Ben bugğn de müsaitim ahahahaHekesin müsait olduğu bir gün belirleyelim mesala bu haftasonu olabilir ne dersiniz
Canım açıklama için teşekkür ederim gerçekten samimi olduğuna inandım. Az buçuk bilirsin buraya Reklam amacıyla gelen giden oluyor. Senin eski üye olman zaten biraz daha temkinli yaklasmami sağladı.
Anlattigina göre bu işi ticaret için yapmayan gerçek kalp Gözü açık bir kişi.
canim hepimiz oyle bi falci ariyoruz ama malesefArkadaşlar şimdi ben gerçekten sağlam falcı arıyorum herkes gibi net konuşsun, dedikleri olsun istiyorum. Herkesin istediği gibi bir falcı yani. Figeni duydum isim olarak araştırmalarım sonucu varsa başka söyleyin
Kim o ??Kızlar benim fakcım var enerjisi ii.. zeynepten kurtuldm şükür
Çıktı mı söyledikleri yeterince geçti yıllar:)Mihriye ile ilgili bir bilgi daha geldi şuan. Yıllar sonra her dediği oldu diyor bir arkadaş. Erkek kendisi. Zaten uzak gelecek için çook yorum yapmıştı bana da. Bakalım olacak mı..Daha yıllar var.
Mihriye yada fikriye ikisinden birine baktırdım tamamen fiyasko bişi sölüo üstüne saçma sapan örnek veriyo.Çıktı mı söyledikleri yeterince geçti yıllar:)
AlevKim o ??
Nerde bu alev cnm
Kimdir bu Alev? Nerededir? :)
Cidan cafe figen e git benceEveettt yarin kizilaya incem kızlar bana akıl werin baktıranlar yorum istiyorum cidan cafe figenmi ? milaz cafe sinemmi? Gülay cafe gülaymi???? Kahwe baktircam yorum istiorum ????????
hahahha cok dedim kuzum gitmeyin diye ama dinleyen olmadi ins seni dinlerler ben o binada kimseden memlun kalmamistim bi ebruydu sanirim o iyiydi idare ederdiGittm bugun fal baktrmaya cidan cafe figene tam bir fiyasko 15_20 dk bakio ondada ne isim ne tarih .. 20tl bakio ama hiç baktirmayin tawsiye etmem
merhaba ben yeni üye oldum da telefonda fal bakan birini arıyorum.Güvenilir biri olsun ama çok ihtiyacım var lütfeeennnn...Kızlar yener şuan hangi kafede bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?