- 28 Şubat 2017
- 576
- 1.283
- 33
4 yıldır kadınlar klübünün aktif kullanıcısıyım( BDV, Binnaz, Telwee vs...) Bozuk karakterli insanlar yüzünden 1 defa üyeliğimi yenilemek, 3 defa da kullanıcı ismimi değiştirmek zorunda kaldım. Özelden mesajlaştığım veya yüzyüze görüştüğüm 1 kişi falcı çıktı. 2 kişi saçma sapan falcılara müşteri yönlendirip komisyon alan uyanık çıktı. 1 kişi öğrenciyim, param yok diyip yediğini içtiğini bana ödetmeye çalıştı. 1 kişi erkek kardeşine eğlencelik kız arayan bir arsızdı. 1 kişiye 200 TL kaptırdım. Sonuncusu akıllara zarardı. Benim eve yerleşmeye çalıştı, yıllanmış arkadaşlarımla görüşmemi engellemeye çalıştı, zor kurtuldum. Hepsi de o kadar profesyoneldi ki. Tabii ki hala görüştüğüm konuştuğum düzgün insanlar da var. Ama zayıf dönemlerimde iletişim kurduğum bu insanlar psikolojimi daha çok bozmuştu. Kimseye akıl vermem, benim aklım ancak bana yetiyor. Tecrübelerimi aktarıyorum sadece.arkadaşlar gerçekten bu arkadaşımız çok haklı. ben ne yazık ki buradan iki kişiyle görüştüm. valla ikiside takıntılı vede ruh hastası çıktı.ondan sonrada yemin ettim. işyeri gibi yerler dışında böyle yerlerden kimseyle görüşmüyorum. haberiniz olsun.
sende cok talihsizmissin umarim artik basina gelmez benim burda tanistigim arkadaslarim var cok sukur sansima iyi cikti hic sorun yasamadim4 yıldır kadınlar klübünün aktif kullanıcısıyım( BDV, Binnaz, Telwee vs...) Bozuk karakterli insanlar yüzünden 1 defa üyeliğimi yenilemek, 3 defa da kullanıcı ismimi değiştirmek zorunda kaldım. Özelden mesajlaştığım veya yüzyüze görüştüğüm 1 kişi falcı çıktı. 2 kişi saçma sapan falcılara müşteri yönlendirip komisyon alan uyanık çıktı. 1 kişi öğrenciyim, param yok diyip yediğini içtiğini bana ödetmeye çalıştı. 1 kişi erkek kardeşine eğlencelik kız arayan bir arsızdı. 1 kişiye 200 TL kaptırdım. Sonuncusu akıllara zarardı. Benim eve yerleşmeye çalıştı, yıllanmış arkadaşlarımla görüşmemi engellemeye çalıştı, zor kurtuldum. Hepsi de o kadar profesyoneldi ki. Tabii ki hala görüştüğüm konuştuğum düzgün insanlar da var. Ama zayıf dönemlerimde iletişim kurduğum bu insanlar psikolojimi daha çok bozmuştu. Kimseye akıl vermem, benim aklım ancak bana yetiyor. Tecrübelerimi aktarıyorum sadece.
Büyük ihtimalle önümüzdeki yıl böyle demeyeceksin. 1 tanesi ile 10 ay arkadaşlık yaptım, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi zira. Umarım hayal kırıklığı yaşamazsın benim gibi...sende
sende cok talihsizmissin umarim artik basina gelmez benim burda tanistigim arkadaslarim var cok sukur sansima iyi cikti hic sorun yasamadim
Benim anlamadığım niye buradan birileriyle tanıştın ki? Bu siteden sadece bir kişi ile sosyal medyadan ekliyiz o kadar, onunla numaramız bile yok birbirimize; çünkü ne gerek var ki zaten.Büyük ihtimalle önümüzdeki yıl böyle demeyeceksin. 1 tanesi ile 10 ay arkadaşlık yaptım, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi zira. Umarım hayal kırıklığı yaşamazsın benim gibi...
Kilolu sarışın yüzü güzel bir bayan figen..bu figeni tarif edermisiniz isimlerini hatirlamiyorum sarisin guzel yuzlu saclari omzunda olan bayan mi
3 sebebi var. 1- ben hukukçuyum ve hukuk forumunda da yazıyordum. Özelden soru soran veya büroma danışmaya gelip arkadaşlık kurmak isteyenler oldu. 2- Duygusal olarak zor bir dönem geçirdim ve benim gibi olanlara destek olmak istedim. 3- salak denecek kadar iyi niyetliyim maalesef...Benim anlamadığım niye buradan birileriyle tanıştın ki? Bu siteden sadece bir kişi ile sosyal medyadan ekliyiz o kadar, onunla numaramız bile yok birbirimize; çünkü ne gerek var ki zaten.
Ben bi de anlayamadım, Eskişehir'e neden topluca gidiliyor, Ankara-Eskişehir arası hızlı trenle en fazla 2 saat, parası da uygun.
peki o en son evimde degilmiydi evim cafede gormustum bana dedikleri cikmayinca baktirmadim bidaha bide cok emin konusmustuKilolu sarışın yüzü güzel bir bayan figen..
iyi dusuncen icin sagol ama yasamam tercihlerim iyidirBüyük ihtimalle önümüzdeki yıl böyle demeyeceksin. 1 tanesi ile 10 ay arkadaşlık yaptım, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi zira. Umarım hayal kırıklığı yaşamazsın benim gibi...
7 8 yıldır cidandaymış sanırım. Aynı bayandan bahsetmiyor olabiliriz.. Neyse Vera ya baktırdın mı sen fal nasıl değer mi?peki o en son evimde degilmiydi evim cafede gormustum bana dedikleri cikmayinca baktirmadim bidaha bide cok emin konusmustu
olabilir ayni bayan degildir veraya baktirmistim rifat abinin orda 3 kere baktirdim enerjisi iyiydi ama dedikleri cikmadi dua veriyor ama onlar guzel bana sevdigin kisinin ruyasina girmek icin vermisti daha sonra int baktim dua ayniydi ama int uzun sekli vardi farkli okunan kisimlarida vardi7 8 yıldır cidandaymış sanırım. Aynı bayandan bahsetmiyor olabiliriz.. Neyse Vera ya baktırdın mı sen fal nasıl değer mi?
Teşekkürler :) sen baktırdın mı vera ya memnun kaldın mı?
Sen sanırım birde aysin diye bir bayana baktırmıştın küre cafemiydi neydi o nasıldı ? Çıktımı söyledikleri?yok canim bahsedilen kadriye eskisehirde evet 50 tlye bakio ama o bilmez tarot fali su fali falan sadece kahveye bakar
Yemin ederşm reklam yapmıyorum reklam yapacak olsam araştırmam zaten ki kadın tek kişiye de bakmıyor. Ayrıca reklam yapcak olsam esra alev ve zeynepten bahsetmem. Sevgiyi burda araştırıyorum ki bilen baktıran var mı diye. Bu sayfadan biri baktırmıltı ama kim bilmiyorum. Bence bilip bilmeden reklam yapıyo diye etiketleme!!!! Önce yazının sonunu ve başını oku sana tavsiyem@Mune reklam yapiyor
Kesinlikle katılıyorum. Bu forumdan sadece bi kişi ile konuştum görüştüm o da zaten çok ii biri denk geldi o kadararkadaşlar gerçekten bu arkadaşımız çok haklı. ben ne yazık ki buradan iki kişiyle görüştüm. valla ikiside takıntılı vede ruh hastası çıktı.ondan sonrada yemin ettim. işyeri gibi yerler dışında böyle yerlerden kimseyle görüşmüyorum. haberiniz olsun.
Sonrasında nolduBüyük ihtimalle önümüzdeki yıl böyle demeyeceksin. 1 tanesi ile 10 ay arkadaşlık yaptım, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi zira. Umarım hayal kırıklığı yaşamazsın benim gibi...
yeni baktirdim 2 hafta olmadi dediklerini henuz yasamadimSen sanırım birde aysin diye bir bayana baktırmıştın küre cafemiydi neydi o nasıldı ? Çıktımı söyledikleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?