- 27 Eylül 2017
- 254
- 95
- 13
- 36
canim asıl ben tesekkur ederim sonucta hepimiz bi umutla gidiyoruz umudu da gectim para veriyoruz en azindan degsin yani yildizname icin iyi bi hoca tanidigim yok sonucta havas ilmi herkez bakamaz o ilme sahip olmak lazim iyi birini bulursam muhakkak denk gelirim ama sen baksettigim kadriyeye baktir pisman olmazsin canim2 22ocak_ozge fal konusunda çok tecrübelisin gerçektenanlattıklatından , yorumlarından çok faydalanıyorum , paylaştığın için de çokkk teşekkür ederimmm
Sılayı tanımadığım için ; gidersem bana kesin kardeşi denk gelir nasılsa anlamamsinem e gideyim diyorumm o da herkese aynı demiş. Yüksek yer üniforma ölüm memur .. fln:) sevda dedim ona bi uğrayayım.., o da muhabbete dönüştürüp zaman geçiyomuş hemen. Bi de süre doldu diyorlarmış sinir bozucu yani ..
Gitmeyi düşündüğümmm : ewim özge olabilir sanırım,
Birileri Güneş Abla demiş. Biraz olumsuz konuşuyomuş sanırım. Gidiim bi ağzımın payını aliimmbi de devrim olabilir belkim. O da kısa bakıyomuş. Öyle de olmazki :)) en az 2o dk konuşsun istiyorumm ben
Fikir vermek isteyen warrr mıııı:)
Bi de yıldızname baktırmak isyorummmm
Kuzılay konurda Serhata gittim. Kuran-ı Kerim i açıp bişiker yazdı çizdi söyledi ama gerçekten öyle mi bakılıyor bu yıldızname bilmiyorum. Bi de gittiğimin ertesi günü çok kötüydüm. İstemsizzz biçimde ama . Böyle kalbimi kazımışlar gibi içim acıyodu. Öyle geçti bütün günüm .O yüzden de ona bi daha gitmek istemedim. Belki de gerçek yıldızname öyle bakılıyodur .. bilemedimmm yaniii..
Özgeye baktırma derim evli arkadaşıma mehmet diye birisiyle tanışıp çok güzel aşk yaşayacaksın demiş bende de atanacaksın kpss puanın çoğu kişiye göre yüksek dedi ben de puanım 56 (gerçekten de öyle) dedim o da bayağı iyi dedi. Artık gerisini sen düşün2 22ocak_ozge fal konusunda çok tecrübelisin gerçektenanlattıklatından , yorumlarından çok faydalanıyorum , paylaştığın için de çokkk teşekkür ederimmm
Sılayı tanımadığım için ; gidersem bana kesin kardeşi denk gelir nasılsa anlamamsinem e gideyim diyorumm o da herkese aynı demiş. Yüksek yer üniforma ölüm memur .. fln:) sevda dedim ona bi uğrayayım.., o da muhabbete dönüştürüp zaman geçiyomuş hemen. Bi de süre doldu diyorlarmış sinir bozucu yani ..
Gitmeyi düşündüğümmm : ewim özge olabilir sanırım,
Birileri Güneş Abla demiş. Biraz olumsuz konuşuyomuş sanırım. Gidiim bi ağzımın payını aliimmbi de devrim olabilir belkim. O da kısa bakıyomuş. Öyle de olmazki :)) en az 2o dk konuşsun istiyorumm ben
Fikir vermek isteyen warrr mıııı:)
Bi de yıldızname baktırmak isyorummmm
Kuzılay konurda Serhata gittim. Kuran-ı Kerim i açıp bişiker yazdı çizdi söyledi ama gerçekten öyle mi bakılıyor bu yıldızname bilmiyorum. Bi de gittiğimin ertesi günü çok kötüydüm. İstemsizzz biçimde ama . Böyle kalbimi kazımışlar gibi içim acıyodu. Öyle geçti bütün günüm .O yüzden de ona bi daha gitmek istemedim. Belki de gerçek yıldızname öyle bakılıyodur .. bilemedimmm yaniii..
ozge bende iyiydi bak ilk baktirdigimda dedikleri cıkti sansliyim o zmanÖzgeye baktırma derim evli arkadaşıma mehmet diye birisiyle tanışıp çok güzel aşk yaşayacaksın demiş bende de atanacaksın kpss puanın çoğu kişiye göre yüksek dedi ben de puanım 56 (gerçekten de öyle) dedim o da bayağı iyi dedi. Artık gerisini sen düşünyine de sen bilirsin falı ucuzdu diye hatırlıyorum
Özgeye baktırma derim evli arkadaşıma mehmet diye birisiyle tanışıp çok güzel aşk yaşayacaksın demiş bende de atanacaksın kpss puanın çoğu kişiye göre yüksek dedi ben de puanım 56 (gerçekten de öyle) dedim o da bayağı iyi dedi. Artık gerisini sen düşünyine de sen bilirsin falı ucuzdu diye hatırlıyorum
ben baktırmıştım. hatta bir ara hepsini denedim. dediklerinin hiçbiri çıkmadı.huriye,sevda,özlem,irem hele irem verdiği tarihlerden bir tane bile çıkmadı.bence evim, turuncu gibi kafeler tamamen sürümden kazanıyor. evim turuncuya göre daha hesaplı.ama inanki çıkmıyor.yinede kafa dağıtmak için gidebilirsin.evimdeki kevsere baktıran oldu mu?
biseyi yakalarsa hep onun ustune konusuyor cok tavsiye etmemevimdeki kevsere baktıran oldu mu?
canim isim olarak bilemeyiz cunku bir tane yasemin yokki daha once hangi cafede calismis turuncuda vardi onumu diyorsin kibu arada arkadaşlar genel soruyorum.anı vede yakın geleceği bilen önerebileceğiniz biri varmı?bir de bir ara anda çok başarılı yasemin diye biri varmış. ama çok pahallıymış. yasemine giden biri var mı? ben ona ulaşamadım. bilgisi olan var mı?(galiba kardeşi yada ablasıda bakıyormuş)
yok bu galiba kendi yerinde yada evinde bakıyormuş.turuncudakine gitmiştim.canim isim olarak bilemeyiz cunku bir tane yasemin yokki daha once hangi cafede calismis turuncuda vardi onumu diyorsin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?