Ankara'daki Falcılar

Tuana yalan dolan adamın teki . yok şu isimde tadnıdığın var mı yokbu isimde tanıdığın var mı deyip falı bitiriyor birde iddalı konuşuyor.. Hiç birşey bildiği yok sakın gitmeyin..

aynen doğru valla yüz tane isim sayıyor ee nolcak bunlara diyorum cevap yok.
Ayrıca cidana gittim, Nuray yokmuş mecbur Figen’e baktırdım arkadaşımla, o memnun kaldı ama bende pek bilemedi açıkçası ve pek de elle tutulur bir şey söylemedi, yine hüsran

Bu figen , fügen degil dimi ?
Dediginiz cidan cafeye gitmis olabilirim ama emin degilim hala oylesine baktirdigim biriydi pek begenmemistim cunku benim begenmedigim birinin beni cok begendigini soylemisti israrla tavsiye etmisti seni kraliceler gibi yasatir fln demisti hala aklimda adama donup bakmiyorum bile u kadin boyle anlatinca daha da sogudum.nese bir de kursun dokelim diye cok israr etmisti gicik olmustum heo aybilar sanki para koparmanin yoluna bakiyolar

Arkadaşlar. Hiç tanımadığınız bir falcı için hiç tanımadığınız insanlarla yabancı bir şehire gitmeyin lütfen. Kimse üstüne alınmasın ama bu bir risk. Zaten hepimizin derdi var, başka dertler edinmeyelim.

Yeni üye oldum ama burayı uzun zamandır takip ediyorum. Bazı arkadaşların yorumlarindan ve kendim gibi iyi bir falcı arayışında olduğunu anlayacak yaştayım. Çocuk degiliz hepimiz belirli bir yasa gelmişiz...

Sazan avı asdfdffvhcch

Eskişehirdeki Kadriye'ye bir kaç kez telefonda baktırmış biri olarak, tavsiye etmem. Gereksiz..hele Onun için Eskişehire gitmek daha da gereksiz bence. Zaten kendisi telefonda bakıyor isteyene. ( Numarası bende yok, silmiştim)

Forumu dışarıdan takip etmekle içeriden takip etmek çok farklı inanın. Ben de çok kişiyle konuştum, yüz yüze de görüştüm. O yüzden risk almayın diyorum. Bunun yaşla ilgisi yok, yaşadıklarımdan dolayı uyardım. Çocuk değiliz ama hassas dönemlerdeyiz. Normalde yapmayacağımız şeyler yapıyoruz maalesef. Bu forumda falcılar, falcıların komisyoncuları, kimliğini gizleyen erkek üyeler, hesap yıkma meraklıları ve burada yazmaya hicap duyduğum nice bozuk karakterli insanlar var. Defalarca deşifre oldular. Tabii yine de siz bilirsiniz.

Yok cnm fügen değil.. Bir de onlar kurşun falan dökmüyor sadece kahve tarot.. Enerji meselesi demek ki kimi çok memnun kalıyor kimi bilemedi diyor ..

aynen benideee

Naptın baktırdın mı cnm sonuç?

arkadaşlar gerçekten bu arkadaşımız çok haklı. ben ne yazık ki buradan iki kişiyle görüştüm. valla ikiside takıntılı vede ruh hastası çıktı.ondan sonrada yemin ettim. işyeri gibi yerler dışında böyle yerlerden kimseyle görüşmüyorum. haberiniz olsun.

arkadaslar hakli olabilir tanimadigin bilmedin bi sehre sır fal icin gitmek hic mantikli degil elbette ama ben kadriyeye 2014 yilindan beri baktiriyorum daha oncede gidip baktirmistim yani ben yine gitmeyi dusunuyorum Allah sonumu hayir etsin bu arada bi falcinin dedigi cikti ama hangisiydi tam hatirlamiyorum cok fala baktirmak bu yuzden kotu heralde sanirim evim cafedeki biriydi ama hangisiydi hatirlayinca yazicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…