orda irem var asla tavsiye etmem o kadar sacma cumleleri vardiki gulerek dinledim ama deryayi bilmiyorum ireme gitmekaça bakıyor acaba bahsettiğiniz dilek abla?
kızlar bir de rengarenk deryayı sormuştum daha önce ama arada kaynadı galiba. bana ve bir arkadaşıma dedikleri çıktı. ama çıkmayan çok fazla şey de oldu ama biz etkilendik biraz.
40 olmasi lazim evimdeki iremle ayni katagoride benim gozumde ya ireme git yada goksuyakızlar dilek kaça bakıyor? kızılaydayım birazdan gidebilirim ama 25-30dan fazla veremem boşa gitmiş olmayayım
40 olmasi lazim evimdeki iremle ayni katagoride benim gozumde ya ireme git yada goksuya
anda iyi olan evim irem evim ozge tabi ozge gunundeyse bide goksu dilekte anda iyi ama paracı o buyu olayina girer☺bana şu anda iyi biri lazım deryaya yeni gittim tekrar gitmek istemiyorum. 40 çok amagidemem ona.
ben direk deryayı tavsite ettikleri için gittim iremi hiç bilmiyorum. derya da çok fazla senden laf alarak bakıyor çok soru soruyor diye hiç beğenmemiş hatta gelecekle ilgili söylediği şeylere gülmüşyüm ama o güldüğüm şeyler çıktı ama dediğim gibi çıkmayan şeyler de oldu. bence 30 liraya denenebilir.
evim irem anda iyi midir ?
anda iyi olan evim irem evim ozge tabi ozge gunundeyse bide goksu dilekte anda iyi ama paracı o buyu olayina girer☺
irem kaça bakıyor ? irem kötü diye kalmış nedense aklımda ama ben gitmedim galiba 30 tl yada 25
Sinem e geçen sene bende gittim söylediği hiç bişi çıkmadı.Sinem e ilk gittiğimde bana da verdiği tarihte dediklerini yaşadım bir sonra ki gittiğimde hiç bir dediğini yaşamadım
Sadece kahve 20-30 arası olsa gerek tarot destek ile 35 falandı sanırım bir ara sor istersen. Bende an konusunda başarılıydı gelecektekileri yaşamadım pek. Ama irem uygundu en son değiştiyse bilememirem kaça bakıyor ? irem kötü diye kalmış nedense aklımda ama ben gitmedim galiba ona hiç.
Cnm eylül tamamen bozdu. Kimse memnun değil birde 100tl değmez.Eylül ü sormuştum kimseden ses çıkmadı ? Hakkında kötü yorum görmedim. Yok mu giden?
Cnm göksu nerede?göksu anda cok iyi daha once burda belirtmistim zaten gidibilecek falcilardan tarih vermio dedikleri icin en azindan bana vermedi sadece temmuz dedi cikma ihtimali olabilir cunku bi kac falcida temmuz demisti bana
degil sadece anda iyiArkadaşlar yakın gelecekte dilek iyi mi?
katina diye bi cafede kartini almistim benide brosurcu cocuk goturmustuCnm göksu nerede?
katiliyorum canim bendeCnm eylül tamamen bozdu. Kimse memnun değil birde 100tl değmez.
Karakaya iş merkezi 3. Kat karanfilde. Ye ye cafe var o arada.Cnm göksu nerede?
sakarya kotonun karsisinda nurluhan is hani 2 kat kure yoruk oldugu bina iste en son 25 ti uzun suredir gitmiyorum amaKızlar bu Milaz Cafe Sinem nerede? Kaça bakıyor birde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?