- 13 Mart 2018
- 6
- 7
- 1
- 29
Tuana yalan dolan adamın teki . yok şu isimde tadnıdığın var mı yokbu isimde tanıdığın var mı deyip falı bitiriyor birde iddalı konuşuyor.. Hiç birşey bildiği yok sakın gitmeyin..
Bu figen , fügen degil dimi ?aynen doğru valla yüz tane isim sayıyor ee nolcak bunlara diyorum cevap yok.
Ayrıca cidana gittim, Nuray yokmuş mecbur Figen’e baktırdım arkadaşımla, o memnun kaldı ama bende pek bilemedi açıkçası ve pek de elle tutulur bir şey söylemedi, yine hüsran
Arkadaşlar. Hiç tanımadığınız bir falcı için hiç tanımadığınız insanlarla yabancı bir şehire gitmeyin lütfen. Kimse üstüne alınmasın ama bu bir risk. Zaten hepimizin derdi var, başka dertler edinmeyelim.22ocak_özge öncelikle teşekkür ederim uzun zamandır burayı takip ediyorum tavsiyen üzerine Irem e gittim söylediği bir şeyi yaşadım diğer dediklerini zaman gösterecek. Eskisehirde ki Kadriye de ilgimi çekti eğer giderseniz bende gelmek istiyorum uygun bir zamanda toplanıp buluşup gidelim mi
benim bugun randevum var kadriyeyle baktirdiktan sonra dusuncemi yazicam.ins iremin dedigi diger seylerde cikar kuzum iyiyse tabi begenmene cok sevindim kimsenin parasi umudu bosa gitmesin ben her zaman gelirim kadriyeye birleseip kac kisi oldugumuza dair randevu almamiz gerkiyor arabaylada gidebiliriz ben ayarlarim sofordr bulurum arkadaslarim birakir ise yarasinlar azcik☺
Yok cnm fügen değil.. Bir de onlar kurşun falan dökmüyor sadece kahve tarot.. Enerji meselesi demek ki kimi çok memnun kalıyor kimi bilemedi diyor ..Bu figen , fügen degil dimi ?
Dediginiz cidan cafeye gitmis olabilirim ama emin degilim hala oylesine baktirdigim biriydi pek begenmemistim cunku benim begenmedigim birinin beni cok begendigini soylemisti israrla tavsiye etmisti seni kraliceler gibi yasatir fln demisti hala aklimda adama donup bakmiyorum bile u kadin boyle anlatinca daha da sogudum.nese bir de kursun dokelim diye cok israr etmisti gicik olmustum heo aybilar sanki para koparmanin yoluna bakiyolar
aynen benideeeaynen doğru valla yüz tane isim sayıyor ee nolcak bunlara diyorum cevap yok.
Ayrıca cidana gittim, Nuray yokmuş mecbur Figen’e baktırdım arkadaşımla, o memnun kaldı ama bende pek bilemedi açıkçası ve pek de elle tutulur bir şey söylemedi, yine hüsran
Kızlar vera nın yerini bilen var mı ??
Teşekkürler :) sen baktırdın mı vera ya memnun kaldın mı?3.göz fal evinde. Özgürlük heykelinin yanındaki binada
Naptın baktırdın mı cnm sonuç?benim bugun randevum var kadriyeyle baktirdiktan sonra dusuncemi yazicam.ins iremin dedigi diger seylerde cikar kuzum iyiyse tabi begenmene cok sevindim kimsenin parasi umudu bosa gitmesin ben her zaman gelirim kadriyeye birleseip kac kisi oldugumuza dair randevu almamiz gerkiyor arabaylada gidebiliriz ben ayarlarim sofordr bulurum arkadaslarim birakir ise yarasinlar azcik☺
yok cnm bu değil.BU KADIn mı canım
arkadaşlar gerçekten bu arkadaşımız çok haklı. ben ne yazık ki buradan iki kişiyle görüştüm. valla ikiside takıntılı vede ruh hastası çıktı.ondan sonrada yemin ettim. işyeri gibi yerler dışında böyle yerlerden kimseyle görüşmüyorum. haberiniz olsun.Arkadaşlar. Hiç tanımadığınız bir falcı için hiç tanımadığınız insanlarla yabancı bir şehire gitmeyin lütfen. Kimse üstüne alınmasın ama bu bir risk. Zaten hepimizin derdi var, başka dertler edinmeyelim.
evet canim dün baktirdim tarihler aynimi olacak onu cok merak etmistim yine ayni tarihler verdi ama pek isteksiz gibiydi bu sefer genel olarak begendim zaten onun falini genel olarak begenirimNaptın baktırdın mı cnm sonuç?
arkadaslar hakli olabilir tanimadigin bilmedin bi sehre sır fal icin gitmek hic mantikli degil elbette ama ben kadriyeye 2014 yilindan beri baktiriyorum daha oncede gidip baktirmistim yani ben yine gitmeyi dusunuyorum Allah sonumu hayir etsin bu arada bi falcinin dedigi cikti ama hangisiydi tam hatirlamiyorum cok fala baktirmak bu yuzden kotu heralde sanirim evim cafedeki biriydi ama hangisiydi hatirlayinca yazicamarkadaşlar gerçekten bu arkadaşımız çok haklı. ben ne yazık ki buradan iki kişiyle görüştüm. valla ikiside takıntılı vede ruh hastası çıktı.ondan sonrada yemin ettim. işyeri gibi yerler dışında böyle yerlerden kimseyle görüşmüyorum. haberiniz olsun.
bu figeni tarif edermisiniz isimlerini hatirlamiyorum sarisin guzel yuzlu saclari omzunda olan bayan miYok cnm fügen değil.. Bir de onlar kurşun falan dökmüyor sadece kahve tarot.. Enerji meselesi demek ki kimi çok memnun kalıyor kimi bilemedi diyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?