Baktırdınız mıAmin benm durum karısık die yazmstm ya bunlardan ötürüydü.. çingene tarotumu daha ii diosun ilkkez baktrcam onuda hep kahwe yada tarottu ii güzel şeyler duyalım lütfen gülaydan zgerçekçi şeyleeri duyalım hayaller demesin hayatlar desin ...
Neden tehlikeliymiş ki yaZehra tehlikeli dediler hep. O yüzden denemedim ve iyi ki denemedim. Telefonla arayıp adres aldım ama içime sinmediği için gitmemiştim. Çıkanlara da tesadüf. Zaten ya dönecek diyorlar ya dönmeyecek. %50 ihtimal var sonuçta. Bazıları akıl okuyor, zaten bildiklerimizi söylüyorlar. Geleceği ise tahmin ediyorlar. Bazıları ise insan sarrafı olmuş. Tamamen yaşımıza, giyimimize, sorduğumuz soruya göre yorum yapıyorlar. Ben ilk defa aralık 2016 da fal baktırdım. Devamı geldi. Hem yüzyüze hem online fal için çok para harcadım. Saatlerce falcı beklediğimi bilirim. Alt tarafı 10 dakika fal bakacaklardı. Ama dedikleri çok fena patladı. Artık bıraktım fal işini. Nerdeyse 6 ay olmuş bırakalı. Niyetim ukalalık etmek değil, yanlış anlaşılmasın. Biz yandık siz yanmayın arkadaşlar, dertdaşlar ...
Toplanıp gidelim benceolur cnm. öyle araştırma şansın varsa iyi olur. zaten herkes korkuyor gitmeye.
Karşı tarafın düşüncelerini söylüyorsa tekir dağlı zeynep gibi bu da istanbuldaki falcı yorumlarındaçok geçiyo adı ben cd baktırdımbu nisanı ben çok sağlam birkaç kişiden duydum. söylediklerini yaşamışlar.birde karşı tarafın ağzından konuşuyormuş. çok sağlam fal bakıyormuş. bir de ablası varmış. o da çok sıkı falcıymış. sanırım buradan giden yok.
Sen hangşsini önerirsinMerhabalar bayadır bu konuyu takip ediyordum.
Turuncu kafedeki Araf : yazın baktırmıştım, arkadaşıma dediği şeyler çıktı ama bana dediği çoğu şey çıkmadı.Bilginiz olsun boğa burcuna bakmıyor.Enerjiden dolayı belki benim yükselenimle alakalıdır.kahve 30 tl
Sinem milaz cafe : Yine arkadaşımla gittik ikimize de aynı isimleri söyledi Ali ve Mert illaki hayatımızda olan isimler.Akraba,arkadaş,sevgili gibi ama dedikleri kısmen doğruydu.Eski sevgilimle ilgili dedikleri doğru çıktı.Verdiği tarih 2 ay içinde 28 i dedi ama 4-5 ay sonra ayın 28 inde oldu.Onun dışında dediği çokta şey çıkmadı.Anı iyi biliyor.Sizi rahatlatıyor ayrıca kendi yerini açtığında ilk gitmiştim 30 tl olması lazım kahve + tarot
Cidan Cafe Figen : Kesinlike tak tak anla ilgili şeyleri söylüyor.Her şeyiyle giderseniz mutlaka tarot + kahve baktırmanızı öneririm.Cidan Cafede birisi daha hoşuma gitti beklerken bir dahakine ona baktırmayı düşünüyorum ama tekrar gideceğim bir falcı kesinlikle bir abla gibi, sizin sorularınızı sorup kendi cevaplıyor. Kahve-+tarot 50 indirim yapabilir belki öğrenciyseniz.Geleceğe dair dediklerini bilemiyorum daha yeni gittim Ama şunu söylemeliyim geleceğe dair üçü de aynı şeyi söyledi hayatıma gircek kişi ile ilgili sadece Figen Hanım zaman vermedi.
Ben ya fikriye ya da mihriyeye baktırdım. Hayatımda baktırdıpım en berbat faldı. Bi cümle söylüyor o cümleyle ilgili saçma sapan örnekler veriyor yani ne bir an ne bir geçmiş ne bşr gelecek fiyaskoydu. Bu atıp tutan fakcılardan bile daha kötübende çok falcıya gittim ama iyi atan hiç denk gelmedim ankaradayım .. sadece fikriyenin nokta atışları vardı şimdiye kadarki en iyisi bana bakan oydu . daha geçen gün asmalı konak cafeye gittim berbattı hep klasik şeyler nazar var falan filan sor sor dio hiçde memnun kalmadım bide tuanna wardı cidanada gitmiştim turuncuyada gittim bitane kadın bııkaç attı doru cıktı daha sonra baska bir erkek bakmıstı ordan oda sallantılı .. iyi atan kiim vardırkiiiyardımcı olmanızı istesemm
Canım al benden de o kadar..:)) akıllanmıcaz sanırım :)))yeni bi falci arayisinda degilim canim ya cunku hepsi patladi son 6 aydir dedigi cikan tek bi kisi oldu tarihide tuttu bide evimde irem biraz daha yakin seyler soylemisti onun haricinde hepsi bosa gitti agustos ayindan beri 5 milyar vermisim yazik oldu o 20 bu 30 o 40 diye diye farketmiyoruz ama toplayinca deli para bu beni yildirirmi hayir tabiki dedikleri cikan falci olursa giderim
anda iyiydi bana en yakinda ozge ve irem oldu hep an konusunda basariliydiEvim Cafe İreme gidenler yorum yapabilirler mi?Şimdiden teşekkür ederim
Valla bana uyar olabilirbence biz bi toplanip kahve icelim tanisalim sohbet edelim
Bencedebence biz bi toplanip kahve icelim tanisalim sohbet edelim
Ayarlayabilirüz bnce kızlareminim ilk bulusmada falciya gideriz☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?