Ankara'daki Falcılar

Bana ve arkadaşıma uzun bakmıştı tuhaf 20 dk falan modu yerinde değildi herhalde gelecekle ilgili de hani 2-3 şey tuttu geri kalanı önce doğru çıkar gibi oldu ama çıkmadı.

Bana ve arkadaşıma uzun bakmıştı tuhaf 20 dk falan modu yerinde değildi herhalde gelecekle ilgili de hani 2-3 şey tuttu geri kalanı önce doğru çıkar gibi oldu ama çıkmadı.
bana da hep 8 10 dakika arasi bakio begenmene sevindim cunku tavsiyemoz uzerine gitmistinn begenmesen kendimi kotu hissederdim gerci fal konusunda tecrubem malesef iyidir☺☺

Slmmm bişe sorcaktm bu abdullah nasl biri ii atarmı tarih resme yorum falan yaparmı??

canim buraya yazacam diye yalnis yere yazmisim ☺begenmene sevidim tavsiyemiz uzerine gittin cunku

bana da hep 8 10 dakika arasi bakio begenmene sevindim cunku tavsiyemoz uzerine gitmistinn begenmesen kendimi kotu hissederdim gerci fal konusunda tecrubem malesef iyidir☺☺

modu düşüktü demek ki. keşke biraz daha ayrıntılı baksaydı daha mutlu olurdum ama dediğim gibi kafamdaki soruya cevap verdi. sadece böyle beş dakika sürünce ben boşa para vermiş gibi hissediyorum teşekkür ederim ama :)

30 a bakıyor kahveye tarotu bilmiyorum canım ara sor istersen

Enerji meselesi kesinlikle. Sineme gitmedim denerim belki bi gün ama Abdullah be Dilek abla bende pek sektirmiyor ya bilmiyorum ya da bende böyledir

resme yorum yapmio heralde hatirlamiyorum 30 tlye bakio cok tavsiyr etmem

Siz az çok piyasayı biliyorsunuz gibi. Bana sadece şu falcıya git gerçekten memnun kalırsın diyebilir misin acaba? ben tam birine bakıyorum hemen arkasından kötü yorumları görüyorum gerçekten fal baktırmak istiyorum bu aralar çok ihtiyacım var sizlerin de tavsiyelerinize ihtiyacım var

Kankalar 2 ay kadar önce bir hatun bana özel mesaj atmıştı falcı numarası için burayı okuyorsa tekrar atabilir mi? Posta kutuma baktım ama kimdi hatırlayamadım.

canim piyasadaki falcilari bilmem aslinda cok kotu paraciklarim gitti hep☺☺benim cok uzun suredir baktirdim ve henuz paylamayan bi eskisehirdeki kadriye var siddetle hep tavsiye ettim ama kadina randevu almak imkansiz gibi baktiramiyorsun bide evimde ozge var ama anini yakalarsan dedikleri cikar anı yakalamak onemli ondan da iskambil falini tavsiye ederim

Canım Kadriye 'nin telefonu var mı sende? Yakında Özge yi de deneyeceğim tavsiyelerin için teşekkürler.. .

kizlar lutfen tavsiyelerimden memlun olan bana bi cikolata alsin ya eti karam varya ondan istiom☺sevgilisizlik boyle bisey arkadaslarindan ilgi bekliyorsun☺☺

Nende cok gittim baktrdm 10tl 20tl 50tl vs.. ben simdi kapatti ama sadece terapi cafedeki fikriyeden memnundum oda kapattı gitti .. sen gibi ii atan bende arıyorumm .. cidan cafe figen dediler 20tl boşa hiçbişe bilmio.. turuncunzaten hespsi reklam asla paranı harvama.. asmalıbahceden bir adam bakti sözde yıldznameye tırt oda boşa .. onlar bunyaknda gittiklerm bende arıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…