Ankara'daki Falcılar

cnm şu an pek kimse yok gibi. zaten birini denersek paylaşırız.ama tek bildiğim fikriye hanım vede kardeşi tamamen sallıyor.

cnm bozuk saatte günde iki defa doğruyu gösteriyor. bence o kişi tanıdıklarıda olabilir. sonuçta doktor kızı vardı onların.

Ben özgeye baktırdım demin. Dediğiniz gibi iskambil falında iyi. Seneler önce canım çok sıkkınken de baktırmıştım aslında sevdiğim kişinin geri döneceğini söylemişti. Arkadaşlarımla aram bozuktu özür dileyeceklerini söylemişti. Şunu söylemeliyim ki falı hemen çıkmıyor fakat zamanla ortaya çıkabiliyor dedikleri.

Meryemi bulabildin mi

Merhaba :)
Evim cafe Özge ya da İrem hanımın tipi nasıl ya? İkisini de tanımıyorum da,şimdi sorunca müşteri kacirmamak icin başkasını kakalamasınlar bana :/

Merhaba :)
Evim cafe Özge ya da İrem hanımın tipi nasıl ya? İkisini de tanımıyorum da,şimdi sorunca müşteri kacirmamak icin başkasını kakalamasınlar bana :/
Gitmeden önce bir ara istersen ben hep öyle yaparım istediğim kişi oradaysa yönlendirirler. İrem saçını sarıya boyamıştı hafif kilosu da var. Özge ise daha genç ve kumral.

Kızlar chadır kafe Özge nasıldır?

Baktıranlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

Ben de 3-4 gün önce özgeye baktırdım iskambil baktı kişilik analizi yoruma dayalı gibiydi bakalım bazı dediği şeyler çıkacak mı

özgenin daha önce baktığı fal çıktı mı? sevdiğiniz kişi döndü mü yani ya da arkadaşlarınız özür diledi mii?
genel sorayım özgeye gitmeyi düşünüyorum ama bu fal işlerine kaptırmamak için dur diyorum kendime gelecekte nasıl?

Ben kahve tarot baktırmıştım ama memnun kalmadım hiç. An konusunda idare ederdi ve ısrarla atanacağımı söyledi ama atanamadım. 50 puan ile atanılmaz nasıl bu kadar eminsiniz dedim 50 puan gayet yüksek bir puan dedi ondan sonrasını pek dikkate almadım

aa üzdü

Kızlar bi arada turuncu kafede devrim diye bi kadın vardı şimdi nerde bilen varmı??

Bahsettiğiniz devrim esmer kıvırcık ela gözlü bi kadını??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…