göstereceğin kişinin muhtelif resimleri varsa hazırlayıp git. daha iyi oluyor o zaman.Sen Gülaya gittn sanrmm uzunmu bakıo tarhnyada sim falan werebiliomu resme baksrak yorum falan yapabiliomu ??? Ne diosun ?? Ben netten okudum adını yorumlardan falan gitmedim hiç ona ?? Boşa gitmiş olmayım die sorarak gidiim bukez diorum
o kimmiş?Meşrutiyet köprüsünün orda madonun karşısında 8.katta da bir yer warmis ismini tam çikaramadı başka bi arkadasmda onunda bi akrabasi gitmiiş
bak bu daha da iyi.bu 3. şahıs olayları çok zor. Allah yardımcın olsun.Meşrutiyetin oradalini bi kız arkadasmın akrabası gitmiş sölemiş ona oda bana söledi .. çingene tarotu diosun normal kahwe + tarot diodum çingene tarotunu deneyelim seen test edip onayladınvar var resim war hem onun hem onu kıskanndım kadının (
ben memnun kaldım.oldukça kültürlü mantıklı bir bayan. ortamıda güzel.dene bekalım. ama yorumda yap.bakalım sende başarılı olacak mı?çingene tarotunu dene. artık kahve +tarot klasik oldu.Amin benm durum karısık die yazmstm ya bunlardan ötürüydü.. çingene tarotumu daha ii diosun ilkkez baktrcam onuda hep kahwe yada tarottu ii güzel şeyler duyalım lütfen gülaydan zgerçekçi şeyleeri duyalım hayaller demesin hayatlar desin ...
çıkana nasıl çıkıyor?valla şiştim.ben birde şu zehraya gideceğim. mart gibi.onu çok öven birileri oldu. gerçi tehlikeliymiş ama?siz gittiniz mi?Sude cafe Neslihan' a 2 yıl önce ve 2 defa gittim. İlk fal deneyimimdi. Onun lafına baksaydım şu an evliydim. Pembe yorum yaptıkça tavsiye ediliyorlar ama o pembe yorumlar çıkmıyor. Beni bu fal işine bulaştıran arkadaşa da söylenenler çıkmadı. Kıza, okulu uzatmadan bitireceksin dediler ama 2 yıldır mezun olamadı, okul uzattı. Gerisini siz düşünün. Serhat, Sıla,Cihan, Mehtap, Sinem, Nisan, Yasemin, Hatice, Zeynep, Gırgır cafedeki kadınlar, Mustafa Miraç ve daha ismini hatırlayamadığım nice falcılar boş çıktı...
Zehra tehlikeli dediler hep. O yüzden denemedim ve iyi ki denemedim. Telefonla arayıp adres aldım ama içime sinmediği için gitmemiştim. Çıkanlara da tesadüf. Zaten ya dönecek diyorlar ya dönmeyecek. %50 ihtimal var sonuçta. Bazıları akıl okuyor, zaten bildiklerimizi söylüyorlar. Geleceği ise tahmin ediyorlar. Bazıları ise insan sarrafı olmuş. Tamamen yaşımıza, giyimimize, sorduğumuz soruya göre yorum yapıyorlar. Ben ilk defa aralık 2016 da fal baktırdım. Devamı geldi. Hem yüzyüze hem online fal için çok para harcadım. Saatlerce falcı beklediğimi bilirim. Alt tarafı 10 dakika fal bakacaklardı. Ama dedikleri çok fena patladı. Artık bıraktım fal işini. Nerdeyse 6 ay olmuş bırakalı. Niyetim ukalalık etmek değil, yanlış anlaşılmasın. Biz yandık siz yanmayın arkadaşlar, dertdaşlar ...çıkana nasıl çıkıyor?valla şiştim.ben birde şu zehraya gideceğim. mart gibi.onu çok öven birileri oldu. gerçi tehlikeliymiş ama?siz gittiniz mi?
en iyisini yapmışsınız. darısı başımıza.allahtan ben online fala dadanmadım. telede pek inanmıyorum. bir yüzyüze fal var. oda son 6 aydır taktım. eskiden yılda 1 2 giderdim. bu zehra bir de dergahım diyormuş. 8 kurban parası istiyormuş diye duydum bu yüzden cesaret edemiyorum. neyse bizde bir yerde bıkacağızda massimum doygunluk noktasına bir gelelim bakalım.(yada maksimum kazıklanmamı desek)Zehra tehlikeli dediler hep. O yüzden denemedim ve iyi ki denemedim. Telefonla arayıp adres aldım ama içime sinmediği için gitmemiştim. Çıkanlara da tesadüf. Zaten ya dönecek diyorlar ya dönmeyecek. %50 ihtimal var sonuçta. Bazıları akıl okuyor, zaten bildiklerimizi söylüyorlar. Geleceği ise tahmin ediyorlar. Bazıları ise insan sarrafı olmuş. Tamamen yaşımıza, giyimimize, sorduğumuz soruya göre yorum yapıyorlar. Ben ilk defa aralık 2016 da fal baktırdım. Devamı geldi. Hem yüzyüze hem online fal için çok para harcadım. Saatlerce falcı beklediğimi bilirim. Alt tarafı 10 dakika fal bakacaklardı. Ama dedikleri çok fena patladı. Artık bıraktım fal işini. Nerdeyse 6 ay olmuş bırakalı. Niyetim ukalalık etmek değil, yanlış anlaşılmasın. Biz yandık siz yanmayın arkadaşlar, dertdaşlar ...
zehrami dergahim diyormus yakinda mamaktaki zöhre ana gibi olur oda o zmn ilim sahibi hoca bu medyum degil yani dur ben bi arastiriyim bunu hoca tanidim cok yarin net cvp veririm oyle gidersiniz bosa para vermeyelimmen iyisini yapmışsınız. darısı başımıza.allahtan ben online fala dadanmadım. telede pek inanmıyorum. bir yüzyüze fal var. oda son 6 aydır taktım. eskiden yılda 1 2 giderdim. bu zehra bir de dergahım diyormuş. 8 kurban parası istiyormuş diye duydum bu yüzden cesaret edemiyorum. neyse bizde bir yerde bıkacağızda massimum doygunluk noktasına bir gelelim bakalım.(yada maksimum kazıklanmamı desek)
göksuyu deneyin kizlar son zamanlardaki favorim o piyasadaki falcilardan iyi biraz sert soru sordugunda cıkısıo bni yönlendirme fln diye en azindan tutarli ve anda iyi
olur cnm. öyle araştırma şansın varsa iyi olur. zaten herkes korkuyor gitmeye.zehrami dergahim diyormus yakinda mamaktaki zöhre ana gibi olur oda o zmn ilim sahibi hoca bu medyum degil yani dur ben bi arastiriyim bunu hoca tanidim cok yarin net cvp veririm oyle gidersiniz bosa para vermeyelimm
ya zaten hiçbirimizde o paralar yok. anca sıksak sıksak 50 hadi belki 100 o da değen biri olursa.Ben zehra'ya gittim. Kurban parası falan istemedi, zaten öyle bi param yok :) geçmiş ve şu anla ilgili nerdeyse her şeyi bildi. Gelecekle ilgili söyledikleri çıkar mı bilemiyorum. Sohbeti tatlı biri, enerjimiz tuttu. Herkes olumsuz şeyler söylemiş hakkında ama bana iyi gibi geldi. Abidinpaşa'da evinde bakan Zehra'dan bahsediyorum bu arada. 50 tl verdim ben.
olabilir.ben hiç denemedim. çıkıyorsa bir ara uğrarım.Birde cidan cafe de nuray var sadece haftasonları ordaymış ben 2 sene önce baktırmıştım o zaman işsizdim işe başlayacağım tarihi bilmişti, o zaman geri dönmesini istediğim sevgilimin dönmeyeceğini söyledi bilmişti tutarlı konuştu, sonra arkadaşlarımda gitmişti onlarda beğenmişti, sadece bi hacettepe ye takık mutlaka orayla ilgili birşey söylüyor, Sinemin mutlaka rütbeli ve ölüm çıkardığı gibi :) bak o da denenebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?