cnm şu an pek kimse yok gibi. zaten birini denersek paylaşırız.ama tek bildiğim fikriye hanım vede kardeşi tamamen sallıyor.ya ben ilk gittim bana erkek arkadaşımla ayrılacagım aya kadar sölemişti onla aramdaki yaş farkını onun la kültür farklılıgını falan sonra arkadaşım gitti iş değişikliği yapcak yeni girdi işten tanscak biriyle onla we ewleneceğini söledi oda cıktı verdi harflerde tuttu sonra bende yeni durumunda 200tl baktrdm fal ona tlfda resm atark karsı tarafı bildi olmazlarımızı bildi bi bayan wardı kıskandım onla ilgili yorum yaptı falan bilmiom 200tl arkadasım ısmarlamıstı gerçi ama ankarada kim war ozaman ??
cnm bozuk saatte günde iki defa doğruyu gösteriyor. bence o kişi tanıdıklarıda olabilir. sonuçta doktor kızı vardı onların.Bu kardeşler, şimdilerde epey ünlü, birçok kitap çıkaran bir bloggerın sayesinde prim yaptılar. Bu blogger Ankarada bir falcıya gidiyor, böyle köhne bir evdi galiba tam hatırlamıyorum. O zamanlar da epey ciddi olduğu sevgilisi tarafından terk edilmiş ve çok acı çekiyor. Bu falcı bu çocukla olmayacağını, başkasıyla evleneceğini söylüyor, oğlu olacağını, çocuk düşüreceğini falan söylüyor ve kadın gerçekten de dediklerini yaşıyor. Bloggerın adını hatırlamıyorum da baya meşhur kitaplarından falan da okuyabilirsiniz, kitabı yazdığında evli falan değil gerçekten tutmuş gibi görünüyor. Ha işte bu gittiği falcının Fikriye ya da Mihriye olduğunu söylüyorlar. (Blogger falcının adını unuttuğunu yazmış soranlara, ne kadar doğrudur bilemem)
Meryemi bulabildin miKızlar merhaba size şey sorucam,yıllar önce Taynat cafede meryem diye birine baktırmıştım,o zaman içerden ağlayarak çıkmıştım şuansa baya mutluyum falın öyle çıktığına.
Kendisi nerededir biliyor musunuz?
Gitmeden önce bir ara istersen ben hep öyle yaparım istediğim kişi oradaysa yönlendirirler. İrem saçını sarıya boyamıştı hafif kilosu da var. Özge ise daha genç ve kumral.Merhaba :)
Evim cafe Özge ya da İrem hanımın tipi nasıl ya? İkisini de tanımıyorum da,şimdi sorunca müşteri kacirmamak icin başkasını kakalamasınlar bana :/
Malesef canım. Bilen bulan yok sanırım :/Meryemi bulabildin mi
Bu meryem toplu kıvırcık kumral gibi bişi mi tarot bakıyodu kocatepe caminin orda küçük bi kafedeMalesef canım. Bilen bulan yok sanırım :/
Ne kadara bakıyor acabaBen de 3-4 gün önce özgeye baktırdım iskambil baktı kişilik analizi yoruma dayalı gibiydi bakalım bazı dediği şeyler çıkacak mı
Yok canım zayıf sarısındıBu meryem toplu kıvırcık kumral gibi bişi mi tarot bakıyodu kocatepe caminin orda küçük bi kafede
Ben özgeye baktırdım demin. Dediğiniz gibi iskambil falında iyi. Seneler önce canım çok sıkkınken de baktırmıştım aslında sevdiğim kişinin geri döneceğini söylemişti. Arkadaşlarımla aram bozuktu özür dileyeceklerini söylemişti. Şunu söylemeliyim ki falı hemen çıkmıyor fakat zamanla ortaya çıkabiliyor dedikleri.
Ben kahve tarot baktırmıştım ama memnun kalmadım hiç. An konusunda idare ederdi ve ısrarla atanacağımı söyledi ama atanamadım. 50 puan ile atanılmaz nasıl bu kadar eminsiniz dedim 50 puan gayet yüksek bir puan dedi ondan sonrasını pek dikkate almadımözgenin daha önce baktığı fal çıktı mı? sevdiğiniz kişi döndü mü yani ya da arkadaşlarınız özür diledi mii?
genel sorayım özgeye gitmeyi düşünüyorum ama bu fal işlerine kaptırmamak için dur diyorum kendimegelecekte nasıl?
Ben kahve tarot baktırmıştım ama memnun kalmadım hiç. An konusunda idare ederdi ve ısrarla atanacağımı söyledi ama atanamadım. 50 puan ile atanılmaz nasıl bu kadar eminsiniz dedim 50 puan gayet yüksek bir puan dedi ondan sonrasını pek dikkate almadım
Aynı gün arkadaşım da geldi evli olduğuna çok şaşırmıştı ilk cümlesi şöyle birisiyle tanışacaksın vs demişti onda daha fenaydı. Ama memnun olan arkadaşlarım da var yanlış bir zamana denk geldik herhaldeaa üzdü
Bahsettiğiniz devrim esmer kıvırcık ela gözlü bi kadını??bende bu dediklerinden efsun,devrim,abdullah isimli falcıları denedim.aynen katılıyorum. hatta abdullah bende daha da başarısızdı. bu arada efsunla ilgili bir uyarı bir numaralı büyücüdür.sakın ofisinde tatlı dille ikram edilen çayları içmeyin.sürekli saçma sapan yorumlarına gidip 100 tl ler verir boş yere demoralize olursunuz.kendisi büyü ile kafayı taktığı evli erkekleri bile kendine çevirip yuvaları yıkıyor diye duydum.
sanırım .çok uzun zaman oldu ama .Bahsettiğiniz devrim esmer kıvırcık ela gözlü bi kadını??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?