Ankara'daki Falcılar

bende en son çıkan kibele sibel oldu.hemde imkansızdı yani o derece.ama diğer dedikleri için zaman var. denenebilir en azından.

cnm sibel kahve+ tarota 60 tl ye bakıyor.(kusura bakma geç gördüm cvpta geç oldu) kibele kafede bakıyor.ama randevuyla git . gitmeden ara. internete yaz çıkıyor.tel vermek yasak .bir dene bakalım.çıkarsa haberleşelim.

Ben hala sılanın yerini bulamıyorum. Korku evının oldugu bıle denılmıstı orada degılmıs. Eskiden de madonun ordaydı mesrutiyet nerde bu kadın??.

Ben hala sılanın yerini bulamıyorum. Korku evının oldugu bıle denılmıstı orada degılmıs. Eskiden de madonun ordaydı mesrutiyet nerde bu kadın??.
ya ben bilmiyorum ama merak ettim sende çıktı mı?
yoksa ilk defamı deneyeceksin.

Arkadaşlar Evim Cafedeki Sibel, Turuncu Cafe'ye geçmişti. Sanırım oradan ayrılmış, yerini bilen varsa paylaşabilir mi??

Merhabalar bayadır bu konuyu takip ediyordum.

Turuncu kafedeki Araf : yazın baktırmıştım, arkadaşıma dediği şeyler çıktı ama bana dediği çoğu şey çıkmadı.Bilginiz olsun boğa burcuna bakmıyor.Enerjiden dolayı belki benim yükselenimle alakalıdır.kahve 30 tl

Sinem milaz cafe : Yine arkadaşımla gittik ikimize de aynı isimleri söyledi Ali ve Mert illaki hayatımızda olan isimler.Akraba,arkadaş,sevgili gibi ama dedikleri kısmen doğruydu.Eski sevgilimle ilgili dedikleri doğru çıktı.Verdiği tarih 2 ay içinde 28 i dedi ama 4-5 ay sonra ayın 28 inde oldu.Onun dışında dediği çokta şey çıkmadı.Anı iyi biliyor.Sizi rahatlatıyor ayrıca kendi yerini açtığında ilk gitmiştim 30 tl olması lazım kahve + tarot

Cidan Cafe Figen : Kesinlike tak tak anla ilgili şeyleri söylüyor.Her şeyiyle giderseniz mutlaka tarot + kahve baktırmanızı öneririm.Cidan Cafede birisi daha hoşuma gitti beklerken bir dahakine ona baktırmayı düşünüyorum ama tekrar gideceğim bir falcı kesinlikle bir abla gibi, sizin sorularınızı sorup kendi cevaplıyor. Kahve-+tarot 50 indirim yapabilir belki öğrenciyseniz.Geleceğe dair dediklerini bilemiyorum daha yeni gittim Ama şunu söylemeliyim geleceğe dair üçü de aynı şeyi söyledi hayatıma gircek kişi ile ilgili sadece Figen Hanım zaman vermedi.

En memnun kaldığınız fal türü hangisi? Kahve, tarot, su vs... Bakan kişiye göre değişir bu tabi ki ama siz en çok hangisini tercih ediyorsunuz?

bende gülay cafedeki gülayı duydum oda kahwe + tarot 50 tl dediler randewusuz falan baktırılabiliomus ama sadece yorumlarından okudumm
??

bende gülay cafedeki gülayı duydum oda kahwe + tarot 50 tl dediler randewusuz falan baktırılabiliomus ama sadece yorumlarından okudumm
??
cnm gülaya ben gittim. denenebilir.tutarlı bir kadın. tabi tamamen çıktı diyebilmek içinse zaman var.ama piyasadaki falcıyım diye geçinenlere kıyasla hiç fena değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…