canim piyasadaki falcilari bilmem aslinda cok kotu paraciklarim gitti hep☺☺benim cok uzun suredir baktirdim ve henuz paylamayan bi eskisehirdeki kadriye var siddetle hep tavsiye ettim ama kadina randevu almak imkansiz gibi baktiramiyorsun bide evimde ozge var ama anini yakalarsan dedikleri cikar anı yakalamak onemli ondan da iskambil falini tavsiye ederim
bakiyor tlf randevu almak sorunKadiriye hanım için Eskişehir’e mi gitmem gerekiyor acaba? Şehir dışına çıkamam ben maaleseftelefondan falan bakmıyor mu acaba?
bakiyor tlf randevu almak sorun
cnm tuana kadın değil de trans bir birey inan bir dediği çıkmaz.bir de herkese kırmızı araba ile kaza vs. der.ben çatıdayken gitmiştim. bak eğer oradan ayrılmadıysa arzu fena değildi.ama tuana boş .Kadriye’den randevu alabilen bana yazsın. 1 aydır gönlünün olmasını bekliyorum
Tuana diye bir kadın varmış ona baktıran var mı hiç?
Telefondan da bakıyor mu? Benim duyduğum kişi telefondab bakıyor canımcnm tuana kadın değil de trans bir birey inan bir dediği çıkmaz.bir de herkese kırmızı araba ile kaza vs. der.ben çatıdayken gitmiştim. bak eğer oradan ayrılmadıysa arzu fena değildi.ama tuana boş .
tuanadan bn hic memlun klmadimm bide 50 tlye bakiodu yazik o paraya cokta iddali konusuoduKadriye’den randevu alabilen bana yazsın. 1 aydır gönlünün olmasını bekliyorum
Tuana diye bir kadın varmış ona baktıran var mı hiç?
Çok nazlı çooookkadriye numarasini vermemi istemedi cok yogunmus kizdi banakendin baktirabildinde arkadaslarin mi kaldi dedi biraz israr ettim randevular icin sen ara dedi valla bakacagim zaman verirsin numarami dedi o yuzden kimseye veremedim onceden verdiklerim var
aynen kuzum valla bıktırıo paranla rezil olmak gibiÇok nazlı çooook
Valla ya bir he dese anında yapacağım eft’yi. O aşamaya bile geçemedim ben dahaaynen kuzum valla bıktırıo paranla rezil olmak gibi
cnm onu bilmiyorum.ama iyi araştır. belkide isim benzerliğidir.ama benim tanıdığım kişi ise sakın gitme.Telefondan da bakıyor mu? Benim duyduğum kişi telefondab bakıyor canım
aynen kuzum valla bıktırıo paranla rezil olmak gibi
evet cok rahatsiz edici yarin ara sali ara carsamba ara haftaya ara bunlarda insani biktiriyor tam randevu aliyorsun o gun gelio arion bakamicam hastayim cenazem var vb.cok sık yasadigim durum etrafta falci yokmus gibi kadinin nazina kosuyoruz ama gerckten etrafta falci yok dedikleri cikmasa ugrasmam canim her dedigini yasadim mayisi bekliyorum simdi dekızlar bu kadar iyi olan ne çok merak ettim kadının tavsrı çok rahatsız edici değil mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?