saol cnm.iki hafta sonra çıkıp çıkmadığını bildirirsen sevinirim.Davinci sibele gitmedim. .. sule nin baktığı şeye göre değişiyor bildigim kadariyla ...cayyolunda yeri ama ben telefonda baktirdim
eğer sende çıkarsa alırız numarayı. hadi inşallah yeni birini bulmuşuzdur.Cayyoluna da yillardir gitmedim... o donem gittigimde de bir arkadaşım aracla götürdüğü icin tarif edemem ama isteyene suleye sorup numarasini verebilirim...
Iki hafta sonra ozgeninkini soyleyebilirim bu arada kişiler karismasin... Şule yi begeniyorum... sulenin en kisa verdigi tarih bir hafta on gundu.. bakalim....saol cnm.iki hafta sonra çıkıp çıkmadığını bildirirsen sevinirim.
İnşallah. anla ilgili hala formunda oldugunu soyleyebilirim gelecekle ilgili bir hafta on gun icinde belli olureğer sende çıkarsa alırız numarayı. hadi inşallah yeni birini bulmuşuzdur.
neyse beklenebilir süreler en azından. inşallah çıkarda bizde gideriz. zaten özge fena değildir.akıllıda bir kız.ama şuleyi ilk defa duydum.Iki hafta sonra ozgeninkini soyleyebilirim bu arada kişiler karismasin... Şule yi begeniyorum... sulenin en kisa verdigi tarih bir hafta on gundu.. bakalim....
Evet özge şuanki durum ve kişi tahlillerinde iyiydineyse beklenebilir süreler en azından. inşallah çıkarda bizde gideriz. zaten özge fena değildir.akıllıda bir kız.ama şuleyi ilk defa duydum.
anda iyide gelecekte %50 tutuyor denebilir.yinede en azından uygun fiyatlı. buda birşey.Evet özge şuanki durum ve kişi tahlillerinde iyiydi
Çayyolunun neresinde kalıyor özelden baan bilgileri verebilir misin? Ayrıca ne kadardı fiyatı?Bu arada yillar once cok memnun kaldığım ve izini kaybettigim birini tekrar tesadufen bulup bugun baktırdım bence gayet iyi... onceki tecrübeme dayanarak söylüyorum tabii inşallah bugun gordukleri de cikar... burasi icin yeni biri taze kan diyenlere Şule yi onerebilirim... cayyolunda. Telefonda da bakıyor
Iki hafta sonra ozgeninkini soyleyebilirim bu arada kişiler karismasin... Şule yi begeniyorum... sulenin en kisa verdigi tarih bir hafta on gundu.. bakalim....
Ben kahve baktırdım 20tl idi kahve tarot 30du galiba ... ben asgari baktiriyorum gerçi her gittiğime. Bence gören hangisi olsa görüyor goremeyen goremiyor
15 ten baslio canim ozge iyidir iskambil baktir onda basarili 30 tlNe kadar peki fiyat canim biliyor musun
gitme canim bak gidilmicek falcilar arasinda 3 gozdeykende bisey bilmezdi halen bilmez nasil piyasada anlamadimKızlar davinci cafe Sibel’i deneyen var mı ??
15 ten baslio canim ozge iyidir iskambil baktir onda basarili 30 tl
Hadi ya ben geçen hafta gittim anda iyiydi aslında merak ettim bi sorayım dedim forumada.gitme canim bak gidilmicek falcilar arasinda 3 gozdeykende bisey bilmezdi halen bilmez nasil piyasada anlamadim
Çimen e gittim ben enerjisi güzel ben memnun kaldım söylediği birkaç şeyde çıktı tavsiye ederim..Teşekkür ederim canım bugün Sıla ya gittim kendisi yoktu kardeşi vardı numarasını verdiler. Ben de Özge ye gittim bazı şeyleri karıştırdı ama genel olarak iyiydi bakalım dediği şey haftaya çıkacak mı? Sıla ya ve Çimen e gidenler yorumlarinizi bekliyorum teşekkürler
Evim caKizlar onumuzdeki gunlerde evim e gitmeyi dusunuyorum. Kime baktirmaliyim ? Birde 20 tl ye bakan iyi falcilar var mi ? Ozge filan konusulmus ama ne kadara bakiyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?