Ankara'daki Falcılar

kızlar ya yurdagüle ya göksuya gidecem bugun randewu falan gerekıomu bı yardımcı olabılırmısınız? yurdagüleee gidiimm tabi daha ii diosan ?

ankarapapatyam yurdagülmü göksumu ?? yurdagül diosan onun adresinide yazabilirmisin göksu karakaya iş merkezindede yurdagül ?

tamam yazıcam gidip gelinceee :)) uzun bakıo demi son olarak :) iism tarih falan warmı ? son soruşum cok oldum farkındayım ama

amam yazıcam gidip gelinceee :)) uzun bakıo demi son olarak :) iism tarih falan warmı ? son soruşum cok oldum farkındayım ama

ARKADAŞLAR 1000 DEFA SÖYLEDİK YURDAGÜL TIRT DİYE .FALI İYİ OLSA BİZDE GİDERDİK.TAMAMEN MANTIKLA BAKAN HİSLERİ 0 BİR İNSAN. ONUN BAKTIĞI FALI HERHENGİBİRİ DE BAKAR.

ARKADAŞLAR 1000 DEFA SÖYLEDİK YURDAGÜL TIRT DİYE .FALI İYİ OLSA BİZDE GİDERDİK.TAMAMEN MANTIKLA BAKAN HİSLERİ 0 BİR İNSAN. ONUN BAKTIĞI FALI HERHENGİBİRİ DE BAKAR.
Kartların anlamlarını biliyorum olduğu gibi yorumladı duymak istediklerimi söylemedi olanı söyledi üzüldüm çıkınca aslında.. Ama bence birçok şeyi bildi.. Hayal dünyasında gezdirmedi ben sevdim.. İsteyen gider istemeyen gitmez ..

aynen öyle.ama şuda bir gerçek ki benim çevremde kimsede çıkmadı. ben kamudayım.bizim işyerinden en az 10 kişi gitti. kimse memnun kalmadı.insanlar buraya bilgi almak için giriyor. yalnışta yönlendirmemek lazım. benim ve çevremdekilerin durumu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…