Ankara'daki Falcılar

Davinci sibele gitmedim. .. sule nin baktığı şeye göre değişiyor bildigim kadariyla ...cayyolunda yeri ama ben telefonda baktirdim
saol cnm.iki hafta sonra çıkıp çıkmadığını bildirirsen sevinirim.

Cayyoluna da yillardir gitmedim... o donem gittigimde de bir arkadaşım aracla götürdüğü icin tarif edemem ama isteyene suleye sorup numarasini verebilirim...
eğer sende çıkarsa alırız numarayı. hadi inşallah yeni birini bulmuşuzdur.

Iki hafta sonra ozgeninkini soyleyebilirim bu arada kişiler karismasin... Şule yi begeniyorum... sulenin en kisa verdigi tarih bir hafta on gundu.. bakalim....
neyse beklenebilir süreler en azından. inşallah çıkarda bizde gideriz. zaten özge fena değildir.akıllıda bir kız.ama şuleyi ilk defa duydum.

bu arada arkadaşlar çimeni deneyen var mı? falı çıkıyor mu?

Çayyolunun neresinde kalıyor özelden baan bilgileri verebilir misin? Ayrıca ne kadardı fiyatı?

zaten evim kafe kimseyi bulamadığımda benim acil durum kafem.(fal krizi tutuyorda bazen)

Iki hafta sonra ozgeninkini soyleyebilirim bu arada kişiler karismasin... Şule yi begeniyorum... sulenin en kisa verdigi tarih bir hafta on gundu.. bakalim....

şulenin numaraısnı alabilir miyim böyle iyi birini arıyorum bayadır :)

Çimen e gittim ben enerjisi güzel ben memnun kaldım söylediği birkaç şeyde çıktı tavsiye ederim..

Kızlar merhaba size şey sorucam,yıllar önce Taynat cafede meryem diye birine baktırmıştım,o zaman içerden ağlayarak çıkmıştım şuansa baya mutluyum falın öyle çıktığına.

Kendisi nerededir biliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…