aha veracı konustu☺☺bak sen tlf bakan begum mu baktir askm onun enerjisin tam senlik ayni vera gibi tatli bi kiz tesekkur edersin banaya ben normalde kımseyi eleştirmem öyle kızlar sonuçta onlarda iş yapıyolar enerji meselesi filan ama o ayşine gerçekten gitmeyin rezalet
ya sık baktirdikca artik taniyorlar bizi faldan ziyade yoruma kacio aradan zamn gecip gitmek lazim ayni falciya ben artik oyle yapiyorumm fal odakli olmuyor cunkuFal enerji işi kesinlikle falı çok düşünüp sık baktırdıkça da bence çıkmıyo yani ben de öyle oluyor.
tmm kızmadan sakince konuşalım kusura bakma önce ki yazını görmedim.Yemin ederşm reklam yapmıyorum reklam yapacak olsam araştırmam zaten ki kadın tek kişiye de bakmıyor. Ayrıca reklam yapcak olsam esra alev ve zeynepten bahsetmem. Sevgiyi burda araştırıyorum ki bilen baktıran var mı diye. Bu sayfadan biri baktırmıltı ama kim bilmiyorum. Bence bilip bilmeden reklam yapıyo diye etiketleme!!!! Önce yazının sonunu ve başını oku sana tavsiyem
Var mı önereceğin biriCidan ccafedeki çimeni bilmiyorumda geçen hafta ben o cafedeki figene gittm hcbi söledimi tutmaz cıkmaz faladdiin bike ondan ii bildi beni..! 20 tl bile olsa boşa gitti param.. aslaaa tawsiye etmiyorumm figeni 20 liraya yazik..
Burdaki yazılarından ben de öyle hissettim onuYa şu ekrem midir nedir özelden fln yazıyo onun derdi fal falan değil söylim derdi başka onun!!!
Kızlar uzun zamandır giremiyorum malum okul falan. Dün Kızılay'da Abdullah'ı aradım bayağı bi kendi yerini açmış bulamadım tabi. Kime gitsem kime gitsem diye düşündüm Dilek abla var ona gittim limon pazarının olduğu bina 4. kat. En son yazın gitmiştim bayağı beğenmiştim ama unutmuşum aklımdan çıkmış. Neyse yine güzel nokta atışları yaptı. Falı gereksiz uzatmıyor tak tak söyleyip bitiriyor. Ben bayağı memnum kaldım fal krizi tutanlara duyurulur Enerji meselesi tabi zamanında burda Abdullah'ı övdüğümde beğenmediğini söyleyenlerde olmuştu ama bilmiyorum tabi Dilek abla güzel bakıyor bi baktırın derim
SelamKızlar uzun zamandır giremiyorum malum okul falan. Dün Kızılay'da Abdullah'ı aradım bayağı bi kendi yerini açmış bulamadım tabi. Kime gitsem kime gitsem diye düşündüm Dilek abla var ona gittim limon pazarının olduğu bina 4. kat. En son yazın gitmiştim bayağı beğenmiştim ama unutmuşum aklımdan çıkmış. Neyse yine güzel nokta atışları yaptı. Falı gereksiz uzatmıyor tak tak söyleyip bitiriyor. Ben bayağı memnum kaldım fal krizi tutanlara duyurulur Enerji meselesi tabi zamanında burda Abdullah'ı övdüğümde beğenmediğini söyleyenlerde olmuştu ama bilmiyorum tabi Dilek abla güzel bakıyor bi baktırın derim
Kızlar uzun zamandır giremiyorum malum okul falan. Dün Kızılay'da Abdullah'ı aradım bayağı bi kendi yerini açmış bulamadım tabi. Kime gitsem kime gitsem diye düşündüm Dilek abla var ona gittim limon pazarının olduğu bina 4. kat. En son yazın gitmiştim bayağı beğenmiştim ama unutmuşum aklımdan çıkmış. Neyse yine güzel nokta atışları yaptı. Falı gereksiz uzatmıyor tak tak söyleyip bitiriyor. Ben bayağı memnum kaldım fal krizi tutanlara duyurulur Enerji meselesi tabi zamanında burda Abdullah'ı övdüğümde beğenmediğini söyleyenlerde olmuştu ama bilmiyorum tabi Dilek abla güzel bakıyor bi baktırın derim
göksu anda cok iyi daha once burda belirtmistim zaten gidibilecek falcilardan tarih vermio dedikleri icin en azindan bana vermedi sadece temmuz dedi cikma ihtimali olabilir cunku bi kac falcida temmuz demisti banaGeçenlerde Göksu ya gittim anı gerçekten güzel biliyor ama gelecekle ilgili söyledikleri çıkar mı beklemedeyim
3.goz de Devrim i çok duydum ama hiç fal baktirmadim memnun olan var mı?
Çimen e giden var mı?
ha bu arada devrim cok bozdu artik anda bile iyi degil 30 tlye bakio parana yazik olur onceden iyiydigöksu anda cok iyi daha once burda belirtmistim zaten gidibilecek falcilardan tarih vermio dedikleri icin en azindan bana vermedi sadece temmuz dedi cikma ihtimali olabilir cunku bi kac falcida temmuz demisti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?