bu nisanı ben çok sağlam birkaç kişiden duydum. söylediklerini yaşamışlar.birde karşı tarafın ağzından konuşuyormuş. çok sağlam fal bakıyormuş. bir de ablası varmış. o da çok sıkı falcıymış. sanırım buradan giden yok.BENDE GİTTİM AMA BULAMIOM İŞTE BU GÜLAYLA CİDAN CAFE FİGENİN ADINI DUYDUM ? NİSAN KİMMİŞ NEYMİŞ ??
saol cnm ya .bir arayayım bakalım.bende ankarada bir falcıya gittim nisan diye bi bayan müthişti inanılmaz yüzüme bakarak herşeyi söyledi gelmiş geçmiş gelecek hepsini bir bir yaşadım tavsiye ederim 0543 827 85 90 şimdi telde bakıyor geçen arkadaşım baktırmıştı böle bi numara çıkıo ??
az önce aradım. çıkan bayan ben değilim yalnış numara beni böyle çok arıyorlar dedi. hatta bende fal bakında parayı kırın bari dedim. güldük biraz. haberin olsun. yalnış numara. şu baktıran arkadaşından numarayı isteyebilir misin?yada nasıl ulaşabiliriz?bende ankarada bir falcıya gittim nisan diye bi bayan müthişti inanılmaz yüzüme bakarak herşeyi söyledi gelmiş geçmiş gelecek hepsini bir bir yaşadım tavsiye ederim 0543 827 85 90 şimdi telde bakıyor geçen arkadaşım baktırmıştı böle bi numara çıkıo ??
yeri nerede? buluruz belki?bende ankarada bir falcıya gittim nisan diye bi bayan müthişti inanılmaz yüzüme bakarak herşeyi söyledi gelmiş geçmiş gelecek hepsini bir bir yaşadım tavsiye ederim 0543 827 85 90 şimdi telde bakıyor geçen arkadaşım baktırmıştı böle bi numara çıkıo ??
AYNEN.BİLİYORUM Kİ BUNLARIN SEBEBİ DE O KAHROLASI ERKEKLER.TOPUNUN KÖKÜNE KİBRİT SUYU. SEN BİN NUMARAYLA KANDIRIP KANINA GÜNAHINA GİRERLER ONDAN SONRADA DEFOLUP BAŞKA LİMANA YELKEN AÇARLAR.Dönem dönem böyle fal krizi oluyor herkeste demek ki, Allah herkesin gönlünün muradını versin de kurtulalım şu falcılardan.
figene gitmedim ama gülay olabilir. şu cidan çimende iyi dediler.Nisana zaten gitmedm hiç ben şimdi adını duydum ama şu gülayla cidan cafedeki bayan yazsmalardan anladm kadaryla ii gibi kada dagtmada demii?? Figen cidan cafedekii
resimden yorum yapıyor. çingene tarotu baktırdım ben. onda uzmanmış. zaten o tarotu yıllar önce şu rengarenkteki deryaya baktırmıştım.sanırım ankarada pek ona bakanda yok. bence memnun kalırsın.bir denemeye değer.Sen Gülaya gittn sanrmm uzunmu bakıo tarhnyada sim falan werebiliomu resme baksrak yorum falan yapabiliomu ??? Ne diosun ?? Ben netten okudum adını yorumlardan falan gitmedim hiç ona ?? Boşa gitmiş olmayım die sorarak gidiim bukez diorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?