Ankara'daki Falcılar

Evren ilk falında komşu teyze modundaydı. Kahve bakmıştı. Son baktırdığımda ise çok net tespitleri vardı. özellikli durumları filan bildi. Hatta çok spesifik şeyler söyledi. gelecek için kısa bir zaman kaldı öngörüleri için.

Sıla nerde bılıyormusunuz acaba

sılanin en dusuk fiyati 50 tl diye biliyorum degermi pek sanmiyorum eskiden 3.gozdeydi o zmn harikaydi sonradan bozdu

arkadaşlar bugün birde şu meşhur gülbaşak hanımı deneyeyim dedim .arkadaş gittiğime gideceğime pişman oldum. ne paracı kadın. abuk subuk taşlara benden500tl istedi. o da yetmedi hocası çörekotuna okuyormuş 2000tl yok artık ya. falına gelince aslında itiraf edeyim falı gerçekten iyi ama kadın hemen büyü kötü enerjiler var bilmemne diyip saçmalıyor ki ;Allahın iziniyle olamaz öyle birşey çünki bende korumada var.eğer gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa durum bu.ama falı iyi.anda çok başarılı. gelecek içinse bilemiyorum. yalnız geleceği hemen para kopartmak için bu bileziğe enerji yükleyeyim yoksa işler değişire bağladı.
burayıda takip ediyormuş galiba. eğer ediyorsa kendisine tavsiyem falı iyi ama milleti kazıklamaya kalkmasın .yoksa bir defa gidilir . bir daha da gidilmez.yanarım yanarım şu koca ankarada iyi niyetli dürüst bir falcı yok ona yanarım.

ha bu arada birde hazır oralardayken kibele sibel miydi neydi onadagittim. bak oda iyi hemde enerjiside güzel. tarot baktırdım ben.denenebilir.çıkar mı bilemem ama anda oda başarılı.enerjiside güzel.

ha bu arada birde hazır oralardayken kibele sibel miydi neydi onadagittim. bak oda iyi hemde enerjiside güzel. tarot baktırdım ben.denenebilir.çıkar mı bilemem ama anda oda başarılı.enerjiside güzel.
Kibele kapandı diye biliyorum . Ama bende bir ara baktırmıştım ona fena değildi . Bence hislerini değilde kartları yorumluyordu öyle bir izlenim vermişti bana.

Devrim için aramıştım 3. Gözü kızı hastaymış bakmıyormus.oda tespitleri çok dobraydı
Cidan Cimen en son ona baktirdim , ufkumu açtı resmen . Benim de tüm hatalarımı ve herşeyi çok net şekilde söylemişti. Ama sorduğum konularda olaylar onun dediği gibi olur mu bilmem ama memnun kaldım.
Evim Sevda bu aralar nasıl yakında giden var mı , evimde Gizem vardı mavi gözlü sarışın o sanırım artık yok bir falı onun da harikaydı. Ama sonra hiç ulaşamadım

arkadaşlar bu arada çok ilginç bir gelişme oldu. sibelin dediği olayı bugün sabah yaşadım. ben şoklardayım. ama en çokta şu uğursuz gülbaşağın dediklerinin çıkmadığına sevindim. şu beğenmediğim kafa koparıcı efsun bile gülbaşaktan iyi o derece.ama sibel bende çıktı haberiniz olsun.

şu devrim orat yaşlı esmer bir bayansa o bir zamanlar iranlı bir kadınla yer açmıştı. ama ağzını 100 tl den açardı. birde hemen mor bardak uygulaması,kısmet açama vb.... şeyler derdi.bende vede birkeç kişide çıkmamıştı. sevda ise tamamen tırt. yorumları oku bence.şu çimen nasıl?merak ettim.

devrim cok uzun suredir 3 gozde taif ettigin gibi bi bayan ama o degil sanirim cunku yillardir tanirim ama hic bardak muhabbeti yapmadi 3 yildirda 3 gozde bu basak kaca bakio ona baktirmadim hic

devrim cok uzun suredir 3 gozde taif ettigin gibi bi bayan ama o degil sanirim cunku yillardir tanirim ama hic bardak muhabbeti yapmadi 3 yildirda 3 gozde bu basak kaca bakio ona baktirmadim hic
olabilir. birde piyasada geçerli olan isimleri kullanıyorlar galiba.

bu gülbaşak denilen bayan tunalıda ama bence oda sılagibi bugün salim kafayla düşününce anladım. birde bu moral bozuyor. saçmalıyor. ona gideceğinize bence kibele sibel yada gülay daha mantıklı gibi.

yani şöyle geçmişle geleceği kombinledi. korkuttu. büyü vs. amaç para kopartmak. şahsen ben birdaha gitmem. onun baktığı falı sakryada da bakıyorlar.

ben bugun tlf da birine baktirdimm aslinda fiyati cok uygun oldugu icin pek bisey beklememistim beni sasirtti baya iyiydi dedikleri cikarmi bilmiyorum ins cikar ama ani fln guzel bildi sohbetide iyiydi o paraya cok iyi yani

ben bugun tlf da birine baktirdimm aslinda fiyati cok uygun oldugu icin pek bisey beklememistim beni sasirtti baya iyiydi dedikleri cikarmi bilmiyorum ins cikar ama ani fln guzel bildi sohbetide iyiydi o paraya cok iyi yani
canım özelden numara atarmısın kaça bakıyor

bak veraya benziyor enerjisi simdi sen msj atinca aklima geldi seni gorunce aklima hep vera geliyor
ahahah cansın teşekkür ederim. Vera gibiyse kesin severim yahu. Bilmiomda o kız gerçekten çok iyi ben çok seviyorum

Telefonunu mesaj atar mısınız bana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…