Ankara'daki Falcılar

Bir arkadasımın akrabası gitmiş adını tam hatırlayamamıs ama meşruriyet köprüsünün ordaki madonun karsısında 8.kattanni cafeye bi arkadasm yazdi adres bu ama adını hatrlayamams akrabası

Merhaba kızlar turuncu cafenin sokağında kendi bürosu olan bi falcı varmış adı Sibel baktıranınız var mı?

Kadiriye hanım için Eskişehir’e mi gitmem gerekiyor acaba? Şehir dışına çıkamam ben maalesef telefondan falan bakmıyor mu acaba?

Banada kadriyenin numarasınu atar mısınız ?Bir tek kahve mi bakıyor bide ücret ne kadardı

Kızlar bugün evim kafeye Özge ye gittim ama izinliymis 3 gündür gelmiyormus bende Sevda ya baktirdim o an ki durumumu yaşadıklarımı çok güzel anlattı benim hoşuma gitti
Canım Kadriye 'nin numarası gelmemiş bana

Kadriye’den randevu alabilen bana yazsın. 1 aydır gönlünün olmasını bekliyorum
Tuana diye bir kadın varmış ona baktıran var mı hiç?

kadriye numarasini vermemi istemedi cok yogunmus kizdi banakendin baktirabildinde arkadaslarin mi kaldi dedi biraz israr ettim randevular icin sen ara dedi valla bakacagim zaman verirsin numarami dedi o yuzden kimseye veremedim onceden verdiklerim var

Kadriye’den randevu alabilen bana yazsın. 1 aydır gönlünün olmasını bekliyorum
Tuana diye bir kadın varmış ona baktıran var mı hiç?
cnm tuana kadın değil de trans bir birey inan bir dediği çıkmaz.bir de herkese kırmızı araba ile kaza vs. der.ben çatıdayken gitmiştim. bak eğer oradan ayrılmadıysa arzu fena değildi.ama tuana boş .

bu arada arkadaşlar son dönemde çıkan değişik birileri var mı? ben bir süre takip etmedim de.hani bir umut.

cnm tuana kadın değil de trans bir birey inan bir dediği çıkmaz.bir de herkese kırmızı araba ile kaza vs. der.ben çatıdayken gitmiştim. bak eğer oradan ayrılmadıysa arzu fena değildi.ama tuana boş .
Telefondan da bakıyor mu? Benim duyduğum kişi telefondab bakıyor canım

Çok nazlı çooook

Telefondan da bakıyor mu? Benim duyduğum kişi telefondab bakıyor canım
cnm onu bilmiyorum.ama iyi araştır. belkide isim benzerliğidir.ama benim tanıdığım kişi ise sakın gitme.

kızlar bu kadar iyi olan ne çok merak ettim kadının tavsrı çok rahatsız edici değil mi ya
evet cok rahatsiz edici yarin ara sali ara carsamba ara haftaya ara bunlarda insani biktiriyor tam randevu aliyorsun o gun gelio arion bakamicam hastayim cenazem var vb.cok sık yasadigim durum etrafta falci yokmus gibi kadinin nazina kosuyoruz ama gerckten etrafta falci yok dedikleri cikmasa ugrasmam canim her dedigini yasadim mayisi bekliyorum simdi de

Allah hepimizin yardımcısı olsun.koskoca ankarada adam gibi bir falcı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…