figeni denemedim. ama gülay fena değil.denenebilir.Şimddiii arkadaşlarımm gülaymı figenmi hangisini öneriosunuz kahwe +tarot sanırım ikiside .. hangisini öneerirsinizzz merakla cewap bekliyorumm
Figen e git anda çok başarılı Sibel in söyledikleri çıkarmı bilmiyorum beklicez ama figen bana iyi tutturmuştu söylediği birkaç şey de çıktı.kıskançlık krizim ilgisizlik 3.kişiler öle bi haldeyimkii bşraz enerjim dağılır kafam dağılır die taktım fala buara kıızlaaar
..(
Tel de bakıyor muBen kahve tarot baktırdım diğer falcıların yok dediğine o var dedi anla ilgili herşeyi bildi figen abla iyidir gitmediysen deneyebilirsin
Yok bakmıyorTel de bakıyor mu
Kibele sibel e birkaç yıl önce gitmiştim an da başarılı ruh halinizi biliyor enerjisi de iyi ama o kadar ,gelecekle ilgili dedikleri çıkmadı .
Gülayı da burada okuyup gittim acaip vasat bence ,yaşam koçu havasında ,şöyle olumlu düşün sabah kalkarken böyle olumlama yap falan .bomboş bence .gelecek ile ilgili söyledikleri farazi zaten 3 ay -5 ay diyor .
Sakın beklentiye gitmeyin falcı değil bence yaşam koçu o
Gerçi burada yazıyor ama hala giden oluyor
Ben yazayım da yine isteyen gider isteyen gitmez
bu kötü oldu. gülay neysede sibelden umutluydum neyse ya vardır bunda da bir hayır.bu arada sizin beğendiğiniz gerçekten çıkan kim var merak ettim.gsliba sizde çok gitmişsiniz .benim gibi.şu nisan varmış. bulamıyorum. siz nerede biliyor musunuz?Kibele sibel e birkaç yıl önce gitmiştim an da başarılı ruh halinizi biliyor enerjisi de iyi ama o kadar ,gelecekle ilgili dedikleri çıkmadı .
Gülayı da burada okuyup gittim acaip vasat bence ,yaşam koçu havasında ,şöyle olumlu düşün sabah kalkarken böyle olumlama yap falan .bomboş bence .gelecek ile ilgili söyledikleri farazi zaten 3 ay -5 ay diyor .
Sakın beklentiye gitmeyin falcı değil bence yaşam koçu o
Gerçi burada yazıyo
al benden de o kadar. bu aralar bende çıldırıyorum. valla benim maaş gitti.annem duysa öldürür beni.kıskançlık krizim ilgisizlik 3.kişiler öle bi haldeyimkii bşraz enerjim dağılır kafam dağılır die taktım fala buara kıızlaaar
..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?