- 13 Şubat 2018
- 80
- 39
- 3
- 42
Göksuya ben geçen sene baktırdım söylediği hiç birşey çıkmadı, en azından bende tutmadı. Leylayla aynı yerdeler gideceksen ona git. Leylanın söylediği birkaç şey çıktı bana enerjisi güzel. Ama özellikle merak ettiğim bir konu vardı onu bilemedi. Figen bildi ama..Kim bu Göksu, nerde? İlk defa duydum adını.
bi ara burada ismi baya gecti aslinda yerini kaybetmistik onceden karamel cafedeydi yeni buldum yeriniKim bu Göksu, nerde? İlk defa duydum adını.
kuzum kahve yerine suya bakiyorlar iyi birini bulursan daha ayrintili ve net oluyor kahveden daha iyi ama iyi bi falci olucak isteSu falı nasıl birşey iyi bakan biri var mı kızlar?
fidan benceMerhaba Cidanda Figen mi Nuray mı hangisini tavsiye edersiniz
Kızlar, Sakarya'da çiçekçilerin orada Kuzey diye bir falcı varmış. İşyerinden bir arkadaşım gitmiş de şöyle iyi böyle iyi baya şey biliyor dedi. Gidenler var mı, bu da pembeci tiplerdense durduk yere para kaptırmak istemiyorum.
Hangi cafede acaba?
alla alla adını ilkkewz duydummm :S
O tarihler i tutturan kim ve nerde belki bizede tutturur :))yeni bi falci arayisinda degilim canim ya cunku hepsi patladi son 6 aydir dedigi cikan tek bi kisi oldu tarihide tuttu bide evimde irem biraz daha yakin seyler soylemisti onun haricinde hepsi bosa gitti agustos ayindan beri 5 milyar vermisim yazik oldu o 20 bu 30 o 40 diye diye farketmiyoruz ama toplayinca deli para bu beni yildirirmi hayir tabiki dedikleri cikan falci olursa giderim
Sen naptın gittin mi birisine sormuştun en son hangisine gitsem diye .alla alla adını ilkkewz duydummm :S
Gittiniz mi ?Kızlar, Sakarya'da çiçekçilerin orada Kuzey diye bir falcı varmış. İşyerinden bir arkadaşım gitmiş de şöyle iyi böyle iyi baya şey biliyor dedi. Gidenler var mı, bu da pembeci tiplerdense durduk yere para kaptırmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?