Sıla nerde bılıyormusunuz acabaEvren ilk falında komşu teyze modundaydı. Kahve bakmıştı. Son baktırdığımda ise çok net tespitleri vardı. özellikli durumları filan bildi. Hatta çok spesifik şeyler söyledi. gelecek için kısa bir zaman kaldı öngörüleri için.
Kibele kapandı diye biliyorum . Ama bende bir ara baktırmıştım ona fena değildi . Bence hislerini değilde kartları yorumluyordu öyle bir izlenim vermişti bana.ha bu arada birde hazır oralardayken kibele sibel miydi neydi onadagittim. bak oda iyi hemde enerjiside güzel. tarot baktırdım ben.denenebilir.çıkar mı bilemem ama anda oda başarılı.enerjiside güzel.
şu devrim orat yaşlı esmer bir bayansa o bir zamanlar iranlı bir kadınla yer açmıştı. ama ağzını 100 tl den açardı. birde hemen mor bardak uygulaması,kısmet açama vb.... şeyler derdi.bende vede birkeç kişide çıkmamıştı. sevda ise tamamen tırt. yorumları oku bence.şu çimen nasıl?merak ettim.Devrim için aramıştım 3. Gözü kızı hastaymış bakmıyormus.oda tespitleri çok dobraydı
Cidan Cimen en son ona baktirdim , ufkumu açtı resmen . Benim de tüm hatalarımı ve herşeyi çok net şekilde söylemişti. Ama sorduğum konularda olaylar onun dediği gibi olur mu bilmem ama memnun kaldım.
Evim Sevda bu aralar nasıl yakında giden var mı , evimde Gizem vardı mavi gözlü sarışın o sanırım artık yok bir falı onun da harikaydı. Ama sonra hiç ulaşamadım
devrim cok uzun suredir 3 gozde taif ettigin gibi bi bayan ama o degil sanirim cunku yillardir tanirim ama hic bardak muhabbeti yapmadi 3 yildirda 3 gozde bu basak kaca bakio ona baktirmadim hicşu devrim orat yaşlı esmer bir bayansa o bir zamanlar iranlı bir kadınla yer açmıştı. ama ağzını 100 tl den açardı. birde hemen mor bardak uygulaması,kısmet açama vb.... şeyler derdi.bende vede birkeç kişide çıkmamıştı. sevda ise tamamen tırt. yorumları oku bence.şu çimen nasıl?merak ettim.
olabilir. birde piyasada geçerli olan isimleri kullanıyorlar galiba.devrim cok uzun suredir 3 gozde taif ettigin gibi bi bayan ama o degil sanirim cunku yillardir tanirim ama hic bardak muhabbeti yapmadi 3 yildirda 3 gozde bu basak kaca bakio ona baktirmadim hic
canım özelden numara atarmısın kaça bakıyorben bugun tlf da birine baktirdimm aslinda fiyati cok uygun oldugu icin pek bisey beklememistim beni sasirtti baya iyiydi dedikleri cikarmi bilmiyorum ins cikar ama ani fln guzel bildi sohbetide iyiydi o paraya cok iyi yani
bak veraya benziyor enerjisi simdi sen msj atinca aklima geldi seni gorunce aklima hep vera geliyorcanım özelden numara atarmısın kaça bakıyor
ahahahbak veraya benziyor enerjisi simdi sen msj atinca aklima geldi seni gorunce aklima hep vera geliyor
ben bugun tlf da birine baktirdimm aslinda fiyati cok uygun oldugu icin pek bisey beklememistim beni sasirtti baya iyiydi dedikleri cikarmi bilmiyorum ins cikar ama ani fln guzel bildi sohbetide iyiydi o paraya cok iyi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?