merhaba siz Kadriye ye baktırdınız mı?? Nasıl??Ben KUZEY'e baktırdım ama aman aman değil...Kadriye'nin bakım tarzı nasıl??Harf falan çıkıyor mu??TAROT MU?KAHVE MI BAKIYOR?? TELEFONUNU ALABİLİR MİYİM? Randevu almak için nasıl bir taktık öneriyorsunuz??kızlar hanım aga anda iyidir dedikleri cikmaz turuncudakilerin geneli anda iyi zaten cengiz haric orda gidilecek birisi varsa oda sibeldir eskiden evimde calisiyordu onda da soru cvp seklinde iyidir bi kac kisi ovmus turuncuyu hanimagayi zaten reklam kapanmis profili bilin istedim
Canım vera iyi demiştin sanırım nerde osılanin yanina yeni biri gelmis esmer bi bayan adini unuttum bos yere gitmeyin 30 tl bosa gitti ben daha iyi bakarim
Bu kadın kaça bakıyormuş canım?Bu da lale denilen kadın bn hiç duymadım ilk defa
Özel mesaj yazacağıma buraya yazmışım ya . Hiç bilmiyorum sormadım da bu sevgi çok ilginç bak konuşmayaBu kadın kaça bakıyormuş canım?
ARadım beş kişiye bakıyorum 150 lira dedi bn tek kişi için kafeye gelmem dedi. 4 dediniz ama dedim ama üç kişi olsa bakmazmısınız dedim bakarım dedi su falı bakıorİyiyse dört kişiden biri olabilirim
Tuana yalan dolan adamın teki . yok şu isimde tadnıdığın var mı yokbu isimde tanıdığın var mı deyip falı bitiriyor birde iddalı konuşuyor.. Hiç birşey bildiği yok sakın gitmeyin..hellooo yeni üyeyim ama valla sırf fal kısmı İçin üye oldum. şimdiye kadar gittiklerim hakkında yorum yapıcam biraz
Turuncu cafede gay birine gitmiştim 50-60 tlydi ve bilemedi net
Masal cafe de sanırım Yasemin vardı o geçmişi bildi gelecekle ilgili çok kesin konuştu bildiği şeyler de oldu ama genel olarak bilemedi ya
Evim cafede herkese gittim herhalde Özge hiç bakmadı bile göremiyorum kendini kapatmışsın dedi ama parayı aldı, huriye meryem İrem vs aklıma gelmiyor bir sürü kişiye baktırdım İrem biraz bildi gerisi sıkmasyon, bir de gizem vardı her şeyi biliyordu ama İzmire gitmiş artık
Tuana diye birine gitmiştim yine gaydi galiba o da fos, ama sonra çok garip bir şey oldu bakarken yazıyordu bi kağıda sonra onu bana vermişti. Bir arkadaşıma rüyasında tuanadan kağıt var onu yakın demişler korkunççççç
Kızılayda meryem var bir tane madonun yanında işhanında randevulu çalışıyor, arkadaşım aşırı övdü ama gitmediğim için bilemiyorum
Karameldi galiba orda birine baktırdım oğluna araba almış bu paralarla yurtdışında okutacakmış bunları anlattı baktığı fala göre şimdiye nişanlıydım.
Bir de kim bilmiyorum Kızılay’da bi kadına baktırmıştım aşırı küfürlü konuşuyordu o da bilemedi.
Turuncu kafeye inanmayın her sitede reklamcıları var. Ben yakında cidana gidicem nuray çok iyi dediler burda da figen demişler arada kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?