Ankara'daki Falcılar

walla ben kadriyeye baktırmadım bi çok övgüsünü duydum cidan cafedekine gigene gittim 20tl boşa gitti hiç tutmadı falaaddin bile ondan ii atıo :d turuncuyada 2 kişiye gittim boş beleş ...para we zmaan kaybı ..kadriye kim gitmedim ama ?

merhaba siz Kadriye ye baktırdınız mı?? Nasıl??Ben KUZEY'e baktırdım ama aman aman değil...Kadriye'nin bakım tarzı nasıl??Harf falan çıkıyor mu??TAROT MU?KAHVE MI BAKIYOR?? TELEFONUNU ALABİLİR MİYİM? Randevu almak için nasıl bir taktık öneriyorsunuz??

KIZLAR SEVGİYE ulaştım kadın kestirip attı numaramı kimden aldıysanız şartşaromı öğrenin dedi . Sonra ısrar ettim bilmiyorum falan dört kişiye balıyorum tercihim ev dedi . Ya ben popülerliğini çok duydum geçen senede aradım aynını dedi hiç baktıran duyan yok mu yaaa

Bir de LALE varmış yüz yüze çok iyimiş falı değişikmiş netmiş akşam mı ne bakıyormuş kimseye bakmıyormuş hasta iileştiriyomuş bilen duyan şütfen cewap yazsın

Bu da lale denilen kadın bn hiç duymadım ilk defa

Eklentiler

• 3275A37C-4C82-44CD-A434-0D5C8D36AC94.webp
    20 KB · Görüntüleme: 89
  • FB74F704-55FA-403E-B3C4-DF0F433A02D7.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 76
Bu kadın kaça bakıyormuş canım?
Özel mesaj yazacağıma buraya yazmışım ya . Hiç bilmiyorum sormadım da bu sevgi çok ilginç bak konuşmaya

Eklentiler

• 7F5D771E-14F2-46E8-A039-0FF435A57CA5.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 79
  • 9EC13062-0A75-4C8D-A395-CC93D1364F90.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 75
Arkadaşım yazmış lale seni çok zorlamazsa dene ama kefil deilim dedi. Ablası baktırmış o çok sewiomuş

Tuana yalan dolan adamın teki . yok şu isimde tadnıdığın var mı yokbu isimde tanıdığın var mı deyip falı bitiriyor birde iddalı konuşuyor.. Hiç birşey bildiği yok sakın gitmeyin..

yok kızzz sakın cidan figene gitme c.tesi gitim 5 para etmez hiçbişe sölemedi bilmioo

yok kızzz sakın cidan figene gitme c.tesi gitim 5 para etmez hiçbişe sölemedi bilmioo

Kızlar sevgi için dört kişi olmaya car mısınız yada üç ben ciddi anlamda baktırcam ya bu kadın çok ii bence ne diyosunuz

Doğru kişiyse eğer Kadriyeye ben fal baktırdım. 50tl tarot bakıyor. Çok gittim evet bildiği birkaç şey oldu. Hatta anla ilgili çok iyi diyebilirm. Denenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…