hay agzina saglik aynen yok 4 5 falcinin ismini dondurup duruyoruz malesefAllah hepimizin yardımcısı olsun.koskoca ankarada adam gibi bir falcı yok.
anlamadım ki güya buralarıda takipteler. hep aynı .maşallah dediğimiz kırk gün yaşamıyor.hay agzina saglik aynen yok 4 5 falcinin ismini dondurup duruyoruz malesef
Tuana kadın değil erkek :) sakın gitme pişman olursun paran boşa gider ..Kadriye’den randevu alabilen bana yazsın. 1 aydır gönlünün olmasını bekliyorum
Tuana diye bir kadın varmış ona baktıran var mı hiç?
kadriye numarasini vermemi istemedi cok yogunmus kizdi banakendin baktirabildinde arkadaslarin mi kaldi dedi biraz israr ettim randevular icin sen ara dedi valla bakacagim zaman verirsin numarami dedi o yuzden kimseye veremedim onceden verdiklerim var
Allah hepimizin gönlünün muradını hayırlısıyla versede kurtulsak fallardan falcılardanAllah hepimizin yardımcısı olsun.koskoca ankarada adam gibi bir falcı yok.
aynen.paramızla reziliz. paramızın düşmanıyız.Allah hepimizin gönlünün muradını hayırlısıyla versede kurtulsak fallardan falcılardan
Yapma ya ümitliydim ondan enerjisi güzeldi yazık oldu ..bu arada kibele sibelde fena halde patladı. bilginize.
hiç sorma. bende iki ay kadar düzenli çıktı.sonra ana konuda tam patladı.Yapma ya ümitliydim ondan enerjisi güzeldi yazık oldu ..
bu kadriye nerede bakıyor?kafe mi?birde dedikleri çıkarsa mutlaka haberdar et bizi cnm.Ankarada da var kadriye kızlar bu arada bahçelievlerde.. Bana söylediği birkaç şeyi yaşadım anda çok başarılı gelecekle ilgili de söylediği birkaç şey tuttu.. Asıl merak ettiğim şey için nisan dedi.. İsteyen olursa nosunu atabilirim .
Cafeyi evi gibi yapmış orda bakıyor nisan bir gelsin bakalım mutlaka paylaşırım cnm..bu kadriye nerede bakıyor?kafe mi?birde dedikleri çıkarsa mutlaka haberdar et bizi cnm.
kibelede sibelmi vardi kaan var canim da vincideki sibel olmasin o yada kibeleye falci sibel geldi ben mi bilmiyorumbu arada kibele sibelde fena halde patladı. bilginize.
Ben isterimmAnkarada da var kadriye kızlar bu arada bahçelievlerde.. Bana söylediği birkaç şeyi yaşadım anda çok başarılı gelecekle ilgili de söylediği birkaç şey tuttu.. Asıl merak ettiğim şey için nisan dedi.. İsteyen olursa nosunu atabilirim .
Evet var ama çıkmıyor dedikleri.Ama çok tatlı bir kadınkibelede sibelmi vardi kaan var canim da vincideki sibel olmasin o yada kibeleye falci sibel geldi ben mi bilmiyorum
Falcı Zehra NIN NUMARASI VARSA ALABİLİR MİYİM??Ucuz derken ben gerçekten ucuz sandım
Baktıran olduysa bi dönerse sevinirim, çıkar mı çıkmaz mı fallarArkadaşlar Falcı Zehra konusunda deneyimleri olan varsa paylaşabilir mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?