Ankara'daki Falcılar

Ayrıca bir de Şulenin adresini öğrenen varsa banada söyleyebilir mi?

Merhaba canım. Ben en son astrobloomda çalıştı diye biliyorum. Astrobloom'u aradım oradan ayrılmış. Şu anki yerini ben de bilmiyorum eğer bilen biri varsa lütfen bilgi versin :)

Bir de Şule nerededir? Kaça ve nasıl bakar bilgi verebilir misiniz?

Sule cayyolunda adresinin verilmesini istemiyor bir cafede degil... gerci hakikaten adresi bilmiyorum tarif edemiyorum

Bı meryem kocatepe caminin orda bi kafe var kıvırcık saçlı o mu acaba
cnm bu bahsettiğin eğer izmirli bir bayansa o olabilir.bende ona baktırmıştım. böyle biraz otantik giyim tarzı vardı. entel biri gibiydi benim baktırdığım meryem ama falı çıkmamıştı bende. çünkü çıksa mutlaka aklımda kalırdı.

Ben de beğenmedim hiç kuvırcık açık kumral saçlu gibi toplu

Hadi yaaaa. Cok tesekkur ederim canım yine de söylediğin için:)

Çok net olmayacağını söylediği bi durum olmamıştı ve sadece o demişti. O yüzden arıyorum kendisini ama bulamadım:/

yok valla.şöyle gelecekten vazgeçtik şu anının bile yorumlayabilen yok.
bu arada arkadaşlar eskilerden yaşar hanım varmış evinde bakıyormuş. yaşlı bir kadınmış.baktıran biri varsa yerini öğrenebilir miyim?birde baktıran varsa çıkıyor mu?

Çok falcıya gittim yagmur cafe zelal wardi enbasta snra baskalarına öle anlık falan die palmiye cafede bi bey vardi ondan snra bende en ii atan dieyim fikriye oldu kardesi falan deil kendisi.. oda artk 200tl yapms izmire tasnms tlf bakıo ona ragmende tlg bakmasına göre hala ii atabilioo diperlerini bilmemde gelecegi gaybı yalnzca Allah bilir biz anlıkmyada bi terapi gibi olsn istioz onuda bulamadıkk gittii

cnm fikriye kesinlikle 200tl lik bir falcı değil. attıkları bile çoğu kişide tutmamıştır.sakın ona o kadar para verme yazık.o ve kardeşi çok iyi insan analiz eder beklentilere göre yorum yaparlardı.
ona vede kardeşine şahsen 200 tl değil 20 tl vermem.

Yaşar hn a yillar önce yani 4 5 yil once baktirmistim a.pasa Saimekadin arasinda hiçbir dediyi cikmadi kahvede guya yazilar goruyordu coktan amerikada olmam gerekiyordu ona gore

Yaşar hn a yillar önce yani 4 5 yil once baktirmistim a.pasa Saimekadin arasinda hiçbir dediyi cikmadi kahvede guya yazilar goruyordu coktan amerikada olmam gerekiyordu ona gore
bu bilgi çok iyi oldu cnm.çok teşekkür.övmüşlerdi ben de merak ettim.

Bu kardeşler, şimdilerde epey ünlü, birçok kitap çıkaran bir bloggerın sayesinde prim yaptılar. Bu blogger Ankarada bir falcıya gidiyor, böyle köhne bir evdi galiba tam hatırlamıyorum. O zamanlar da epey ciddi olduğu sevgilisi tarafından terk edilmiş ve çok acı çekiyor. Bu falcı bu çocukla olmayacağını, başkasıyla evleneceğini söylüyor, oğlu olacağını, çocuk düşüreceğini falan söylüyor ve kadın gerçekten de dediklerini yaşıyor. Bloggerın adını hatırlamıyorum da baya meşhur kitaplarından falan da okuyabilirsiniz, kitabı yazdığında evli falan değil gerçekten tutmuş gibi görünüyor. Ha işte bu gittiği falcının Fikriye ya da Mihriye olduğunu söylüyorlar. (Blogger falcının adını unuttuğunu yazmış soranlara, ne kadar doğrudur bilemem)

ya ben ilk gittim bana erkek arkadaşımla ayrılacagım aya kadar sölemişti onla aramdaki yaş farkını onun la kültür farklılıgını falan sonra arkadaşım gitti iş değişikliği yapcak yeni girdi işten tanscak biriyle onla we ewleneceğini söledi oda cıktı verdi harflerde tuttu sonra bende yeni durumunda 200tl baktrdm fal ona tlfda resm atark karsı tarafı bildi olmazlarımızı bildi bi bayan wardı kıskandım onla ilgili yorum yaptı falan bilmiom 200tl arkadasım ısmarlamıstı gerçi ama ankarada kim war ozaman ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…