Ankara'daki Falcılar

Fal enerji işi kesinlikle falı çok düşünüp sık baktırdıkça da bence çıkmıyo yani ben de öyle oluyor.

Fal enerji işi kesinlikle falı çok düşünüp sık baktırdıkça da bence çıkmıyo yani ben de öyle oluyor.
ya sık baktirdikca artik taniyorlar bizi faldan ziyade yoruma kacio aradan zamn gecip gitmek lazim ayni falciya ben artik oyle yapiyorumm fal odakli olmuyor cunku

tmm kızmadan sakince konuşalım kusura bakma önce ki yazını görmedim.

Cidan ccafedeki çimeni bilmiyorumda geçen hafta ben o cafedeki figene gittm hcbi söledimi tutmaz cıkmaz faladdiin bike ondan ii bildi beni..! 20 tl bile olsa boşa gitti param.. aslaaa tawsiye etmiyorumm figeni 20 liraya yazik..

Cidan ccafedeki çimeni bilmiyorumda geçen hafta ben o cafedeki figene gittm hcbi söledimi tutmaz cıkmaz faladdiin bike ondan ii bildi beni..! 20 tl bile olsa boşa gitti param.. aslaaa tawsiye etmiyorumm figeni 20 liraya yazik..
Var mı önereceğin biri

Kızlar uzun zamandır giremiyorum malum okul falan. Dün Kızılay'da Abdullah'ı aradım bayağı bi kendi yerini açmış bulamadım tabi. Kime gitsem kime gitsem diye düşündüm Dilek abla var ona gittim limon pazarının olduğu bina 4. kat. En son yazın gitmiştim bayağı beğenmiştim ama unutmuşum aklımdan çıkmış. Neyse yine güzel nokta atışları yaptı. Falı gereksiz uzatmıyor tak tak söyleyip bitiriyor. Ben bayağı memnum kaldım fal krizi tutanlara duyurulur Enerji meselesi tabi zamanında burda Abdullah'ı övdüğümde beğenmediğini söyleyenlerde olmuştu ama bilmiyorum tabi Dilek abla güzel bakıyor bi baktırın derim

kaça bakıyor acaba bahsettiğiniz dilek abla?

kızlar bir de rengarenk deryayı sormuştum daha önce ama arada kaynadı galiba. bana ve bir arkadaşıma dedikleri çıktı. ama çıkmayan çok fazla şey de oldu ama biz etkilendik biraz.

Geçenlerde Göksu ya gittim anı gerçekten güzel biliyor ama gelecekle ilgili söyledikleri çıkar mı beklemedeyim
3.goz de Devrim i çok duydum ama hiç fal baktirmadim memnun olan var mı?
Çimen e giden var mı?

Selam
Dilek hanıma birkaç defa gittim ,anı vehayatınızdaki kişiyi iyi biliyor ama maalesef o kadar .ne tarihleri tuttu ne de söylediği olaylar . 3 kere gittim yakın gelecek hakkında 1 kere bile nokta atışı yapamadı .boş iş o da yani
Apdullah gidilmeye değmez ,onunda dediği olaylar çıkmaz asla
Göksü ,anı iyi yorumlar güzel hikayeleştirir ,ama dedikleri çıkmaz onun da
Bana son zamanlarda tarih konusunda çıkan bir tek Milaz cafe Sinem oldu . Dediği bir olay ve tarih zamanında gerçekleşti hatta şaşırdım bir daha gittim ,ana sonra ne dediği şey oldu ne de tarih tuttu .
Sıla da artık eskisi gibi değil bir ara bayağı başarılıydı ama şimdi değil

Bu Arada arkadaşım hafta sonu cidan cafe de Nuray'a gitmiş
Kafası çok dağınık bir kadın dedi bir kağıda bir sürü harf yazıyor ,içlerinden 1 harf tutunca ,bak evet ben yazdım bu adam işte bu sana aşık diyor
Şaka gibi ))
Onu pek beğenmemiş ,bir olayı yakalamadan konuşamıyor dedi ,kısaca destek isteyen falcılardan

canim abdullah evim cafenin orda yeri brosurcu cocugun numarasi var bende gitmeden once onu arayip randevu aliyordum istersen ozelden veriyim sida beklememek icin yapiodum..dilek anda basarili kabul ediyorum ama ben dediklerini hic yasamadim malesef bide paragoz bi bayan gibi

Sinem e ilk gittiğimde bana da verdiği tarihte dediklerini yaşadım bir sonra ki gittiğimde hiç bir dediğini yaşamadım

Geçenlerde Göksu ya gittim anı gerçekten güzel biliyor ama gelecekle ilgili söyledikleri çıkar mı beklemedeyim
3.goz de Devrim i çok duydum ama hiç fal baktirmadim memnun olan var mı?
Çimen e giden var mı?
göksu anda cok iyi daha once burda belirtmistim zaten gidibilecek falcilardan tarih vermio dedikleri icin en azindan bana vermedi sadece temmuz dedi cikma ihtimali olabilir cunku bi kac falcida temmuz demisti bana

göksu anda cok iyi daha once burda belirtmistim zaten gidibilecek falcilardan tarih vermio dedikleri icin en azindan bana vermedi sadece temmuz dedi cikma ihtimali olabilir cunku bi kac falcida temmuz demisti bana
ha bu arada devrim cok bozdu artik anda bile iyi degil 30 tlye bakio parana yazik olur onceden iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…