- 27 Eylül 2017
- 254
- 95
- 13
- 36
fikriye ve kardesi yillar oldu birakali suan cok iyi degillermis zaten oyle duymustum.bende çok falcıya gittim ama iyi atan hiç denk gelmedim ankaradayım .. sadece fikriyenin nokta atışları vardı şimdiye kadarki en iyisi bana bakan oydu . daha geçen gün asmalı konak cafeye gittim berbattı hep klasik şeyler nazar var falan filan sor sor dio hiçde memnun kalmadım bide tuanna wardı cidanada gitmiştim turuncuyada gittim bitane kadın bııkaç attı doru cıktı daha sonra baska bir erkek bakmıstı ordan oda sallantılı .. iyi atan kiim vardırkiiiyardımcı olmanızı istesemm
kilolu ozlem halen orda siyah sacli zayif ozlemi diosan o zaten falci degildi ilk fal bakmaya evimde baslamisti simdi yine normal hayatina döndü diger ozlemde turuncudaKızlar Evim cafedeki Özlem ayrılmış sanırım. Şuan nerede çalıştığını bilen var mı?
Gitme atıyor ben gittim hiç memnun kalmadım.O zaman sanırım Sevda nın bi kahvesini içmeye gitmeliyimTeşekkür ederimmmmm
fal kolik ve fal manyagiyim iyi atan cok var ama dedikleri cikana denk gelmedim evim ozge irem bide göksu var anda iyi olanAslında fal kolik yada fal manyagı falan deilim ama buara cok taktm cunku hic haketmedm halde yalan duygularla benim duygularmla oynandı we şimdi baskası oldu için ben istenmwyen fazlalık kişi oldummm onun için iyi atan birini arıom belki dagıtır kafamı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?