cnm sibel kahve+ tarota 60 tl ye bakıyor.(kusura bakma geç gördüm cvpta geç oldu) kibele kafede bakıyor.ama randevuyla git . gitmeden ara. internete yaz çıkıyor.tel vermek yasak .bir dene bakalım.çıkarsa haberleşelim.ptt li?
ya ben bilmiyorum ama merak ettim sende çıktı mı?Ben hala sılanın yerini bulamıyorum. Korku evının oldugu bıle denılmıstı orada degılmıs. Eskiden de madonun ordaydı mesrutiyet nerde bu kadın??.
korku evinin tam yanindaki daire en ust kat canimmBen hala sılanın yerini bulamıyorum. Korku evının oldugu bıle denılmıstı orada degılmıs. Eskiden de madonun ordaydı mesrutiyet nerde bu kadın??.
Cidan cafe figen abla iyidir tarih veriyor bence gidebilirsin bana söyledileri çıktı.bende gülay cafedeki gülayı duydum oda kahwe + tarot 50 tl dediler randewusuz falan baktırılabiliomus ama sadece yorumlarından okudumm
??
cnm gülaya ben gittim. denenebilir.tutarlı bir kadın. tabi tamamen çıktı diyebilmek içinse zaman var.ama piyasadaki falcıyım diye geçinenlere kıyasla hiç fena değil.bende gülay cafedeki gülayı duydum oda kahwe + tarot 50 tl dediler randewusuz falan baktırılabiliomus ama sadece yorumlarından okudumm
??
figen çıkıyor mu? ben denemedim. birde ne kadara bakıyor. suyu iyiymiş dediler ama?Cidan cafe figen abla iyidir tarih veriyor bence gidebilirsin bana söyledileri çıktı.
Ben kahve tarot baktırdım diğer falcıların yok dediğine o var dedi anla ilgili herşeyi bildi figen abla iyidir gitmediysen deneyebilirsinfigen çıkıyor mu? ben denemedim. birde ne kadara bakıyor. suyu iyiymiş dediler ama?
saol cnm. denerim .Ben kahve tarot baktırdım diğer falcıların yok dediğine o var dedi anla ilgili herşeyi bildi figen abla iyidir gitmediysen deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?