Ankara'daki Falcılar

Figen tarotta çok iyi sen sanırım sadece kahve baktırmışsın o da muhtemelen çabuk bitirmiştir.
Selam
Fİgen anı biliyor kafandaki kişiyi biliyor ama o kadar
Gelecekle ilgili dediği hiçbir şey çıkmaz emin olun
Ne tarih ne olay
Anı bilince gelecekte çıkar sanıyorsunuz işte .
Boş iş yani ,boşuna para vermeyin

Kızlar sevgi için dört kişi olmaya car mısınız yada üç ben ciddi anlamda baktırcam ya bu kadın çok ii bence ne diyosunuz
cnm bu sevgi eğer bir ara ankara kafede çalışansa boşa umutlanma derim.esmer, topluca ,sıcak kanlı , orta yaşliı bir bayan mı?

Taksim mustafada cok kötüydü , eskiden severdim. Bomboş bi faldı.

Eklentiler

• 321935C7-52C2-4742-8530-66467D32535D.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 45
burda arkadas oldugum normal hayattada gorustumm bi cok insan var tavsiyem uzerine kadriyeye baktirdilar ben 2014 yilindan beri baktiriyorum ve her dedigi cikti en son baktirdimda subata tarih vermisti yine dedigi cikti geriye nisan ve mayis kaldi onlarinda cikicagindan eminim ins.tek sorun randevu alinamamasi ben 4 ay boyunca kostum tam 4 ay o yuzden bu konuda kimseye yardimci olamiyorum numarasini vermek istemiyormusum gibi ozelden msj atiyorsunuz yemin ederim oyle bi durumum yok herkez umut icinde herkezin istegi olsun ama kadin randevu vermiyor ben yarina cok zor aldim hep beraber toplanip eskihire gidersek gelirim

Nokta atışları yapıyor mu ya bende merak ettim şimdi kadını

bide icimde dert olacakti su falcilar burayi takip edip sahte profille kendini ovmesinler artik o kadar samimi oldum ki hangisi hangisinin linki biliyorum bide sizi kotuleyince beddua etmeyin hepinizi burda ifsa ederim yeminle dedikleri cikmayincada ay zaten o psikolojik sorunluydu demeyin siktirin gidin hic bakmayin hem paramizi alin hem dedikleriniz cikmasin burda yazinca musteri kaybedin diye arkamizdan beddua etmeyinn surda isim veririm hepiniz rezil olursunuz

Aaaa nolduu ki

Bilem var mı 2010 da paylaşılmış

gul ablanin son yerini bilmiyorum evim cafenin karsisindaki tavukcunun ara binasinda gül abla var ama ayni gül ablami fikrim yok baktirmadim cunku kadriyede eskisehirde odun pazarinda
Telefonda bakmıyo sanırım bu kadriye eski şehire nasıl gidilecek ki. Kızlar hani toplanıp görüşüyorduk

22ocak_özge öncelikle teşekkür ederim uzun zamandır burayı takip ediyorum tavsiyen üzerine Irem e gittim söylediği bir şeyi yaşadım diğer dediklerini zaman gösterecek. Eskisehirde ki Kadriye de ilgimi çekti eğer giderseniz bende gelmek istiyorum uygun bir zamanda toplanıp buluşup gidelim mi

benim bugun randevum var kadriyeyle baktirdiktan sonra dusuncemi yazicam.ins iremin dedigi diger seylerde cikar kuzum iyiyse tabi begenmene cok sevindim kimsenin parasi umudu bosa gitmesin ben her zaman gelirim kadriyeye birleseip kac kisi oldugumuza dair randevu almamiz gerkiyor arabaylada gidebiliriz ben ayarlarim sofordr bulurum arkadaslarim birakir ise yarasinlar azcik☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…