Ankara'daki Falcılar

Anı bildi birde bende ileriyle ilgili özellikle aşk konusundaki söylediklerinin hiçbiri çıkmadı

Şimddiii arkadaşlarımm gülaymı figenmi hangisini öneriosunuz kahwe +tarot sanırım ikiside .. hangisini öneerirsinizzz merakla cewap bekliyorumm

arkadaşlar nisanın yerini bilen var mı?ben bir türlü ulaşamadım da.

Şimddiii arkadaşlarımm gülaymı figenmi hangisini öneriosunuz kahwe +tarot sanırım ikiside .. hangisini öneerirsinizzz merakla cewap bekliyorumm
figeni denemedim. ama gülay fena değil.denenebilir.

kıskançlık krizim ilgisizlik 3.kişiler öle bi haldeyimkii bşraz enerjim dağılır kafam dağılır die taktım fala buara kıızlaaar
.. (

F
kıskançlık krizim ilgisizlik 3.kişiler öle bi haldeyimkii bşraz enerjim dağılır kafam dağılır die taktım fala buara kıızlaaar
.. (
Figen e git anda çok başarılı Sibel in söyledikleri çıkarmı bilmiyorum beklicez ama figen bana iyi tutturmuştu söylediği birkaç şey de çıktı.

Kibele sibel e birkaç yıl önce gitmiştim an da başarılı ruh halinizi biliyor enerjisi de iyi ama o kadar ,gelecekle ilgili dedikleri çıkmadı .
Gülayı da burada okuyup gittim acaip vasat bence ,yaşam koçu havasında ,şöyle olumlu düşün sabah kalkarken böyle olumlama yap falan .bomboş bence .gelecek ile ilgili söyledikleri farazi zaten 3 ay -5 ay diyor .
Sakın beklentiye gitmeyin falcı değil bence yaşam koçu o
Gerçi burada yazıyo

Figen'e de gittik çok ,anı biliyor diye bilecek sanıyorsunuz ama o da çıkmıyor
Biz 3 kişi gittik gelecekle ilgili dedikleri hiçbirimize çıkmadı

BENBERRİN SEN HANGİSİNİ TAVSİYE EDİOSUN OZAMAN ?? GİTTİKLERİNDEN ŞİMDİLİK CİDAN CAFE FALCI FİDANI ÖVÜYO HERKEZ AMA SEN??

bu kötü oldu. gülay neysede sibelden umutluydum neyse ya vardır bunda da bir hayır.bu arada sizin beğendiğiniz gerçekten çıkan kim var merak ettim.gsliba sizde çok gitmişsiniz .benim gibi.şu nisan varmış. bulamıyorum. siz nerede biliyor musunuz?

.. (
al benden de o kadar. bu aralar bende çıldırıyorum. valla benim maaş gitti.annem duysa öldürür beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…