Ankara'daki Falcılar

BENDE GİTTİM AMA BULAMIOM İŞTE BU GÜLAYLA CİDAN CAFE FİGENİN ADINI DUYDUM ? NİSAN KİMMİŞ NEYMİŞ ??

BENDE GİTTİM AMA BULAMIOM İŞTE BU GÜLAYLA CİDAN CAFE FİGENİN ADINI DUYDUM ? NİSAN KİMMİŞ NEYMİŞ ??
bu nisanı ben çok sağlam birkaç kişiden duydum. söylediklerini yaşamışlar.birde karşı tarafın ağzından konuşuyormuş. çok sağlam fal bakıyormuş. bir de ablası varmış. o da çok sıkı falcıymış. sanırım buradan giden yok.

ya kızlar beni afaroz edeceksiniz ama şu abidinpaşadaki zehranın numarasını özelden alabilir miyim?(beğenmeyen kadar memnun kalanda varmış)bir deben denemek istiyorum.beni yiyecek hali yok.

nisanı nerden bulabilirizkii ozaman walla şuanki yaşadım bi, olayın ustune hemen gitmek istiommm ??

bende ankarada bir falcıya gittim nisan diye bi bayan müthişti inanılmaz yüzüme bakarak herşeyi söyledi gelmiş geçmiş gelecek hepsini bir bir yaşadım tavsiye ederim 0543 827 85 90 şimdi telde bakıyor geçen arkadaşım baktırmıştı böle bi numara çıkıo ??

saol cnm ya .bir arayayım bakalım.

az önce aradım. çıkan bayan ben değilim yalnış numara beni böyle çok arıyorlar dedi. hatta bende fal bakında parayı kırın bari dedim. güldük biraz. haberin olsun. yalnış numara. şu baktıran arkadaşından numarayı isteyebilir misin?yada nasıl ulaşabiliriz?

yeri nerede? buluruz belki?

Eskilerin gitmediği kişi kalmadı, hepsi denendi. Hiçbiri çıkmadı. Çoğumuz forumu da, falı da bıraktık arkadaşlar. Nisan dediğiniz kişiye de gidildi. Çok pahalıdır. 2 yıl önce 200 tl den ağzını açardı. İşlem yapacam falan filan diye de fiyatı arttırırdı. Hiç boşuna uğraşmayın Nisanı bulmak için, o da balonu patlayanlardan. Zaten uzun zamandır İstanbul' da. Kafa dağıtmak istiyorsunuz anlıyorum. Hepimiz aynı yollardan geçtik. Kimler geldi geçti bu forumdan. Ama Allah aşkına bunlara para kaptırmayın, hepsi aynı. Kuaföre cilt bakımına gidin ama bu falcı denen insanlara gitmeyin. Ben o kadar parayı bunlara harcadığıma çok pişmanım çook

ben o numarayı netten almıştım nisan die yazınca hatta yazan kişi o yorum şekliyle yazmış.. 2kere yorum yazarak paylaştım için ilk yazım okunmamış neyse nisan yoksa cidan cafe figene gideriz cidandı demi şuan öle bi psikolojideyimki anlatamıorumm dedm ya 3.kişiler yuzunden yaşanan hayal kırıklığı üstüne özlemek falan filan ...

Benim tavsiye edebileceğim kimse yok maalesef
Burada yazılan tüm falcılara gittim
Hepsi boş inanın .ufak tefek şeyleri bilenler oldu sadece
Nisan 200 tl ye bakıyordu en son ,kesin yine zam yapmıştır ,ne dediğini anlamıyorsunuz zaten ,odaklanamıyor bir ordan bir burdan konuşuyor ,sorunuza da tam anlamıyla cevap veremiyor zaten
O kadar paraya değmez uğraşmayın bence

cvp veren arkadaşlara teşekkür ederim.demk ki nisanda boş.neyse artık .bakarız. ya arkadaş bu nasıl krizse eroiman olsak bundan iyi gider yatarız tedavi oluruz. bunun tedaviside yok.

Dönem dönem böyle fal krizi oluyor herkeste demek ki, Allah herkesin gönlünün muradını versin de kurtulalım şu falcılardan.
AYNEN.BİLİYORUM Kİ BUNLARIN SEBEBİ DE O KAHROLASI ERKEKLER.TOPUNUN KÖKÜNE KİBRİT SUYU. SEN BİN NUMARAYLA KANDIRIP KANINA GÜNAHINA GİRERLER ONDAN SONRADA DEFOLUP BAŞKA LİMANA YELKEN AÇARLAR.

Nisana zaten gitmedm hiç ben şimdi adını duydum ama şu gülayla cidan cafedeki bayan yazsmalardan anladm kadaryla ii gibi kada dagtmada demii?? Figen cidan cafedekii

Nisana zaten gitmedm hiç ben şimdi adını duydum ama şu gülayla cidan cafedeki bayan yazsmalardan anladm kadaryla ii gibi kada dagtmada demii?? Figen cidan cafedekii
figene gitmedim ama gülay olabilir. şu cidan çimende iyi dediler.

Sen Gülaya gittn sanrmm uzunmu bakıo tarhnyada sim falan werebiliomu resme baksrak yorum falan yapabiliomu ??? Ne diosun ?? Ben netten okudum adını yorumlardan falan gitmedim hiç ona ?? Boşa gitmiş olmayım die sorarak gidiim bukez diorum

Meşrutiyet köprüsünün orda madonun karşısında 8.katta da bir yer warmis ismini tam çikaramadı başka bi arkadasmda onunda bi akrabasi gitmiiş

resimden yorum yapıyor. çingene tarotu baktırdım ben. onda uzmanmış. zaten o tarotu yıllar önce şu rengarenkteki deryaya baktırmıştım.sanırım ankarada pek ona bakanda yok. bence memnun kalırsın.bir denemeye değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…