Ankara'daki Falcılar

annemin yanindayken bi adam ugramisti annem isini falan halletti adamda cafemiz var fal bakiliyor cok iyidir esim dedikleri cikar demisti bu su perisinden bahsesiyordu iyiki gitmemisim o zmn

annemin yanindayken bi adam ugramisti annem isini falan halletti adamda cafemiz var fal bakiliyor cok iyidir esim dedikleri cikar demisti bu su perisinden bahsesiyordu iyiki gitmemisim o zmn
bencede . boşa para vermemiş oldun.bizim kızlar çok kızgındı.saçmalamış.

ozge olayina bak sonuna kadar katiliyorum sana bide ozgenin ilk falı guzel yani cok gitmemek lazim sılada bi kere su olayi yasadim kardesi bakmaya calisti sıla benim diye halbuki ben silayi taaa 3 gozdeyken taniyorum yani bilmeyenlere oyle yapiyorlar sanirim yogunlugundan sılanin yaninda esmer bi bayan var adini hatirlamiyorum evren mi devren mi oyle bisey ona gitmeyin kizlar kendiniz bakin daha iyi

sılanın on falından ikisi çıkar gibi olur.bir ara iki sene önce biz çok takılmıştık. ama beyin okuduğu için çıkıyor o bir iki şeyde.

her önüne gelen falcı olmuş.iyi ki burası varda en azından ne oldukları ortaya çıkıyor.

karanfilde canim korku evinin hemen yaninda sila numara brosurcusunun numarasi var atabilirim istersen cimene hic gitmedim bilmiyorum özge iyidir ozellikle ilk fal icin tavsiye ederim
Teşekkür ederim canım bugün Sıla ya gittim kendisi yoktu kardeşi vardı numarasını verdiler. Ben de Özge ye gittim bazı şeyleri karıştırdı ama genel olarak iyiydi bakalım dediği şey haftaya çıkacak mı? Sıla ya ve Çimen e gidenler yorumlarinizi bekliyorum teşekkürler

Ben de falcı tecrübelerimi paylaşmak isterim :)
Eskiden 3.goz’de çalışan Abdullah : 2 kere gittim. Biraz biliyor,biraz yorum yapıyor gibi. 1 kere harf verdi,seninle iletişim kurmaya çalışmış (doğru),tekrar ulaşacak sana yakın zamanda dedi (doğru). Deniz kenarı bi ilde çalışacaksın dedi. Ne alaka, evlenip bozkırın ortasına gidicem ben derken deniz kenarı ve gitmeyi düşündüğüm ile cok yakın bi yerde ise başladım :) Sevgilimin karakterine dair söylediği her şey doğruydu. Ama bazı dedikleri tamamen kendi fikriydi. Yine de bir kaç şey tutturduğu icin en iyisi o bana göre.
Efsun : artık hangisinden bahsediyorum bilmiyorum,sanırım bi kaç efsun var. Moral veriyor cok güzel. O anki hisleri,durumu biliyor. Ama verdiği tarih hiç tutmadı. Arkadaşımı götürdüm,o da öyle pek bayılmamıştı.
3.goz Devrim: karakter analizi yapıyor gibi. Fincanı falan açmıyor. Duvarın kösesine bakıp harfler yazıyor. Ama cok kıvırıyor ya. 2 kere gittim, geçen sefer böyle demediniz diyince laf kalabalığı yapıyor. Sanki burçlara göre yorum yapıyor gibi. Dediği tek bir şey bile çıkmadı. Hatta bi tane erkek arkadaşla gitmiştik,”sevgilin di mi? Su an bizi dinliyo,cok fena var ya” falan demişti. Öyle fiyaskoydu anlayın :)
Karamel cafe Göksu : Transseksüel birisiydi. Baska Göksu varsa karışmasın diye belirttim. Hiç ama hiç bir dediği çıkmadı. Sevgilimle gitmiştik. İkimize de tutmadı dedikleri. Ama bi baska kıza da ne dese çıkmış. Tanıyorum kızı da. Ben 2 kere gittim,2sinde de beğenmedim.
Aklıma gelenler bu kadar :)

bende bu dediklerinden efsun,devrim,abdullah isimli falcıları denedim.aynen katılıyorum. hatta abdullah bende daha da başarısızdı. bu arada efsunla ilgili bir uyarı bir numaralı büyücüdür.sakın ofisinde tatlı dille ikram edilen çayları içmeyin.sürekli saçma sapan yorumlarına gidip 100 tl ler verir boş yere demoralize olursunuz.kendisi büyü ile kafayı taktığı evli erkekleri bile kendine çevirip yuvaları yıkıyor diye duydum.

buyuyle ugrastigini biliyorum ama onlari yapabilecek bi kapasitede degil bence o cok farkli bi ilim havas ilmidir ve burda konustugumuz hic bi falcinin o konuda yetenegi yok yani iyi degiller bos yere para alirlar ancak efsun fiyati dusurmus ama bende instagramda ekli ordan biliyorun 20 tl yaziyor

cnm o tuzak kısmı. gidince 20 tl ye kurtulamıyorsun inan.o benim gözlemlediğim vede arkadaşlarında söylediği kadarıyla işine gelene büyü olayına giriyor.ama o kadar gücü yok katılıyorum.

Kizlar onumuzdeki gunlerde evim e gitmeyi dusunuyorum. Kime baktirmaliyim ? Birde 20 tl ye bakan iyi falcilar var mi ? Ozge filan konusulmus ama ne kadara bakiyo acaba

Kizlar onumuzdeki gunlerde evim e gitmeyi dusunuyorum. Kime baktirmaliyim ? Birde 20 tl ye bakan iyi falcilar var mi ? Ozge filan konusulmus ama ne kadara bakiyo acaba
Ben gecen gün ozgeye baktırdım. Anda gayet basariliydi gelecek icin em az iki hafta beklemem lazım çıkıyor diyebilmek için. Ozge denenebilir bence

Bu arada yillar once cok memnun kaldığım ve izini kaybettigim birini tekrar tesadufen bulup bugun baktırdım bence gayet iyi... onceki tecrübeme dayanarak söylüyorum tabii inşallah bugun gordukleri de cikar... burasi icin yeni biri taze kan diyenlere Şule yi onerebilirim... cayyolunda. Telefonda da bakıyor

Kızlar davinci cafe Sibel’i deneyen var mı ??[/QUOT
cnm .nerede bakıyor ? birde ne kadara bakıyor?

Davinci sibele gitmedim. .. sule nin baktığı şeye göre değişiyor bildigim kadariyla ...cayyolunda yeri ama ben telefonda baktirdim
Cayyoluna da yillardir gitmedim... o donem gittigimde de bir arkadaşım aracla götürdüğü icin tarif edemem ama isteyene suleye sorup numarasini verebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…