Ankara'daki Falcılar

Daha önce karamel cafede burda bahside bi ara gecen göksuyu buldum ben ilk defa baktirdimm ama begendim yani piyasadaki falcilara gore gayet iyi tavsiye ederim

bende çok falcıya gittim ama iyi atan hiç denk gelmedim ankaradayım .. sadece fikriyenin nokta atışları vardı şimdiye kadarki en iyisi bana bakan oydu . daha geçen gün asmalı konak cafeye gittim berbattı hep klasik şeyler nazar var falan filan sor sor dio hiçde memnun kalmadım bide tuanna wardı cidanada gitmiştim turuncuyada gittim bitane kadın bııkaç attı doru cıktı daha sonra baska bir erkek bakmıstı ordan oda sallantılı .. iyi atan kiim vardırkiii yardımcı olmanızı istesemm

fikriye ve kardesi yillar oldu birakali suan cok iyi degillermis zaten oyle duymustum.
evimde irem ozge ve sevda olabilir.göksu var benim yeni favorim aklima biri gelmiyor suan

zaten kapattılar fikriye tlf özel müşterilerine bakıyo 200tl yapmış peki göksu nasıl hangi cafede isim ve tarihtemi iyi ? yada sence evim cafedekilermi daha iyi göksumu ??

Kızlar selam. Astrobloom fal merkezinde çalışan Meryem diye bir falcı varmış. Mekanı aradım ve artık bizimle çalışmıyor dediler. Herhangi bir bilgisi olan var mı? Meryem nerede şuan?

Bir de daha önce gidenler deneyimlerini paylaşabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.

Hiç duymadım meryem die birini o dediniz yeridee.. iletişime geçerseniz iletişime geçelimm

Merhaba kızlar benim de kafama takılan gerçek cevabı öğrenmek için kapısını çaldığım birçok falcı oldu bunlarla ilgili olarak
Evim cafe Sevda .. Tamamıyla fiyasko kesinlikle gitmeyin paranız boşa gider , gözlerini devire devire soruma cevap verdi ama tam tersi çıktı ..
Evim cafe ozlem .. Evet gidilebilir, hem az para odersiniz hemde guzel bir elektrigi var sorumun cevabini bildi..
Karamel cafe leyla .. Leyla bircok konuyla ilgili guzel bakti ama benim sorunum cevabini bilemedi gidilebilir ama ..
Bahcelievler Nuran.. Sakin gitmeyin tamamen atiyor ..
Cidan cafe figen.. Gidileblir enerjisi guzel sorumun cevabini bildi..
Cidan cafe çimen .. Evet gidilir o da sorumun cevabini bildi..
Gir gir cafe Demet.. Pahali sorumun cevabini bilemedi elektrigi guzel ama soyledigi hic bisi cikmadi..
Evim cafe meryem.. Salladi soyledigi hicbisi cikmadi
Turuncu pars.. Tamamiyle atiyor
Turuncu venus.. O da atiyor..
Simdilik bu kadar yine gidersem paylasirim..

ah bi bulabilsek sağlamm atan paylaşırızda zaten benimde dediğim gibi hep fasa fiso asmaaltı evim cafe bide sakaryada çiçekçilerin karşısında cafe adını unuttum ezel die bi bayan vardı oda boş hele turuncu cafe tam bir hayal kırıklığı berbaaat hiçmi bitane tutturmaz insan ... yine gidersek başkasına haberleşelim

Kızlar Evim cafedeki Özlem ayrılmış sanırım. Şuan nerede çalıştığını bilen var mı?

malesefff .. kızlaaar bide 6.his cafe var ordada yasemin hanım war ben gittim onada ama bakmadı bile ben sna bakamam senin tüm çakraların kapalı dedii bitiridi çakra acıorum dedi tanesi 250tl dedi bende hımm saolun dedim çıktım :

kızlar şimdi hangii özlemii öneriyorsunuzzz hangisi daha iyi yada özlemsiz kimi tavsiye ediosunuzzz:S

Aslında fal kolik yada fal manyagı falan deilim ama buara cok taktm cunku hic haketmedm halde yalan duygularla benim duygularmla oynandı we şimdi baskası oldu için ben istenmwyen fazlalık kişi oldummm onun için iyi atan birini arıom belki dagıtır kafamı kızlar

fal kolik ve fal manyagiyim iyi atan cok var ama dedikleri cikana denk gelmedim evim ozge irem bide göksu var anda iyi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…