Ankara'daki Falcılar

Bir de hanife diye biri varmış önceden Evim kafedeymiş gittim ama ayrıldı dediler bilen duyan var mı

Arkadaşım Yorumunu Tek Tek Okudum Bir Çoğunu Denedim Gerçekten En son Ebru Cafede ki Handan Hanıma Gittim Allah Şahidim Kadın Bana Yedi Aydır Ayrı Olduğum Sevgilimi Getirdi Tavsiye Ederim.
merhaba bende baktırmak istiyorum telefonda bakıyor mu HANDAN hanım...telefonu var mı???

Getirdi derken nasıl getirdi ?? Acil cewap üstiorum ?? Nekadara bakıooo peki resme yorum falan yapıomu ????

sılanin yanina yeni biri gelmis esmer bi bayan adini unuttum bos yere gitmeyin 30 tl bosa gitti ben daha iyi bakarim

peki nerede bunlar güvenilir mi vadeleri çıkıyor mu?siz baktırdınız mı?telefonla bakıyor mu?bana yardımcı olur musunuz???
sila ve vera tlf bakmaz ankarada degilmisin canim yuzyuze baktir tlf bakan begum vardi enerjisi iyiydi gerci fiyatini arttirmis 25 yapmis benim favorim kadriye baska tlf iyi yok benim bildigin

aaa hanife evimin cok eski falcisi aksamlari gidiyor genel olarak zaten hanife senin tarzin degil kuzum sirkeli suyla banyo yao der durur ani iyidir ama bazen mah falina cevirir
ya çok tatlısın arkadaşlarım çok söylediler hanifeyi ama ben gittim bulamadım ya merak ettim onun için numarası var mı

ya çok tatlısın arkadaşlarım çok söylediler hanifeyi ama ben gittim bulamadım ya merak ettim onun için numarası var mı
yuzyuze gelemesekte surekli yorum yapanlari taniyorum artik fal anlayisini hangi falcidan mutlu olacagini anliyorum sen begume baktir tlf bakio tarot ve melek kartlari 25 tl onu begenirsin kuzumm

hellooo yeni üyeyim ama valla sırf fal kısmı İçin üye oldum. şimdiye kadar gittiklerim hakkında yorum yapıcam biraz
Turuncu cafede gay birine gitmiştim 50-60 tlydi ve bilemedi net
Masal cafe de sanırım Yasemin vardı o geçmişi bildi gelecekle ilgili çok kesin konuştu bildiği şeyler de oldu ama genel olarak bilemedi ya
Evim cafede herkese gittim herhalde Özge hiç bakmadı bile göremiyorum kendini kapatmışsın dedi ama parayı aldı, huriye meryem İrem vs aklıma gelmiyor bir sürü kişiye baktırdım İrem biraz bildi gerisi sıkmasyon, bir de gizem vardı her şeyi biliyordu ama İzmire gitmiş artık
Tuana diye birine gitmiştim yine gaydi galiba o da fos, ama sonra çok garip bir şey oldu bakarken yazıyordu bi kağıda sonra onu bana vermişti. Bir arkadaşıma rüyasında tuanadan kağıt var onu yakın demişler korkunççççç
Kızılayda meryem var bir tane madonun yanında işhanında randevulu çalışıyor, arkadaşım aşırı övdü ama gitmediğim için bilemiyorum ‍
Karameldi galiba orda birine baktırdım oğluna araba almış bu paralarla yurtdışında okutacakmış bunları anlattı baktığı fala göre şimdiye nişanlıydım.
Bir de kim bilmiyorum Kızılay’da bi kadına baktırmıştım aşırı küfürlü konuşuyordu o da bilemedi.

Turuncu kafeye inanmayın her sitede reklamcıları var. Ben yakında cidana gidicem nuray çok iyi dediler burda da figen demişler arada kaldım

kızlar hanım aga anda iyidir dedikleri cikmaz turuncudakilerin geneli anda iyi zaten cengiz haric orda gidilecek birisi varsa oda sibeldir eskiden evimde calisiyordu onda da soru cvp seklinde iyidir bi kac kisi ovmus turuncuyu hanimagayi zaten reklam kapanmis profili bilin istedim

merhaba siz Kadriye ye baktırdınız mı?? Nasıl??Ben KUZEY'e baktırdım ama aman aman değil...Kadriye'nin bakım tarzı nasıl??Harf falan çıkıyor mu??TAROT MU?KAHVE MI BAKIYOR?? TELEFONUNU ALABİLİR MİYİM? Randevu almak için nasıl bir taktık öneriyorsunuz??

git be turuncu ne fiyasko sırf reklam ... boşa hem para hem zaman kaybı ..
Kesinlikle öyle ben 3 tanesini denedim...Sibel,Nuri(şimdi yok O,gitmiş),bi de su falı bakan biri vardı telde baktırmıştım...adını unuttum...Sibel'in dediği çıkmadı,Nuri;arayacağı tarihi bilmişti gerisi foooosss,öbürünü anlamadım çok kısa bakıyor detaylı değil,yüzeysel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…