Ankara'daki Falcılar

4 yıldır kadınlar klübünün aktif kullanıcısıyım( BDV, Binnaz, Telwee vs...) Bozuk karakterli insanlar yüzünden 1 defa üyeliğimi yenilemek, 3 defa da kullanıcı ismimi değiştirmek zorunda kaldım. Özelden mesajlaştığım veya yüzyüze görüştüğüm 1 kişi falcı çıktı. 2 kişi saçma sapan falcılara müşteri yönlendirip komisyon alan uyanık çıktı. 1 kişi öğrenciyim, param yok diyip yediğini içtiğini bana ödetmeye çalıştı. 1 kişi erkek kardeşine eğlencelik kız arayan bir arsızdı. 1 kişiye 200 TL kaptırdım. Sonuncusu akıllara zarardı. Benim eve yerleşmeye çalıştı, yıllanmış arkadaşlarımla görüşmemi engellemeye çalıştı, zor kurtuldum. Hepsi de o kadar profesyoneldi ki. Tabii ki hala görüştüğüm konuştuğum düzgün insanlar da var. Ama zayıf dönemlerimde iletişim kurduğum bu insanlar psikolojimi daha çok bozmuştu. Kimseye akıl vermem, benim aklım ancak bana yetiyor. Tecrübelerimi aktarıyorum sadece.

sende
sende cok talihsizmissin umarim artik basina gelmez benim burda tanistigim arkadaslarim var cok sukur sansima iyi cikti hic sorun yasamadim

sende

sende cok talihsizmissin umarim artik basina gelmez benim burda tanistigim arkadaslarim var cok sukur sansima iyi cikti hic sorun yasamadim
Büyük ihtimalle önümüzdeki yıl böyle demeyeceksin. 1 tanesi ile 10 ay arkadaşlık yaptım, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi zira. Umarım hayal kırıklığı yaşamazsın benim gibi...

Kızlar ben de konur2 de helin diye biri Ona baktırdım ev gibi bir yerdi baktırdim
tarot baktırdim çok tutarlı geleceğe yönelik olsun güzel şeyler söyledi numarasını aldım kaybetmeyeyim diye çıkarsa söylediklerini size de verecem

Büyük ihtimalle önümüzdeki yıl böyle demeyeceksin. 1 tanesi ile 10 ay arkadaşlık yaptım, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi zira. Umarım hayal kırıklığı yaşamazsın benim gibi...
Benim anlamadığım niye buradan birileriyle tanıştın ki? Bu siteden sadece bir kişi ile sosyal medyadan ekliyiz o kadar, onunla numaramız bile yok birbirimize; çünkü ne gerek var ki zaten.
Ben bi de anlayamadım, Eskişehir'e neden topluca gidiliyor, Ankara-Eskişehir arası hızlı trenle en fazla 2 saat, parası da uygun.

3 sebebi var. 1- ben hukukçuyum ve hukuk forumunda da yazıyordum. Özelden soru soran veya büroma danışmaya gelip arkadaşlık kurmak isteyenler oldu. 2- Duygusal olarak zor bir dönem geçirdim ve benim gibi olanlara destek olmak istedim. 3- salak denecek kadar iyi niyetliyim maalesef...
Eskişehir mevzuunu ben hiç anlamadım zaten. Yapmayın etmeyin.

7 8 yıldır cidandaymış sanırım. Aynı bayandan bahsetmiyor olabiliriz.. Neyse Vera ya baktırdın mı sen fal nasıl değer mi?
olabilir ayni bayan degildir veraya baktirmistim rifat abinin orda 3 kere baktirdim enerjisi iyiydi ama dedikleri cikmadi dua veriyor ama onlar guzel bana sevdigin kisinin ruyasina girmek icin vermisti daha sonra int baktim dua ayniydi ama int uzun sekli vardi farkli okunan kisimlarida vardi

Teşekkürler :) sen baktırdın mı vera ya memnun kaldın mı?

Evet baktırdım. Memnun kaldım ama faldan çok Vera'dan memnun kaldım. Tatlı bi kız, fal gibi değilde psikolog seansı gibiydi :) Falı da iyiydi tabi gelecekle ilgili fazla öngörüde buljnmadı. söylediği bir iki şey çıktı ama onlar da çok önemli şeyker değildi ufak tefek şeylerdi. Anı ve içinde bulunduğum durumun sebeplerini yorumlamasını beğendim sadece.

Ben çok sık olmasa da fal bakılan cafelere gidip fal baktiriyorum. Fal sıra mi beklerken benimle beraber bekleyen bayanlarla sohbet ediyorum. Soruyorum memnun musunuz önceden yine geldiniz mi dedikleri çıktı mı diye soruyorum onlarda bana soruyorlar amaç nedir? Zaman veriyoruz para veriyoruz en önemlisi de ister istemez umutlaniyoruz. Rabbim dert verip te derman aratmasın bazen insan öyle bunaliyor ki en yakınlarına arkadaşlarına derdini anlatamıyor. Böyle durumlarda falcı bana terapi gibi geliyor.
Eskişehir e toplu olarak gitme meselesi ise toplu gidersek daha indirimli olur diye dusunmustum. Ama yorumlarinizi okuyunca vazgeçtim. Ben iyi niyetle yaklaşmıştım biz yine falcı yorumlarına devam edelim

Yemin ederşm reklam yapmıyorum reklam yapacak olsam araştırmam zaten ki kadın tek kişiye de bakmıyor. Ayrıca reklam yapcak olsam esra alev ve zeynepten bahsetmem. Sevgiyi burda araştırıyorum ki bilen baktıran var mı diye. Bu sayfadan biri baktırmıltı ama kim bilmiyorum. Bence bilip bilmeden reklam yapıyo diye etiketleme!!!! Önce yazının sonunu ve başını oku sana tavsiyem

Kesinlikle katılıyorum. Bu forumdan sadece bi kişi ile konuştum görüştüm o da zaten çok ii biri denk geldi o kadar

ya ben normalde kımseyi eleştirmem öyle kızlar sonuçta onlarda iş yapıyolar enerji meselesi filan ama o ayşine gerçekten gitmeyin rezalet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…