Ankara'daki Falcılar

arkadaşlar birde anda çok başarılı olan nisan adında eskilerden biri varmış.güya kişilerin ağzından konuşuyormuş.nerede olduğunu bilen birileri var mı?yada geçmişte giden.

kevser eskiden güneş abladaki kevserse berbattı çıktığımda sinirden gülüyordum ben eğer oysa gideniniz varsa o oldugunu bilen varsa berbat.

arkadaşlar. bugün dayanamadım. gülay diye bir bayana gittim. malum alışmış kudurmuştan beterdir. ya bakarken anda vede geçmişte başarılı gibiydide. şimdi bu bayandan eskiden bahseden arkadaşlardan yardım rica ediyorum.50 li yaşlarda , kilolu.eskiden küre kafede çalışıyormuş.umarım falı çıkıyordur.ne dersiniz?denemiş olanlar var mı?çingene falı bakıyor.yükselde kendi yerni açmış.

Bu gulay selanik 2 de hayal cafe diye bir yeri olan sanirim ... ani ve geçmişi iyi bilir gelecek de yuzde 60 70 turar ama uyarayim vok paragoz dur ve buyu var diye israr eder. ...

Bu gulay selanik 2 de hayal cafe diye bir yeri olan sanirim ... ani ve geçmişi iyi bilir gelecek de yuzde 60 70 turar ama uyarayim vok paragoz dur ve buyu var diye israr eder. ...
cnm bu o değil galiba bunun yeri karanfilde şu kitap okuyan heykelin oradaki bina birde bu önceden küre kafedeymiş.o bayanı biliyorum. hatta kapattı o.şu taksim kafenin yanıydı.

Selam kızlar ben 3 yıldır telefondan birine baktırıyorum çok memnunum gitmediğim falcı kalmadı İstanbul’da en az 800 vermişizdir fallara hepsi tırt

Arkadaşlar yakın zamanda gittiğiniz falcı var mı memnun kaldığınız az da olsa?

Yaaa ne zaman baktirdiniz peki? Ben yaklasık 1,5 yıl once baktirdigimda hic begenmemistim ama 1 ay once baktirdigimda cok şaşırtmıştı beni. Kendini gelistirmis diye düşünmüştüm

cnm ben ona en son 2 yıl önce baktırdım. ama?bilemiyorum. geliştirmiş derken.

Evren ilk falında komşu teyze modundaydı. Kahve bakmıştı. Son baktırdığımda ise çok net tespitleri vardı. özellikli durumları filan bildi. Hatta çok spesifik şeyler söyledi. gelecek için kısa bir zaman kaldı öngörüleri için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…