişiye göre yüksek dedi ben de puanım 56 (gerçekten de öyle) dedim o da bayağı iyi dedi. Artık gerisini sen düşün yine de sen bilirsin falı ucuzdu diye hatırlıyorum

ozge bende iyiydi bak ilk baktirdigimda dedikleri cıkti sansliyim o zman

Ay ister istemez güldüm okuduğumda
Gerçekten gününde olması ve enerji meselesi sanırım...
Ve karar verdim kendimi tutabilirsem hiçbirine gitmicem..

Arkadaşlar bişi sorucam gene. Bu konuda gerçekten bilgisi olan yardımcı olabilir mi. Bazen internette okuduğum şeyler yanlış olabiliyor çünkü
Şimdi şöyle bir durum war. Biz tabiikiii öylesine kafa dağatmak için gidiyoruz bu falcılara. Daha önce de bahsetmiştim. Körü körüne inanıp hayatımızı onlara göre yönlendirmiyoruz ama buna rağmen hangi türlü olursa olsunfal baktırmak günah di mi
Bir de bir şey okudum, fal baktıranın 40 gün kıldığı namazlar , dualar kabul olmaz yazmışlar. Böyle bir şey doğru mu arkadaşlar
( Bu yazı eğer buraya ait değilse taşıyabilirsiniz bu arada, yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın )

arkadaşlar bu fal konusunda yeteri tecrübeyi edinmiş biri olarak söylüyorum gitmeyin falan tabi ki demicem, herkesin fikirlerine saygılı olmak lazım ama bu fal konusuyla bir çok kişiyi büyü diye kandran bir sürü falcı var ortalıklarda bozucam diye büyük miktarda para alıyorlar ya onlara kanmayalım yani falcıyı uzun yıllardır tanıyorsanız bişey diyemem ama uyarmak istedim lütfen dikkate alın bunu

arkadaşlar bu fal konusunda yeteri tecrübeyi edinmiş biri olarak söylüyorum gitmeyin falan tabi ki demicem, herkesin fikirlerine saygılı olmak lazım ama bu fal konusuyla bir çok kişiyi büyü diye kandran bir sürü falcı var ortalıklarda bozucam diye büyük miktarda para alıyorlar ya onlara kanmayalım yani falcıyı uzun yıllardır tanıyorsanız bişey diyemem ama uyarmak istedim lütfen dikkate alın bunu

bir de arkadaşlar önceki sayfalarda okudum işte herşeyi allah bilir baktırmayın diye baya sert bir üslüpla yazanlar olmuş, elbette herşeyi allah bilir bunu zaten biliyoruz. ve kimse kimsenin inancına düşüncelerine karışamaz. baktırmayın,günaha giriyorsunuz diye ahkam kesenlere lafım. burası böyle bir form,platform. başlık belli. yazışılanlar belli. eğer alakanız yoksa gelip yorum yapmayın boşuna okumayalım rica ediyorum

içimi döktüysem gelelim konumuza :) ben geçen özgeye gittim yemin ediyorum en sııkıldığım falcı özgeydi yani bir cümleyi 234556 kere döndürüp nasıl söylenir onu gördüm nasıl başka bişey söyleyemedi başka o kadar kişi geliyor önüne başka ikinci cümle nasıl kuramadı ve hala nasıl evimde kalabiliyor emin değilim. hani hiç mi utanmaz insan parayı alırken belliydi tavrım falan. özgeye çıkan oldu mu ya da iyi diyenler vardı ama bu kadarını beklemiyordum tam bir faciaa ötesi

gittiğim falcılardan devam edersek :)

bahçelide süheyla diye bir kadın vardı baya gideli oldu ona, evet herkese dediği gibi mias işimiz var cenazemiz var yok şoför alıcak flan yalanlarını fal arasında söylüyor belki de gerçekten öyle bunu bilemem ama herkese bunu diyormuş. bana falı çıkmadı arkadaşlar. geçmişi bildi o sıradaki genel çevrendeki insanlar hakkındaki yorumları da iyi ama geleceği tutmadı. o kadın herkese büyü var diye 3000 lirasını falan alıyor demişlerdi ama bana en ufak öyle bişey söylemedi. geleceği çıkmadı şok da olmadım falında ama çoğu falcıya göre de iyi.

bahçelide şuan ismini hatırlamıyorum ama 3.cadde de küçük bir dükkanı olan bir kadın vardı hala var mı bilmiyorum 5 ay falan oldu. zemin katta dükkanı marketin yanında. kadının sadece bir dediği çıktı ama berbat bir faldı. bozduğum falcılardandır kendisi. enerjimiz mi uyuşmadı dicem ama çıkarken sinir küpü olarak çıktım 70 liraydı bir gram indirim de yapmadı falı da bomboştu. benden sonra nasıl vicdanı rahat etti bilmem. tavsiye etmem.

satıyı yazmış birisi satıya iki kere gittim. ilk gidişimde tamam falcımı buldum diyerek çok mutlu ayrıldım lakin ikinci gidişimde başından mı atmak istedi anlamadığım şekilde berbattı. gitmeyen varsa deneyebilir.

serhat vardı sanırım karanfilde onun numarası olan var mı? baktırdım bi kere o zaman sevmemiştim olumsuz konusştu diye ama kısmen de olsa tutarlı bir falcıymış tekrar denersem serhata gitmek istiyorum. yerini bilen var mı numarasını yada?

Arkadaşlar Merhaba, hepiniz sürekli fal baktıran kişilersiniz. Buna istinaden bizim online fal sistemimiz olcak. Bu sistem de türkiyenin her yerinden en iyi falcılar ve en gelişmiş sistemi kuracağız. Yani dünyanın her yerinden en iyi falcılara fal baktırılabilecek. Sistem hazır, yanlız ismine karar veremedik. ÖrneğinÖ Falcıbacı. Com veya fal aladdin . Com veya fal dünyası. Com gibi sizin önerebileceğiniz en iyi isimler neler olabilir. Site ismini bulan kişiye 100tl hediye yollayacağız. Ayrıca örneklerde türkiyede ismini çok duyup şu kişi en iyi 10 üzerinden 10 alır dediğiniz Falcıları da yazabilirsiniz. Onlarada sistemizde araştırma yaptıkdan sonra çalıştırabiliriz. Önceliğimiz isim şuan ama isim önerilerinizi alabilirsek çok sveiniriz. Üyeliğimiz reklam değil ama belki yinede kapatılabilir. Siz yine görüşlerinizi bildirin ben takipde olacağım. Dediğimiz gibi 100tl hediyemiz var. Bekliyoruz.

evim cafede hayriye huriye sevda birde sarışın kıvırcık saçlı bi kadın var adını unuttum fal baktıran var mı baktırdıklarınızda da tutturan var mı?

evimdeki kevsere baktıran oldu mu?
ben baktırmıştım. hatta bir ara hepsini denedim. dediklerinin hiçbiri çıkmadı.huriye,sevda,özlem,irem hele irem verdiği tarihlerden bir tane bile çıkmadı.bence evim, turuncu gibi kafeler tamamen sürümden kazanıyor. evim turuncuya göre daha hesaplı.ama inanki çıkmıyor.yinede kafa dağıtmak için gidebilirsin.

bu arada arkadaşlar genel soruyorum.anı vede yakın geleceği bilen önerebileceğiniz biri varmı?bir de bir ara anda çok başarılı yasemin diye biri varmış. ama çok pahallıymış. yasemine giden biri var mı? ben ona ulaşamadım. bilgisi olan var mı?(galiba kardeşi yada ablasıda bakıyormuş)

canim isim olarak bilemeyiz cunku bir tane yasemin yokki daha once hangi cafede calismis turuncuda vardi onumu diyorsin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…