Ankara'daki Falcılar

Kim bu Göksu, nerde? İlk defa duydum adını.
Göksuya ben geçen sene baktırdım söylediği hiç birşey çıkmadı, en azından bende tutmadı. Leylayla aynı yerdeler gideceksen ona git. Leylanın söylediği birkaç şey çıktı bana enerjisi güzel. Ama özellikle merak ettiğim bir konu vardı onu bilemedi. Figen bildi ama..

nasıl ulaşabiliriz abidinpaşada nerde yerii canım zehra resame falan bakıomu yorum yapıomu ?

Su falı nasıl birşey iyi bakan biri var mı kızlar?

Kızlar, Sakarya'da çiçekçilerin orada Kuzey diye bir falcı varmış. İşyerinden bir arkadaşım gitmiş de şöyle iyi böyle iyi baya şey biliyor dedi. Gidenler var mı, bu da pembeci tiplerdense durduk yere para kaptırmak istemiyorum.

Kızlar, Sakarya'da çiçekçilerin orada Kuzey diye bir falcı varmış. İşyerinden bir arkadaşım gitmiş de şöyle iyi böyle iyi baya şey biliyor dedi. Gidenler var mı, bu da pembeci tiplerdense durduk yere para kaptırmak istemiyorum.

Hangi cafede acaba?

alla alla adını ilkkewz duydummm :S

Sordum arkadaşa, Türkü Cafe mi ne öyle bir şeydi dedi. Galiba benim arkadaş dışında giden yok. :/

Sıkıldı herkes sanırım bu fal olaylarından kimsenin sesi çıkmıyor :)))) yokmu yakınlarda birilerine gidenler . :))

yeni bi falci arayisinda degilim canim ya cunku hepsi patladi son 6 aydir dedigi cikan tek bi kisi oldu tarihide tuttu bide evimde irem biraz daha yakin seyler soylemisti onun haricinde hepsi bosa gitti agustos ayindan beri 5 milyar vermisim yazik oldu o 20 bu 30 o 40 diye diye farketmiyoruz ama toplayinca deli para bu beni yildirirmi hayir tabiki dedikleri cikan falci olursa giderim

O tarihler i tutturan kim ve nerde belki bizede tutturur :))

Selam kızlar. Sevgi diye bir kadın varmış duyanınız oldu mu hiç? Ben iyi diye duydum Ama tek giderssn bakmıyomuş ücret pahalıyöış beş kişi giderse bakıyomuş. Bilgisi olan?

Gittiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…