Bana ve arkadaşıma uzun bakmıştı tuhaf 20 dk falan modu yerinde değildi herhalde gelecekle ilgili de hani 2-3 şey tuttu geri kalanı önce doğru çıkar gibi oldu ama çıkmadı.kızlar ireme gittim. 3 dakika falan baktı toplamda. çok saçma buldum. soru sorup uzatmaya çalıştım ama geçiştirdi.
anda iyi ama şu an sorduğum karışık gönül olayını aynen bildi benim bakış açımı ve neyden rahatsız olduğumu da bildi. ruh halimi aynen çıkardı yani. ama dediğim gibi iki üç cümle bunları söyledi çocuktan bahsetti sana dönecek dedi o kadar. an için benim merak ettiğim tek bir şey vardı ona cevap verdi. anı iyi bildiği için o cevabın doğru olduğuna inanmak istiyorum :)
bana da hep 8 10 dakika arasi bakio begenmene sevindim cunku tavsiyemoz uzerine gitmistinn begenmesen kendimi kotu hissederdim gerci fal konusunda tecrubem malesef iyidir☺☺Bana ve arkadaşıma uzun bakmıştı tuhaf 20 dk falan modu yerinde değildi herhalde gelecekle ilgili de hani 2-3 şey tuttu geri kalanı önce doğru çıkar gibi oldu ama çıkmadı.
Selam
Dilek hanıma birkaç defa gittim ,anı vehayatınızdaki kişiyi iyi biliyor ama maalesef o kadar .ne tarihleri tuttu ne de söylediği olaylar . 3 kere gittim yakın gelecek hakkında 1 kere bile nokta atışı yapamadı .boş iş o da yani
Apdullah gidilmeye değmez ,onunda dediği olaylar çıkmaz asla
Göksü ,anı iyi yorumlar güzel hikayeleştirir ,ama dedikleri çıkmaz onun da
Bana son zamanlarda tarih konusunda çıkan bir tek Milaz cafe Sinem oldu . Dediği bir olay ve tarih zamanında gerçekleşti hatta şaşırdım bir daha gittim ,ana sonra ne dediği şey oldu ne de tarih tuttu .
Sıla da artık eskisi gibi değil bir ara bayağı başarılıydı ama şimdi değil
canim buraya yazacam diye yalnis yere yazmisim ☺begenmene sevidim tavsiyemiz uzerine gittin cunkukızlar ireme gittim. 3 dakika falan baktı toplamda. çok saçma buldum. soru sorup uzatmaya çalıştım ama geçiştirdi.
anda iyi ama şu an sorduğum karışık gönül olayını aynen bildi benim bakış açımı ve neyden rahatsız olduğumu da bildi. ruh halimi aynen çıkardı yani. ama dediğim gibi iki üç cümle bunları söyledi çocuktan bahsetti sana dönecek dedi o kadar. an için benim merak ettiğim tek bir şey vardı ona cevap verdi. anı iyi bildiği için o cevabın doğru olduğuna inanmak istiyorum :)
Nekadar irem?? Hangi cafedee??canim buraya yazacam diye yalnis yere yazmisim ☺begenmene sevidim tavsiyemiz uzerine gittin cunku
resme yorum yapmio heralde hatirlamiyorum 30 tlye bakio cok tavsiyr etmemSlmmm bişe sorcaktm bu abdullah nasl biri ii atarmı tarih resme yorum falan yaparmı??
Bana ve arkadaşıma uzun bakmıştı tuhaf 20 dk falan modu yerinde değildi herhalde gelecekle ilgili de hani 2-3 şey tuttu geri kalanı önce doğru çıkar gibi oldu ama çıkmadı.
bana da hep 8 10 dakika arasi bakio begenmene sevindim cunku tavsiyemoz uzerine gitmistinn begenmesen kendimi kotu hissederdim gerci fal konusunda tecrubem malesef iyidir☺☺
30 a bakıyor kahveye tarotu bilmiyorum canım ara sor istersenkaça bakıyor acaba bahsettiğiniz dilek abla?
kızlar bir de rengarenk deryayı sormuştum daha önce ama arada kaynadı galiba. bana ve bir arkadaşıma dedikleri çıktı. ama çıkmayan çok fazla şey de oldu ama biz etkilendik biraz.
Enerji meselesi kesinlikle. Sineme gitmedim denerim belki bi gün ama Abdullah be Dilek abla bende pek sektirmiyor ya bilmiyorum ya da bende böyledirSelam
Dilek hanıma birkaç defa gittim ,anı vehayatınızdaki kişiyi iyi biliyor ama maalesef o kadar .ne tarihleri tuttu ne de söylediği olaylar . 3 kere gittim yakın gelecek hakkında 1 kere bile nokta atışı yapamadı .boş iş o da yani
Apdullah gidilmeye değmez ,onunda dediği olaylar çıkmaz asla
Göksü ,anı iyi yorumlar güzel hikayeleştirir ,ama dedikleri çıkmaz onun da
Bana son zamanlarda tarih konusunda çıkan bir tek Milaz cafe Sinem oldu . Dediği bir olay ve tarih zamanında gerçekleşti hatta şaşırdım bir daha gittim ,ana sonra ne dediği şey oldu ne de tarih tuttu .
Sıla da artık eskisi gibi değil bir ara bayağı başarılıydı ama şimdi değil
cnm teşekkürederim.Karakaya iş merkezi 3. Kat karanfilde. Ye ye cafe var o arada.
resme yorum yapmio heralde hatirlamiyorum 30 tlye bakio cok tavsiyr etmem
canim piyasadaki falcilari bilmem aslinda cok kotu paraciklarim gitti hep☺☺benim cok uzun suredir baktirdim ve henuz paylamayan bi eskisehirdeki kadriye var siddetle hep tavsiye ettim ama kadina randevu almak imkansiz gibi baktiramiyorsun bide evimde ozge var ama anini yakalarsan dedikleri cikar anı yakalamak onemli ondan da iskambil falini tavsiye ederimSiz az çok piyasayı biliyorsunuz gibi. Bana sadece şu falcıya git gerçekten memnun kalırsın diyebilir misin acaba? ben tam birine bakıyorum hemen arkasından kötü yorumları görüyorumgerçekten fal baktırmak istiyorum bu aralar çok ihtiyacım var sizlerin de tavsiyelerinize ihtiyacım var
canim piyasadaki falcilari bilmem aslinda cok kotu paraciklarim gitti hep☺☺benim cok uzun suredir baktirdim ve henuz paylamayan bi eskisehirdeki kadriye var siddetle hep tavsiye ettim ama kadina randevu almak imkansiz gibi baktiramiyorsun bide evimde ozge var ama anini yakalarsan dedikleri cikar anı yakalamak onemli ondan da iskambil falini tavsiye ederim
Canım Kadriye 'nin telefonu var mı sende? Yakında Özge yi de deneyeceğim tavsiyelerin için teşekkürler.. .canim piyasadaki falcilari bilmem aslinda cok kotu paraciklarim gitti hep☺☺benim cok uzun suredir baktirdim ve henuz paylamayan bi eskisehirdeki kadriye var siddetle hep tavsiye ettim ama kadina randevu almak imkansiz gibi baktiramiyorsun bide evimde ozge var ama anini yakalarsan dedikleri cikar anı yakalamak onemli ondan da iskambil falini tavsiye ederim
ozelden atiyim canimCanım Kadriye 'nin telefonu var mı sende? Yakında Özge yi de deneyeceğim tavsiyelerin için teşekkürler.. .
Siz az çok piyasayı biliyorsunuz gibi. Bana sadece şu falcıya git gerçekten memnun kalırsın diyebilir misin acaba? ben tam birine bakıyorum hemen arkasından kötü yorumları görüyorumgerçekten fal baktırmak istiyorum bu aralar çok ihtiyacım var sizlerin de tavsiyelerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?