Ankara'daki Falcılar

kızlar dilek kaça bakıyor? kızılaydayım birazdan gidebilirim ama 25-30dan fazla veremem boşa gitmiş olmayayım

orda irem var asla tavsiye etmem o kadar sacma cumleleri vardiki gulerek dinledim ama deryayi bilmiyorum ireme gitme

40 olmasi lazim evimdeki iremle ayni katagoride benim gozumde ya ireme git yada goksuya

bana şu anda iyi biri lazım deryaya yeni gittim tekrar gitmek istemiyorum. 40 çok ama gidemem ona.
ben direk deryayı tavsite ettikleri için gittim iremi hiç bilmiyorum. derya da çok fazla senden laf alarak bakıyor çok soru soruyor diye hiç beğenmemiş hatta gelecekle ilgili söylediği şeylere gülmüşyüm ama o güldüğüm şeyler çıktı ama dediğim gibi çıkmayan şeyler de oldu. bence 30 liraya denenebilir.

evim irem anda iyi midir ?

anda iyi olan evim irem evim ozge tabi ozge gunundeyse bide goksu dilekte anda iyi ama paracı o buyu olayina girer☺

anda iyi olan evim irem evim ozge tabi ozge gunundeyse bide goksu dilekte anda iyi ama paracı o buyu olayina girer☺

irem kaça bakıyor ? irem kötü diye kalmış nedense aklımda ama ben gitmedim galiba ona hiç.

irem kaça bakıyor ? irem kötü diye kalmış nedense aklımda ama ben gitmedim galiba ona hiç.
Sadece kahve 20-30 arası olsa gerek tarot destek ile 35 falandı sanırım bir ara sor istersen. Bende an konusunda başarılıydı gelecektekileri yaşamadım pek. Ama irem uygundu en son değiştiyse bilemem

Arkadaşlar yakın gelecekte dilek iyi mi?

göksu anda cok iyi daha once burda belirtmistim zaten gidibilecek falcilardan tarih vermio dedikleri icin en azindan bana vermedi sadece temmuz dedi cikma ihtimali olabilir cunku bi kac falcida temmuz demisti bana
Cnm göksu nerede?

kızlar ireme gittim. 3 dakika falan baktı toplamda. çok saçma buldum. soru sorup uzatmaya çalıştım ama geçiştirdi.
anda iyi ama şu an sorduğum karışık gönül olayını aynen bildi benim bakış açımı ve neyden rahatsız olduğumu da bildi. ruh halimi aynen çıkardı yani. ama dediğim gibi iki üç cümle bunları söyledi çocuktan bahsetti sana dönecek dedi o kadar. an için benim merak ettiğim tek bir şey vardı ona cevap verdi. anı iyi bildiği için o cevabın doğru olduğuna inanmak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…