- 13 Şubat 2018
- 80
- 39
- 3
- 42
Karanfil sok karakaya iş merkezi 3. Katgöksu hangi cafedeee ??? öğrenebilirmiyimmm ??
30tl pazar günü kapalı sanırım hafta içi gidersinçok teşekkürler randeewu almaya falan gerek warmı bide ücreti biliiomusunuzzz??
Yurdagüle git bence sakarya koton karşısı hoşbeş cafekızlar ya yurdagüle ya göksuya gidecem bugun randewu falan gerekıomu bı yardımcı olabılırmısınız? yurdagüleee gidiimm tabi daha ii diosan ?
Kahve tarot 55tlyurdagül ne kadar ? gidince rezil olmayım cok pahalıysa falan
Reklamlarrrrr...Kahve tarot 55tl
Soruldu söyledim reklam falan değil ben ve arkadaşım memnun kaldı isteyen gider isteyen gitmez beni ilgilendirmezReklamlarrrrr...
Ben sadece tarot baktırdım onda isim çıkmaz zaten, kahvede veriyo olabilir onu bilmiyorum uzun bakıyor samimi sevecen bir ablaankarapapatyam ?
Kartların anlamlarını biliyorum olduğu gibi yorumladı duymak istediklerimi söylemedi olanı söyledi üzüldüm çıkınca aslında.. Ama bence birçok şeyi bildi.. Hayal dünyasında gezdirmedi ben sevdim.. İsteyen gider istemeyen gitmez ..ARKADAŞLAR 1000 DEFA SÖYLEDİK YURDAGÜL TIRT DİYE .FALI İYİ OLSA BİZDE GİDERDİK.TAMAMEN MANTIKLA BAKAN HİSLERİ 0 BİR İNSAN. ONUN BAKTIĞI FALI HERHENGİBİRİ DE BAKAR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?