Ankara'daki Falcılar

Falcı Zehra nasıl?baktıran varsa deneyimlerini paylaşabilir mi??[/QUOTE
arkadaşım;buradan falcı zehraile ilgili deneyimleri olan talihsiz insanların yorumlarını okumanı öneririm. çokta gitmek istersen illaki birileri numarayı verir.
ama şahsen ben birkaç arkadaşımdan duyduktan sonra cesaret edip gidemedim. zaten duyduğum kadarıyla artık pek kimsede gitmiyormuş.
bence yorumları oku.
boşa para verme. kesinlikle değmez.

teşekkür ederim...ben telde bakan birini istiyorum ama öyle mantıklı bir,uçuk kaçık değil...kimi önerirsiniz?zor bir durumdayım... ama dediğim gibi burada briri beni dolandırdı öyle olmasın rica ediyorum.Burada dertlerimizi paylaşıyoruz.

cnm. dolandırıcı değil ama biraz pahallı olan ebru alev var.googla yazınca çıkıyor.bende 3,4 sene önceki olayları bile yaşadım.ama şu an bütçeden dolayı gidemiyorum. ama günlük basit fallarda evim özge fena değil.bunun dışında olursa zaten paylaşırız.

ebru alev kaça bakıyor?

ebru alev kaça bakıyor?
cnm en son 200 300 civarıymış. falına göre. bak birda zarife var tarot kafede fena değildir.en azından50 tl.bence sen ebru hanımı ara bir danış. bende maaşı alınca bir fiyat bilgisi almayı düşünüyorum.

ben de alabilir miyim numarasını merak ettim.
giden var mı kızlar ankarada böyle umut veren falcı görünce heyecanlanıyorum

ben de alabilir miyim numarasını merak ettim.
giden var mı kızlar ankarada böyle umut veren falcı görünce heyecanlanıyorum
ne günlere kaldık yav.al bendende o kadar.umut fakirin ekmeği.

ne günlere kaldık yav.al bendende o kadar.umut fakirin ekmeği.

ay valla eskişehirdeki kadriye de çok ilgimi çekti. aslında haftasonu olsa biner giderim ama kadın dengesiz demişsiniz giderim randevuyu iptal eder falan

ay valla eskişehirdeki kadriye de çok ilgimi çekti. aslında haftasonu olsa biner giderim ama kadın dengesiz demişsiniz giderim randevuyu iptal eder falan
cnm ona kimse ulaşamıyor ki buradan herhalde bir iki kişi görüşebiliyor.bence garantisi yok. gitme.

KADRİYE'NİN NUMARASINI ALABİLİR MİYİM??

Arkadaşlar, sözüm bazı üyelere; lütfen Türkçe'yi bu kadar katletmeyin. Hani belki Türkçe'den hoşlanmıyorsunuz diyelim; o halde İngilizce yazın, Almanca yazın, bilmemnece yazın.. Ama bunlar nasıl kelimeler yaa; ewet, yapıo, vs vs.

Bu saçmalık nedir Allah aşkına? Özenti mi, cehalet mi, komiklik yapma isteği mi, ergen halleri mi, nedir?

Bu tarzı seçenleri, ben hiçbir bakımdan ciddiye alamıyorum. Eminim ki benim gibi düşünen başka kişiler de vardır.

arkadaslar kadriyenij numarasini veremiyorum uzgun olarak belirtiyimm cok arayan oldugu icin bunalmis hattinida degistirecekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…