peki nerede bunlar güvenilir mi vadeleri çıkıyor mu?siz baktırdınız mı?telefonla bakıyor mu?bana yardımcı olur musunuz???Ben yine Vera ve Sıla diyorum Ankarada'ki en tatlış ve mantıklı falcılar bence onlar
merhaba bende baktırmak istiyorum telefonda bakıyor mu HANDAN hanım...telefonu var mı???Arkadaşım Yorumunu Tek Tek Okudum Bir Çoğunu Denedim Gerçekten En son Ebru Cafede ki Handan Hanıma Gittim Allah Şahidim Kadın Bana Yedi Aydır Ayrı Olduğum Sevgilimi Getirdi Tavsiye Ederim.
o buyuye girmiyormu ya bos yere gunaha girmeyelimGetirdi derken nasıl getirdi ?? Acil cewap üstiorum ?? Nekadara bakıooo peki resme yorum falan yapıomu ????
aaa hanife evimin cok eski falcisi aksamlari gidiyor genel olarak zaten hanife senin tarzin degil kuzum sirkeli suyla banyo yao der durur ani iyidir ama bazen mah falina cevirirBir de hanife diye biri varmış önceden Evim kafedeymiş gittim ama ayrıldı dediler bilen duyan var mı
sila ve vera tlf bakmaz ankarada degilmisin canim yuzyuze baktir tlf bakan begum vardi enerjisi iyiydi gerci fiyatini arttirmis 25 yapmis benim favorim kadriye baska tlf iyi yok benim bildiginpeki nerede bunlar güvenilir mi vadeleri çıkıyor mu?siz baktırdınız mı?telefonla bakıyor mu?bana yardımcı olur musunuz???
aaa hanife evimin cok eski falcisi aksamlari gidiyor genel olarak zaten hanife senin tarzin degil kuzum sirkeli suyla banyo yao der durur ani iyidir ama bazen mah falina cevirir
Vera nerde ??sila ve vera tlf bakmaz ankarada degilmisin canim yuzyuze baktir tlf bakan begum vardi enerjisi iyiydi gerci fiyatini arttirmis 25 yapmis benim favorim kadriye baska tlf iyi yok benim bildigin
yuzyuze gelemesekte surekli yorum yapanlari taniyorum artik fal anlayisini hangi falcidan mutlu olacagini anliyorum sen begume baktir tlf bakio tarot ve melek kartlari 25 tl onu begenirsin kuzummya çok tatlısın arkadaşlarım çok söylediler hanifeyi ama ben gittim bulamadım ya merak ettim onun için numarası var mı
Kesinlikle öyle ben 3 tanesini denedim...Sibel,Nuri(şimdi yok O,gitmiş),bi de su falı bakan biri vardı telde baktırmıştım...adını unuttum...Sibel'in dediği çıkmadı,Nuri;arayacağı tarihi bilmişti gerisi foooosss,öbürünü anlamadım çok kısa bakıyor detaylı değil,yüzeysel...git be turuncu ne fiyasko sırf reklam ... boşa hem para hem zaman kaybı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?