cnm var. çokta iyi bir insan ama patladı.kibelede sibelmi vardi kaan var canim da vincideki sibel olmasin o yada kibeleye falci sibel geldi ben mi bilmiyorum
arkadaşım;buradan falcı zehraile ilgili deneyimleri olan talihsiz insanların yorumlarını okumanı öneririm. çokta gitmek istersen illaki birileri numarayı verir.Falcı Zehra nasıl?baktıran varsa deneyimlerini paylaşabilir mi??[/QUOTE
teşekkür ederim...ben telde bakan birini istiyorum ama öyle mantıklı bir,uçuk kaçık değil...kimi önerirsiniz?zor bir durumdayım... ama dediğim gibi burada briri beni dolandırdı öyle olmasın rica ediyorum.Burada dertlerimizi paylaşıyoruz.arkadaşım;buradan falcı zehraile ilgili deneyimleri olan talihsiz insanların yorumlarını okumanı öneririm. çokta gitmek istersen illaki birileri numarayı verir.
ama şahsen ben birkaç arkadaşımdan duyduktan sonra cesaret edip gidemedim. zaten duyduğum kadarıyla artık pek kimsede gitmiyormuş.
bence yorumları oku.
boşa para verme. kesinlikle değmez.
cnm. dolandırıcı değil ama biraz pahallı olan ebru alev var.googla yazınca çıkıyor.bende 3,4 sene önceki olayları bile yaşadım.ama şu an bütçeden dolayı gidemiyorum. ama günlük basit fallarda evim özge fena değil.bunun dışında olursa zaten paylaşırız.teşekkür ederim...ben telde bakan birini istiyorum ama öyle mantıklı bir,uçuk kaçık değil...kimi önerirsiniz?zor bir durumdayım... ama dediğim gibi burada briri beni dolandırdı öyle olmasın rica ediyorum.Burada dertlerimizi paylaşıyoruz.
ebru alev kaça bakıyor?cnm. dolandırıcı değil ama biraz pahallı olan ebru alev var.googla yazınca çıkıyor.bende 3,4 sene önceki olayları bile yaşadım.ama şu an bütçeden dolayı gidemiyorum. ama günlük basit fallarda evim özge fena değil.bunun dışında olursa zaten paylaşırız.
cnm en son 200 300 civarıymış. falına göre. bak birda zarife var tarot kafede fena değildir.en azından50 tl.bence sen ebru hanımı ara bir danış. bende maaşı alınca bir fiyat bilgisi almayı düşünüyorum.ebru alev kaça bakıyor?
Ankarada da var kadriye kızlar bu arada bahçelievlerde.. Bana söylediği birkaç şeyi yaşadım anda çok başarılı gelecekle ilgili de söylediği birkaç şey tuttu.. Asıl merak ettiğim şey için nisan dedi.. İsteyen olursa nosunu atabilirim .
ne günlere kaldık yav.al bendende o kadar.umut fakirin ekmeği.ben de alabilir miyim numarasını merak ettim.
giden var mı kızlar ankarada böyle umut veren falcı görünce heyecanlanıyorum
ne günlere kaldık yav.al bendende o kadar.umut fakirin ekmeği.
ay vallaeskişehirdeki kadriye de çok ilgimi çekti. aslında haftasonu olsa biner giderim ama kadın dengesiz demişsiniz giderim randevuyu iptal eder falan[/QUO
Kadriye telde bakıyor mu??
cnm bakıyor da ulaşana aşkolsun.bu KADRİYE TELDE BAKIYOR MU??
ya ben şansımı denemek istiyorum alabilir miyim telini?? özelden yazsanız..cnm bakıyor da ulaşana aşkolsun.
cnm ona kimse ulaşamıyor ki buradan herhalde bir iki kişi görüşebiliyor.bence garantisi yok. gitme.ay vallaeskişehirdeki kadriye de çok ilgimi çekti. aslında haftasonu olsa biner giderim ama kadın dengesiz demişsiniz giderim randevuyu iptal eder falan
bende yok ki. buradan duydum bende.ya ben şansımı denemek istiyorum alabilir miyim telini?? özelden yazsanız..
numarası kimde varsa alabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim..cnm ona kimse ulaşamıyor ki buradan herhalde bir iki kişi görüşebiliyor.bence garantisi yok. gitme.
Eskişehirli Kadriye nı numarasını alabilir miyim??eskişehirli kadriye hanım'ın numarasını nasıl edinebiliriz?
teşekkürler
KADRİYE'NİN NUMARASINI ALABİLİR MİYİM??canım ben kadriyeye 15 yıl önce baktırmıştım, kısa bakıyordu ama dedikleri çıkmıştı. sonra alanyaya yerleşmiş orda bakıyo diye duydum. bi ara eskişehire gezmeye gelmiş komşum baktırmış ama dediğinin tam tersi çıkmış. eskişehirde baktığını topikten duydum, en kısa zamanda onu da araştırıp sizlere haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?