Ankara'daki Falcılar

Ebru we aleww nasıllar? Yorumunuzu okudımda bide ucret
Ne aceba?
bende çıkmıştı.tanıdığım kişilerde de fakat son dönemlerde çok para istiyormuş. 200,300 tl gibi.değer mi ?aslında ana hatlarıyla bakıyor. özet gibi.laf kalabalığı yok.sanırım şimdilerde yeni ofisi varmış. yenişehir pazarının orada diye duydum.

Ebru we aleww nasıllar? Yorumunuzu okudımda bide ucret
Ne aceba?
selam ,
Ebru alev ile ilgili çok acı bir anımız var
3 kişi gitmiştik ,bana zaten saçma sapan bakmıştı neyse ,ama arkadaşım onu çok beğeniyordu ,zaten o bizi götürdü ,inanıyordu ona nedense ,bir sevgilisi vardı bir küskün bir barışık
Bu ebru alev denen şahsiyet kıza bir güzel gaz verdi dualar yazdı,bu adam senin kaderin bak gör bana baklava getireceksin sana evlenme teklif edecek dedi
Ve arkadaşım ona çok inandı dediği şeyleri harfiyen yaptı ,ama çocuk 1 ay sonra feci bir kazada vefat etti ...
İşte ebru alev böyle biri
Falcılara lütfen ama lütfen inanmayın eğlencesine gidin ,sakın çok paralar vermeyin
İnan'ın hiçbiri bilmiyor (en azından geleceği ..)

çok kötü olmuş. Allah rahmet eylesin.bu gerçekten sıradışı bir durum. ama dedikleriniz doğru rakamlar çok uçuk. işte bu yüzden bende uzun zamandır kendisine gitmiyorum. ama çevremde giden vede memnun kalan çok oldu ki buna bende dahilim.bu işler tamamen enrji vede tesadüf galiba. inanın kimse 1 dk sonrasını bile bilemiyor ki..........

yani bahsedildigi kadar iyiyse bence paraya takilmadan gidilebilir cunku zaten ona 30 ona 50 ona 20 diye o parayi veriyoruz 3 yada 4 kisiye baktiricama adam akilli birine baktiriyim mantigi var ama degerse iste diger falcilar beni daha mutlu ediyorsa o zmn acırim yani parama

aynen acı bi durum olmuşş allah rahmet eylesin.. bende eğlencesine baktırmak taraftarındayım geleceği gaybı kimse bilemez ALLAHTAN başka.. bazen oldugun durumdan sıkılıp bi başkasıyla sohbete ihtiyaç duyuyosun ya ben öle durumlarda gidiorum cunku sneı tanımıo baskasına sölerse ederse korkusu yok

Kadriyenin numarasını da alamıyorsak o zaman kime baktırcaz biz düzgün falı? Burada bir tek onun dediği çıkıyor diyorsunuz. Madem vermeyecekseniz boşuna demeyin. Zaten kötü durumdayım.

arkadaşlar az önce bir arkadaşım işyerime uğradı.bugün su perisi kadere gitmiş. hemde zorla randevu alarak.tek bir harf bile bilememiş.bende önümüzdeki hafta için randevu almayı düşünüyordum. tam bir hayal fiyaskoymuş. bizimkiler üç kişi gitmişler. hepsinide birbirine karıştırmış.gitmeyi düşünenler varsa haberiniz olsun. ben vazgeçtim.

Bunu anlattığın iyi oldu.Evet 200-300 fiyat biçiyor ya...Bu kadar olur mu?Çok yüksek fiyatlı falcılara güvenmem zaten...

ben gittm onada 1hafta oncesnden randewu alarak.. yenimahallede yanılmıyosamm 50 bakıodu gecen yıl.. sen bilrsn ama gitmemboşa derimm istedin gbi olmucak cunkuu

Selam kızlar bugün fal baktirmak istiyorum. Forum ü biraz araştırdım Bir grup Sıla yı çok övüyor, merak ettim denemeyi dusunuyorum ama once size danismak istedim memnun olan ve yeni yerini bilen var mi Pandora cafede mi yoksa karanfil sokakta mı? Birde Özge ve Çimen var gidip memnun kalan var mı?

Merhaba, falcı Abdullah’ın yerini veya numarasını bilen var midir acaba? Önceki sayfalarda numarasını bulanlar olmuş,mesaj attım fakat uzun zamandır foruma uğramıyorlar gibi.
Yardım edebilen olursa şimdiden çok ama cok teşekkür ederim :)

karanfilde canim korku evinin hemen yaninda sila numara brosurcusunun numarasi var atabilirim istersen cimene hic gitmedim bilmiyorum özge iyidir ozellikle ilk fal icin tavsiye ederim

ben gittm onada 1hafta oncesnden randewu alarak.. yenimahallede yanılmıyosamm 50 bakıodu gecen yıl.. sen bilrsn ama gitmemboşa derimm istedin gbi olmucak cunkuu
öyle cnm. dediler zaten bende gitmeyeceğim. nasıl reklam yapmışsa hala piyasada kalması ilginç.

sıla burada uzun zaman önce patladı. beyin okur. olacak sanırsın. birkaçşey çıkar ama gerisi boş. abdullaha bir dafa gittik arkadaşlarıma çıktı. bende hiç olmadı. ama özgeyi dene .günündeyse tutturuyor.sonra sıla ben iki yıldır gitmiyorum ama çok bekletir. buradaki yorumları iyice oku pekte tutulmuyor şimdilerde.

çimene giden olursa yorum atabilir mi? ben onu denemedim merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…