- 27 Ağustos 2014
- 927
- 738
- 133
Kızlar merhaba size şey sorucam,yıllar önce Taynat cafede meryem diye birine baktırmıştım,o zaman içerden ağlayarak çıkmıştım şuansa baya mutluyum falın öyle çıktığına.
Kendisi nerededir biliyor musunuz?
Sule cayyolunda adresinin verilmesini istemiyor bir cafede degil... gerci hakikaten adresi bilmiyorum tarif edemiyorumMerhaba canım. Ben en son astrobloomda çalıştı diye biliyorum. Astrobloom'u aradım oradan ayrılmış. Şu anki yerini ben de bilmiyorum eğer bilen biri varsa lütfen bilgi versin :)
Bir de Şule nerededir? Kaça ve nasıl bakar bilgi verebilir misiniz?
Bı meryem kocatepe caminin orda bi kafe var kıvırcık saçlı o mu acabaSule cayyolunda adresinin verilmesini istemiyor bir cafede degil... gerci hakikaten adresi bilmiyorum tarif edemiyorum
cnm bu bahsettiğin eğer izmirli bir bayansa o olabilir.bende ona baktırmıştım. böyle biraz otantik giyim tarzı vardı. entel biri gibiydi benim baktırdığım meryem ama falı çıkmamıştı bende. çünkü çıksa mutlaka aklımda kalırdı.Bı meryem kocatepe caminin orda bi kafe var kıvırcık saçlı o mu acaba
Ben de beğenmedim hiç kuvırcık açık kumral saçlu gibi toplucnm bu bahsettiğin eğer izmirli bir bayansa o olabilir.bende ona baktırmıştım. böyle biraz otantik giyim tarzı vardı. entel biri gibiydi benim baktırdığım meryem ama falı çıkmamıştı bende. çünkü çıksa mutlaka aklımda kalırdı.
Hadi yaaaa. Cok tesekkur ederim canım yine de söylediğin için:)Merhaba canım. Ben en son astrobloomda çalıştı diye biliyorum. Astrobloom'u aradım oradan ayrılmış. Şu anki yerini ben de bilmiyorum eğer bilen biri varsa lütfen bilgi versin :)
Bir de Şule nerededir? Kaça ve nasıl bakar bilgi verebilir misiniz?
cnm fikriye kesinlikle 200tl lik bir falcı değil. attıkları bile çoğu kişide tutmamıştır.sakın ona o kadar para verme yazık.o ve kardeşi çok iyi insan analiz eder beklentilere göre yorum yaparlardı.Çok falcıya gittim yagmur cafe zelal wardi enbasta snra baskalarına öle anlık falan die palmiye cafede bi bey vardi ondan snra bende en ii atan dieyim fikriye oldu kardesi falan deil kendisi.. oda artk 200tl yapms izmire tasnms tlf bakıo ona ragmende tlg bakmasına göre hala ii atabilioo diperlerini bilmemde gelecegi gaybı yalnzca Allah bilir biz anlıkmyada bi terapi gibi olsn istioz onuda bulamadıkk gittii
Yaşar hn a yillar önce yani 4 5 yil once baktirmistim a.pasa Saimekadin arasinda hiçbir dediyi cikmadi kahvede guya yazilar goruyordu coktan amerikada olmam gerekiyordu ona goreyok valla.şöyle gelecekten vazgeçtik şu anının bile yorumlayabilen yok.
bu arada arkadaşlar eskilerden yaşar hanım varmış evinde bakıyormuş. yaşlı bir kadınmış.baktıran biri varsa yerini öğrenebilir miyim?birde baktıran varsa çıkıyor mu?
bu bilgi çok iyi oldu cnm.çok teşekkür.övmüşlerdi ben de merak ettim.Yaşar hn a yillar önce yani 4 5 yil once baktirmistim a.pasa Saimekadin arasinda hiçbir dediyi cikmadi kahvede guya yazilar goruyordu coktan amerikada olmam gerekiyordu ona gore
Rica ederimbu bilgi çok iyi oldu cnm.çok teşekkür.övmüşlerdi ben de merak ettim.
cnm fikriye kesinlikle 200tl lik bir falcı değil. attıkları bile çoğu kişide tutmamıştır.sakın ona o kadar para verme yazık.o ve kardeşi çok iyi insan analiz eder beklentilere göre yorum yaparlardı.
ona vede kardeşine şahsen 200 tl değil 20 tl vermem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?