Bu gulay selanik 2 de hayal cafe diye bir yeri olan sanirim ... ani ve geçmişi iyi bilir gelecek de yuzde 60 70 turar ama uyarayim vok paragoz dur ve buyu var diye israr eder. ...arkadaşlar. bugün dayanamadım. gülay diye bir bayana gittim. malum alışmış kudurmuştan beterdir.ya bakarken anda vede geçmişte başarılı gibiydide. şimdi bu bayandan eskiden bahseden arkadaşlardan yardım rica ediyorum.50 li yaşlarda , kilolu.eskiden küre kafede çalışıyormuş.umarım falı çıkıyordur.ne dersiniz?denemiş olanlar var mı?çingene falı bakıyor.yükselde kendi yerni açmış.
cnm bu o değil galiba bunun yeri karanfilde şu kitap okuyan heykelin oradaki bina birde bu önceden küre kafedeymiş.o bayanı biliyorum. hatta kapattı o.şu taksim kafenin yanıydı.Bu gulay selanik 2 de hayal cafe diye bir yeri olan sanirim ... ani ve geçmişi iyi bilir gelecek de yuzde 60 70 turar ama uyarayim vok paragoz dur ve buyu var diye israr eder. ...
bebegim tavsiye ediyormusun ben gitmedim buna iyimi falBu gulay selanik 2 de hayal cafe diye bir yeri olan sanirim ... ani ve geçmişi iyi bilir gelecek de yuzde 60 70 turar ama uyarayim vok paragoz dur ve buyu var diye israr eder. ...
Kim peki kendisi?Selam kızlar ben 3 yıldır telefondan birine baktırıyorum çok memnunum gitmediğim falcı kalmadı İstanbul’da en az 800 vermişizdir fallara hepsi tırt
Toplam 9 mesajı var hepsi de özelden baktırdığı kişiyle ilgili. İstanbul' da yaşıyor ama Ankara fal topiğine mesaj yazıyor. İlginç??Kim peki kendisi?
Anlaşıldı bu da reklamcıToplam 9 mesajı var hepsi de özelden baktırdığı kişiyle ilgili. İstanbul' da yaşıyor ama Ankara fal topiğine mesaj yazıyor. İlginç??
yeni bi falcı kesfedilmedi canım eskiler var onlarda malumArkadaşlar yakın zamanda gittiğiniz falcı var mı memnun kaldığınız az da olsa?
Falım geldi yine canım ya kime gideyim sizce?yeni bi falcı kesfedilmedi canım eskiler var onlarda malum
al birini vur ötekine diyim ben sanaSıla'nın yanındaki Evrene baktiran var mi hic? Hiçbir yorum bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?